Szeretők, tudtok nyugodt lelkiismerettel élni?
Előzőnek igaza van, nézzük a statisztikát, minden második házasság válással végződik. Nyilván azért, mert sz@r volt a palacsintában, nem lekvár. Rengetegen élnek úgy házasságban, hogy testileg már rég nincs közük egymáshoz, mert elhidegültek, tönkrement a kapcsolat. Egy idő után kikerülhetetlen, hogy mindkét oldalról felbukkanjon a szerető. És mivel a fenti statisztikára hivatkozom, meg lehet állapítani, hogy minden második ember volt már szerető, úgyhogy semmi értelme pokolra küldeni őket, mert akkor kihalna az emberiség...
42 éves vagyok, láttam már én is eleget az életben, és egy másik kérdésnél is megírtam már, hogy NINCS olyan az ismeretségi körömben, ahol ne fordult volna elő megcsalás.
Úgyhogy hagyjuk a fennkölt eszméket, EZ a való világ..
22.06:
Hát bazi rossz körökben forogsz.
Én pl tuti nem csalnék meg senkit,így 40 felé nem hinném hogy sokat változok még.
Aztán volt olyan pasim még lánykoromban,akivel évekig éltünk együtt mint a testvérek,mert nem volt szívem elküldeni.Semmi pénzért nem akart lelépni másik nővel.Pedig a barátnőmtől kértem tippeket,hogy viselkedik az anyósa.Én voltam akkoriban a nagybetűs sárkány.Neki meg elvei voltak,aztán cseszhettem.:-)
Szóval rengeteg nő és férfi is van,aki az eszével gondolkodik(na jó,ehhez némi IQ is szükségeltetik),akik azt mondják némi pillanatnyi szenvedélyért nem éri meg.Persze én is néha elcsábulnék,jólesik flörtölgetni,azután meg hazamegyek d...-ni egy jó nagyot.És hidd el piszok jó az is,ráadásul lelkiismeretfurdalás nélkül lehet megtenni:-)
Nem olvasom végig, lehet, hogy van az én meglátásommal egyező vélemény, leírom.
Nem tudhatom, hogy az Igazi, amikor esélyt kapunk, egyedülálló lesz-e, vagy házas, esetleg elvált vagy válófélben lévő. Nem akarok szerető lenni, de ha úgy alakul, hogy nem lesz éppen független, meg fogom kérni, hogy ha ő is akar velem lenni, akkor tegyük ezt tisztán, tehát ne más háta mögött, ne úgy, hogy benne van közben egy kapcsolatban, hanem előbb lépjen ki a másikból. Az Igazi nem hagy el és nem csal meg, hacsak erőszak nem készteti erre.
A 22:05-ös (75%-os) válaszoló úgy írt, mintha én írtam volna!
Tökéletesen egyetértek Vele!
Soha nem tudtam fölfogni, hogy ha rossz egy kapcsolat, akkor miért kell előbb szeretőt tartani és aztán válni...?
Miért nem lehet elválni és utána keresni új társat?
Én voltam szerető.
Elhittem, hogy egy szegény, rossz házasságban élő, hárpiától szenvedő áldozatnak boldogítom meg néhány óráját....
Kár volt. Hazugság volt.
Később megismertem a feleséget is. Na akkor már nagyon rosszul éreztem magam. Egyáltalán nem volt hárpia, sőt! Azt kívántam, bárcsak engem csaltak volna meg!
Később egy másik kapcsolatomban ez be is következett...
Isten nem ver bottal.....
Fájt, s sokszor még a mai napig is eszembe jut, mennyire naiv voltam szeretőként is és megcsalt félként is.
Rég volt...
A válasz megírásának időpontja: ma 22:23
az, hogy az élet nem fekete-fehér, az tény! rengeteg szürke árnyalat létezik a fekete és a fehér között. ha te ezt nem vagy képes felismerni, akkor nagyon sajnállak.
"Az emebrnek midnig jogában van szabadon itélkezni a saját élete felett,és aki ezt választja azt én igenis elitélem. Ez van!"
tehát te azt az embert ítéled el, aki a saját élete felett rendelkezik? ERROR!!
igen, a saját életed felett ítélkezz és ne mások felett, mert ahhoz semmi jogod.
22.25:
Szerencséd van.Mivel felismerted/megbántad azt amit tettél,biztos vagyok benne,hogy megtalálod azt,aki tisztelni fog.És nem kell cinikusan magyaráznod,"hogyhátmindenkimegcsaljaamásikat"Sok boldogságot kettesben.Komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!