Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már valaha szeretők?
Nem. Annál többre tartom magam, mint egy 2.
Ahhoz nem kell szeretővé válni, hogy rájöjjön, hogy inkább veled akar lenni.
Pedig lett volna rá lehetőségem...
20L
Voltam, és vagyok is...de a mostani az több mint egy szeretői viszony már...
Az elsőnél tudtam h sosem fogja elhagyni a párját, itt viszont szinte csak rajtam múlik , hogy elhagyja e avagy sem...
Nem, de ismerem magam, engem nem viselne meg a dolog. Bár mindig is irányító, domináns típus voltam, az is vagyok, talán ennek a hiánya zavarna,de az sem biztos, hogy hiányt szenvednék ebben.
Nekem nem lételemem a párkapcsolat, soha nem is volt az, szóval engem lelkileg ez nem tenne padlóra.
Igen, voltam. De nem sokáig, csak kb. egy hónapig. A srác egy régi barát volt, állandóan panaszkodott a barátnőjére, nem is értettem, miért van egyáltalán vele. Én meg szingli voltam és hiányzott a szex, szóval kölcsönösen kisegítettük egymást. Utána jött egy nagy szerelem és megmondtam neki, h ennyi volt, nem volt gáz belőle.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!