Feleségek ti hogy próbáltok tevveni a férjeteknek miket tesztek ennek érdekében és értékeli e?
Figyelt kérdés
2013. aug. 22. 01:26
1/21 anonim válasza:
? Szerintem indíts egy újat, mert ezt nem lehet kitalálni, mi lehet...
2/21 A kérdező kommentje:
Tevenni helyett tetszeni elírtam telóról írok
2013. aug. 22. 01:35
3/21 anonim válasza:
Ha férjem, azért mert szeret, és közösek a céljaink. Ha nem, akkor nem akarok vele együtt lenni.
Nincs praktika, senkivel nem játszom. Ha az egyenes beszédből nem ért, akkor inkább menjen tovább!
4/21 anonim válasza:
3: Szerintem a szexuális vonzalom felkeltéséről beszélt. Te meg a barátság oldaláról. Hiába vagytok jó barátok, jó társak az életben, ha nem őrül meg a testedért.
5/21 anonim válasza:
Nézd, igazad van. Illetve nem. A viselkedés erotikusabb, mint a test. És én a testem miatt sem szégyenkezem. Én senkit nem manipulálok, elég szép vagyok ahhoz, hogy tetszek neki, bár nem ez a lényeg, hanem a közös összhang. Ha ez hiányzik, akkor felesleges miről beszélni. Akarjon ő is tetszeni. Nehogy már én toppmodellkánt tündököljek, míg ő gusztustalan zsíros hajjal, böfögve, pizsammában ül a Tv előtt :(
6/21 anonim válasza:
Nem alkalmazok semmilyen női praktikát. Persze igyekszem csinosan öltözni, vigyázok az alakomra (sportolok), de még csak nem is sminkelek.
Önmagamat adom, akinek meg ez nem tetszik, az mehet ha akar...
7/21 anonim válasza:
Nálunk nem a szex a legfontosabb, hanem az egymás iránti szeretet, megbecsülés, megértés. Nem a külsőségek a legfontosabbak. Saját magammal szemben vagyok annyira igényes, hogy otthon sem járkálok kócos fejjel, pecsétes, kinyúlt melegítőben! Még akkor sem, amikor a gyerekek picik voltak. Nem vártam el, hogy ezt értékelje! Elég, hogy mellettem áll és közösen teszünk a családért.
8/21 anonim válasza:
Semmit, ha nem tetszem mehet...
9/21 anonim válasza:
Amit fontosnak tartok, hogy otthon se legyek elhanyagolt: tiszta, megfésült haj (NEM estélyi frizura), tiszta, nem kinyúlt, nem szakadt öltözet (NEM nagyestélyi, de nem szétmosott póló-melegítö), odafigyelek, hogy ne hízzak el, ne legyek löttyedt, mert egyetlen férfi sem szeret egy elhanyagolt, gusztustalan valakivel élni - és ha a feleség ilyen, akkor sokkal nagyobb esély van arra, hogy nem lesz tartós a házasság.
10/21 anonim válasza:
Neha egy uj szexy haloing uj fehernemu
Titkos sms uzenet csak neki
42 eves anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!