Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már szeretők? Hogyan élted meg, hogy te többet éreztél mint Ő irántad?
Sajnos én már voltam ilyen megalázó helyzetben, és hidd el nem lesz jó vége számodra, legalábbis a saját tapasztalatom ez. Én itt maradtam egy kisbabával egyedül. Én is nagyon szerettem, tudtam hogy néha mellettem van legálisan barátnője. Volt, hogy csak én voltam neki, de akkor sem tudtam igazi barátnő lenni mert nem vállalta föl a kapcsolatunkat nyíltan soha. (Én még akkor férjnél is voltam + 2 gyerek.) Azóta már elváltam miatta, és szültem neki egy kisbabát. Már én sem kellek neki többé, mert nem vetettem el a babát, és a kislánya sem érdekli. Addig voltam érdekes amíg titok voltam. 11-szer szakított velem, de mindig visszajött. Azt hittem, hogy csak szeret, ha folyton visszajön. Én nagyon szerettem, ezért is vállaltam a babát is ha már becsúszott. Amikor a legnagyobb bajban voltam ill. vagyok épp akkor nincs már mellettem. Sajnos a kapcsolatunk mára odáig jutott, hogy nem beszélünk, nem ismerte el a lányát sem, aki már 3 hónapos. Én is rengeteget sírtam miatta. Nekünk 3 évig tartott ez a se veled, se nélküled kapcsolat. Tudom nehéz lehet most neked, én sem bírtam sohasem szakítani vele, mert annyira szerettem. Sajnos ma már látom, hogy milyen ember is valójában, hisz aki ezt megtudja tenni velem, és veled is egy gerinctelen féreg.
Nem tudom tudtam-e segíteni valamit a példámmal, de próbálj meg kiszállni belőle. Tudom nehéz, mert én sem tudtam megtenni soha. Mindig összeszorult a gyomrom tőle ahányszor megláttam. Ma már nem! De a kislányom mindig rá fog emlékeztetni. Ha később majd látogatni akarja, nem is tudom mi lesz, ha velem nem lesz normális a viszonya.
Minden jót és kitartást neked!
Jártam a cipődben párszor (bár én tudtam a kezdetektől fogva, hogy van kapcsolatuk), mielőtt rájöttem, hogy ez engem teljesen tönkretesz. Szerintem a legjobb amit tehetsz , hogy megmondod neki, hogy mit érzel és megkéred, hogy döntsön, vagy csak veled van, vagy többet nem találkoztok.
24/f
Nem vagyok büszke rá, de én is az vagyok...
Nagyon szeretem és Ő is engem, de igazán kelletlen helyzet. Én az elejétől fogva tudom, hogy házas és nálunk barátságból alakult szerelemmé.
15:42
19/L és nem 9 hónapos hanem 11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!