Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Voltatok már szeretők?

Lányok! Voltatok már szeretők?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi lennék,Ti hogy éltétek ezt meg.Lett-e házasság a dologból,esetleg.
2009. nov. 10. 16:20
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
10%

Ehez nem kell ismerni a körülményeket,a qrva qrva marad mindig.Gondolom már anyád is az volt,különben nem szart volna a világra egy rühes ribancot.Kívánom neked,hogy amikor a fattyaddal szenvedsz a szeretőd már mást qrogasson.Gondolom nem okoz majd neked az sem problémát.

Marhára nem érdekel ócska lotyók véleménye,az iqd egyenlő az erkölcsöddel.Ocsmány qrva,pfúúújjj.

2009. nov. 10. 18:52
 22/42 anonim ***** válasza:
74%
Hol is van a másik legalább 50 százalék, akik természetesen már voltak szeretők??? Én ugyanis nem ismerek olyan embert, aki ne lett volna, pedig teljesen hétköznapi ismerőseim vannak, mégis mindenkivel előfordult. Ez van.
2009. nov. 10. 18:59
 23/42 anonim ***** válasza:
70%

Azért te sem panaszkodhatsz az IQ-dat illetően :)

Ha már ilyeneket kívánsz nekem,javasolnám,hogy sose légy biztos abban,hogy nem te leszel a következő,akit otthagynak egy jobbért!Nagy lóról nagyot lehet ám esni,főleg pofára...A rágalmazásaid meg leperegnek,te csak egy senkiházi hülye paraszt vagy,semmit sem tudsz.

Mit akarsz a szitkaiddal bizonyítani?És kinek? :)

2009. nov. 10. 19:06
 24/42 anonim ***** válasza:
38%

Az ilyen lotyók miatt teszik fel ezeket a kérdéseket tisztességes nők család anyák:

Mit tegyek? -a férjem most vallotta be hogy egy másik nő nem közönbös számára, de állítólag szeret, nem akar elhagyni engem se és a 3 gyermekét se!

Remélem te is ilyen remek munkát végeztél,tönkre tetted ártatlan emberek gyerekek életét.Hát ehhez csak gratulálni lehet.

2009. nov. 10. 19:12
 25/42 A kérdező kommentje:

Azért nem kéne senkit lek*rvázni.Azt nagyon bírom ilyenkor,hogy a pasi sosem hibás....

Ő hol volt,amikor a kapcsolat kialakult?

Szerintem,ha egy kapcsolat100%-ig jól működik,nincs az a harmadik fél,aki azt szétválassza.

2009. nov. 10. 19:15
 26/42 anonim ***** válasza:
71%

Ne reménykedj én nem "végeztem" ilyen alapos munkát,nem mintha közöd lenne hozzá...

És be lehetne fejezni az általánosítást,keményen megszenvedtem a boldogságomért,ha szeretőből léptem elő,ha nem.

2009. nov. 10. 19:19
 27/42 anonim ***** válasza:
60%

Nocsak!Megérkezett a kérdezőnk is :)

Senki sem állítja hogy a pasi nem hibás,csak valaki most azzal van itt nagyon elfoglalva,hogy én mekkora egy ordas r*banc vagyok,de tehet egy szívességet :)

Természetesen a Párom a legnagyobb hibás az egészben,lévén hogy Ő csalta meg azt,akinek örök hűséget fogadott.Aztán hibás a volt felesége,nem is kicsit,mert hagyta odáig fajulni a dolgokat,hogy ez bekövetkezzen,és természetesen én is hibás vagyok,mert belementem a kapcsolatba annak ellenére,hogy tudtam,házas ember.De mégegyszer mondom,cseppet sem bántam meg,megdolgoztam,megdolgoztunk a boldogságunkért!És lehet,hogy egyszer majd elválnak útjaink,de e azokkal is megesik,akik nem ilyen körülmények között kötnek ki egymás mellett...

19:19-es voltam

2009. nov. 10. 19:26
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
nem, nem lennék szerető.
2009. nov. 10. 19:54
 29/42 A kérdező kommentje:

Igen megérkeztem:)

Utolsó igazad van.Nem tudom,hogy alkothat rólad valaki ilyen véleményt,ha nem is ismer.

2009. nov. 10. 19:54
 30/42 anonim ***** válasza:
34%
Köszi az egyetértést,most Te is jól magadra haragítottad az említett illetőt :)
2009. nov. 10. 19:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!