Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Voltatok már szeretők?

Lányok! Voltatok már szeretők?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi lennék,Ti hogy éltétek ezt meg.Lett-e házasság a dologból,esetleg.
2009. nov. 10. 16:20
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Igen.Magamra haragítottam,pedig csak egy kérdést tettem fel.Na ez van.Nem kellet volna magát így felhúzni.Ez van.
2009. nov. 10. 20:19
 32/42 anonim ***** válasza:
90%

16 akárhányas,nem vagy te........,csak végtelenül naív!

2 éve vagytok együtt,már szültél neki egy gyereket,miközben tudtad,hogy az első feleségét megcsalta!Hova tetted az eszedet,te lány!

Hogy hol vannak a szeretők?Nos gondolom csönben lapítanak,most már így 40 felé végigaszisztáltam pár barátnőm,iskolatársam szeretővé válását.Majdnem mindenkinél ua.Eufória,mert az a szemét feleség ilyen-olyan csak őt szereti,összeköltözés,majd pár év múlva gyerekkel a nyakukon vállás,mert kiderült kutyából nem lesz szalonna.Van olyan ,aki már évek óta gyerektartásperre jár.Elöszőr a pasival,mert az ex-nek nem akart fizetni,most meg neki nem akar fizetni az expasi.

Igazából egy estről tudok,ahol aránylag jól megvannak,de ott a nő erőteljesen pszichopata volt +a gyerek is apánál maradt.

2009. nov. 10. 20:59
 33/42 anonim ***** válasza:
56%

Még nem szültem,decemberben fogok :) Legalábbis bízom benne,hogy kivárja a kis trónörökös az idejét :)

ÉS nem hiszem hogy annyira naiv lennék...

Mellesleg aki egyszer megcsalja a feleségét,az onnantól kezdve már nem is érdemel párkapcsolatot vagy mi?Az már nem nősülhet meg még egyszer?Nem kezdhet új életet a volt szeretőjével?Nem mondom hogy a kedvemért megváltozik,de ha nem hagyom,nem fog megcsalni.Ha pedig mégis megteszi,akkor ijjé,így jártam,az is az én dolgom lesz,de a naivitáshoz nem sok köze van...

2009. nov. 10. 21:13
 34/42 anonim ***** válasza:
65%

Hát mindenesetre figyelemreméltó a bizalmad.Remélem nem kell csalatkoznod.

Viszont ha íjjé lesz,akkor mi értelme volt már egy családot szétverni?

Egyébként mindenki annyit érdemel,amiért megdolgozik.Nem akarlak elkeseríteni,de aki szédeleg,az nem érdemli meg,sőt legtöbbször nem is kér belőle.

Nem rémiszgetni akarlak,de mint írtam,rengeteg példát láttam,hogy a pasi továbbállt,mert ott is elöbb-utóbb gyerek lett,aztán vége a "jóvilágnak"meg még keresni is kellett volna rá.Aztán keresett egy másik lánykát,akivel "még élhet".

Szerintem két év alatt messze nem lehet kiismerni valakit,pláne ha minuszból indul.

De hát végülis a te életed...

2009. nov. 10. 21:26
 35/42 anonim ***** válasza:
40%
Ahogy mondod,az én életem,a mi életünk,kár is tovább szaporítani a szót.Nekem összejött,jól megvagyunk.Van akinek nem jött össze,szánja-bánja amit tett,és van aki sosem menne bele hasonlóban.Mindenkit meg lehet érteni,mindenesetre nem hiszem,hogy én lennék az egyedüli,akinek így alakult az élete,az már más tészta,hogy sokan nem merik felvállalni....Elgondolkodtató
2009. nov. 10. 21:43
 36/42 anonim ***** válasza:
69%

Én is voltam szerető két évig. Azóta a felesége vagyok és már öt éve együtt vagyunk. A mi kapcsolatunkban soha nem merült fel, hogy esetleg megcsal. Egy helyen dolgozunk, ha nem dolgozik itthon van, lehetősége sem lenne megcsalni. Bízom benne annak ellenére, hogy az exét velem csalta. Szerintem ha egy kapcsolat jó, oda egy harmadik nem tud beférkőzni.

És engem is azzal "etetett", hogy az élettársával nem jó a kapcsolatuk és szemét a nő... Amikor ténylegesen elhagyta, akkor mutatta csak ki a csaj a foga fehérjét. 2év kellett neki, mire úgy ahogy leállította magát. Tudta, hogy engem szeret a párom, ennek ellenére, folyamatosan napi 20sms-t írt neki, plusz 10szer felhívta. Olyanokat írt, hogy aludjon nála, stb... mindezt két évig... Ha megtudta, hogy én is a párom közelében vagyok szabályszerűen hisztirohamot kapott... jah és persze engem is sms-ekkel bombázott.

2009. nov. 10. 23:05
 37/42 anonim ***** válasza:
76%

Igen, voltam :) Bar nem volt felesege, csak baratnoje a paromnak.

Azota is egyutt vagynk es jol meg vagyunk, mar 5 eve :)

Jovore tervezzuk a lagzit, az eljegyzes meg februarba meg volt.

32/N

2009. nov. 11. 07:42
 38/42 anonim ***** válasza:
69%
Soha nem voltam és nem is kellene olyan férfi akinek nem én vagyok az első. Egyenesen felháborít ha olyan kezd ki velem/ tetszem neki akinek van családja!
2009. nov. 11. 07:53
 39/42 anonim ***** válasza:
100%
Milyen érdekes, hogy aki felvállalja, hogy szerető volt, mennyire le van pontozva... pedig őket kérdezték, az ő válaszukra volt kiváncsi a kérdező, nem a sok fikázóéra, akiknem meg magas a pontozásuk... mert ugye ők aztán ÉRDEMBEN hzzá tudnak szólni, a kérdéshez.
2009. nov. 11. 12:55
 40/42 anonim ***** válasza:

12:55

Ez már csak ilyen...Én kaptam a szép szavakat még korábban,amiért ezt szóvá tettem.... :)

2009. nov. 11. 18:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!