Mit szolnátok anyák és feleségek? Örülnétek neki?
Remélem a moderátorok nem teszik el innen a kérdésemet. Közeledik a feleségem 40. születésnapja és elég bajban vagyok, mert nem tudom, mivel kellene felköszöntenem. 2 gyermeket nevel, dolgozik, háztartás...gondolom sokaknak ismerős. Meglepetés bulit nem szeretne, meg semmilyet sem, műszaki dolgok nem érdeklik.
Arra gondoltam, hogy befizetem egy hétvégére (2 éjszaka) wellness szállodába, had pihenjen, azt amúgy is szereti, ritkán a gyerekekkel is el szoktunk menni. De most egyedűl lenne, nyugalomban, kedvére szaunázhatna, meg maszíroztathatná magát, meg amit akar. Ti örülnétek egy ilyen ajándéknak?
Erre gondoltam: [link]
Vagy valami hasonló, nívós helyre észak-magyarországon. Tudtok esetleg még tippeket adni?
Nem ismerem a feleséged, de én egyedül biztos nem mennék el. Egy idegen szállodában aludni egyedül, nekem kész rémálom lenne. A férjemmel viszont felüdülés. Még akkor is jobb ajándék ha a gyerekek is mennek, ha tényleg nincs őket kire bízni.
B tervnek vehetsz neki szépségszalonokba egész napos programokat. Masszázs, fodrász, manikűr, pedikűr... És ezeken a napokon vigyázol a gyerekekre.
Semmi!
Átdolgoztam az ötletet és ezzel akartam meglepni:
Abba, amelyiknek a szoba ablakában masszázskád van. De meg sem hallgatta, mert ő nem ér rá, gyerekek, munka....
Végül kapott egy 3D szempilla feltöltésre szóló bérletet, de még azt sem váltotta be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!