Lányok! Voltatok már szeretők?
Ehez nem kell ismerni a körülményeket,a qrva qrva marad mindig.Gondolom már anyád is az volt,különben nem szart volna a világra egy rühes ribancot.Kívánom neked,hogy amikor a fattyaddal szenvedsz a szeretőd már mást qrogasson.Gondolom nem okoz majd neked az sem problémát.
Marhára nem érdekel ócska lotyók véleménye,az iqd egyenlő az erkölcsöddel.Ocsmány qrva,pfúúújjj.
Azért te sem panaszkodhatsz az IQ-dat illetően :)
Ha már ilyeneket kívánsz nekem,javasolnám,hogy sose légy biztos abban,hogy nem te leszel a következő,akit otthagynak egy jobbért!Nagy lóról nagyot lehet ám esni,főleg pofára...A rágalmazásaid meg leperegnek,te csak egy senkiházi hülye paraszt vagy,semmit sem tudsz.
Mit akarsz a szitkaiddal bizonyítani?És kinek? :)
Az ilyen lotyók miatt teszik fel ezeket a kérdéseket tisztességes nők család anyák:
Mit tegyek? -a férjem most vallotta be hogy egy másik nő nem közönbös számára, de állítólag szeret, nem akar elhagyni engem se és a 3 gyermekét se!
Remélem te is ilyen remek munkát végeztél,tönkre tetted ártatlan emberek gyerekek életét.Hát ehhez csak gratulálni lehet.
Azért nem kéne senkit lek*rvázni.Azt nagyon bírom ilyenkor,hogy a pasi sosem hibás....
Ő hol volt,amikor a kapcsolat kialakult?
Szerintem,ha egy kapcsolat100%-ig jól működik,nincs az a harmadik fél,aki azt szétválassza.
Ne reménykedj én nem "végeztem" ilyen alapos munkát,nem mintha közöd lenne hozzá...
És be lehetne fejezni az általánosítást,keményen megszenvedtem a boldogságomért,ha szeretőből léptem elő,ha nem.
Nocsak!Megérkezett a kérdezőnk is :)
Senki sem állítja hogy a pasi nem hibás,csak valaki most azzal van itt nagyon elfoglalva,hogy én mekkora egy ordas r*banc vagyok,de tehet egy szívességet :)
Természetesen a Párom a legnagyobb hibás az egészben,lévén hogy Ő csalta meg azt,akinek örök hűséget fogadott.Aztán hibás a volt felesége,nem is kicsit,mert hagyta odáig fajulni a dolgokat,hogy ez bekövetkezzen,és természetesen én is hibás vagyok,mert belementem a kapcsolatba annak ellenére,hogy tudtam,házas ember.De mégegyszer mondom,cseppet sem bántam meg,megdolgoztam,megdolgoztunk a boldogságunkért!És lehet,hogy egyszer majd elválnak útjaink,de e azokkal is megesik,akik nem ilyen körülmények között kötnek ki egymás mellett...
19:19-es voltam
Igen megérkeztem:)
Utolsó igazad van.Nem tudom,hogy alkothat rólad valaki ilyen véleményt,ha nem is ismer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!