Vannak itt feleségek és exek, akik jóban vannak?
Hát mi sajnos nem vagyunk jóba. A férjem gyerekeivel jobb nem is lehetne a kapcsolatom, mindent megbeszélünk és rendszeresen jönnek hozzánk, meg együt programozunk, minden oké, de az ex feleséggel nem vagyok jóba. Végül is az tetszik neki, hogy szeretem a gyerekeit, meg a férjemtől se akar semmit mert már 8 éve el voltak válva amikor én megismertem a férjemet, mégis zavarja a jelenlétem. Igazából én nem haragszom rá semmiért és nem is utálom (ugyan miért kéne) és annak ellenére, hogy ő nem igazán korrekt velem én mindig azon vagyok, hogy segítsek neki ha kell, pl. a férjemmel tudjon normálisan beszélni és ne fajuljon veszekedésbe, ha a gyerekek összevesznek vele és nekem panaszkodnak akkor csitítom a haragjukat az anyjuk felé stb. Ilyen és ehhez hasonló segítséget kap tőlem a "háttérben" amit ő pontosan tud, mégse korrekt velem visszafele.
Szóval lehet, hogy vannak akik jóba vannak, biztos, sajnos mi nem :) De ez legyen a legnagyobb problémám az életbe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!