Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt valamikor szeretötök? Vagy voltatok szeretök?
Pár napja még én is az voltam.
Szép volt,jó volt és elég!
De sose fogom megbánni,megismertem egy rendkívül értelmes és rengeteg értékkel rendelkező embert,aki egyszer rosszul döntött,de nem fordít hátat az életének,a családjának!
Azt szeretném megtudni, hogy miért pontoztátok le, aki azt mondta, hogy durva tönkretenni egy kapcsolatot, pláne egy családot? Én teljesen egyetértek vele. Senki sem kényszerít titeket, hogy szeretők legyetek, ti helyezitek magatokat ilyen helyzetbe. Az ilyen ember nem sajnálatra méltó. Aki már egyszer csalt, többször is képes rá. Undorodom az ilyen emberektől.
Nyugodtan pontozzatok le...
Szia!
Igazából ezt a kérdést többféle képpen is meg lehet közelíteni.
A. Tegyük fel van egy kapcsolat és az egyik fél már nem elégedett a másikkal és másoknál keres boldogságot. Ha már régóta vannak együtt, esetleg gyerek is van, sokkal macerásabb a dolog-hiszen vállni nem akar, a gyereket nem akarja ott hagyni, szereti a feleségét is, "csak táplálék kiegészítőre" is van szüksége. Talán, talán (bár én nem nagyon tudom megérteni), de sajnos ez van.
B. De azt végképp nem birom elviselni, ha a férfi valamilyen fruska miatt hagy el, egy egész családot. Van egy ismerősöm (17 éves lány), aki egy 31 éves két gyerkes apával kezdett ki... Szerintem ez elég undorító...de a férfiről is megvan a véleményem.
-Tündérlány(17)-
Vajon azok az emberek,akik voltak már szeretők,azok mégis hogy éreznék magukat,ha az Ő szerelmük tartana ágyast?!ebbe kéne belegondolni néha és nem belemászni mások kapcsolatába...ez a legszebetebb dolog...persze,akit el lehet csábítani,az meg is érdemli,de én szegény mit sem sejtő legális barátot/barátnőt sajnálnám ilyenkor,aki neadj'isten fülig szerelmes és nem a "Szegény" szeretőt,aki a rövidebbet húzza!
Nyilván nem csaltak meg titeket még,amikor oda voltatok meg vissza...utána már rájön az ember,hogy pondró és gerinctelen dolog ez az egész szeretősdi,minden oldalról nézve!
/Szmötyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!