Feleségek! Ti mivel szoktatok kedveskedni a férjeteknek? És viszont?
Gyűlölöm a lecsót. Még a szagát is. De a férjem szereti.
Szóval, ha lecsó kerül elé az asztalon, akkor az a határtalan szerelmem, áldozatkészségem és önzetlenségem szimbóluma.
Párom részéről (mindjárt férjem, már csak 3 hónap :D) apróság, de nagyon aranyos: lefekvés előtt mindig kikészíti az éjjeli szekrényemre a fontos dolgokat, hogy ne nekem kelljen már velük babrálni (telefonom, papírzsebkendő, kislámpa felkapcsolás stb).
Tudja, hogy nagyon édesszájú vagyok, így néha meglep egy kis édességgel. Ritkán szokott megjegyezni dolgokat (inkább én tartok fejben mindent), de volt olyan, hogy együtt vásároltunk, és megemlítettem, neki, hogy nagyon szeretem a Párizsi kockát, ő meg erre mondta, hogy ezt nem is tudta. Pár nap múlva egyedül vásárolt, és hozott nekem P. kockát :)
Az is nagyon jól esett, mikor munka után még egyenruhában (állami fegyveres szervnél dolgozik) egyszer beállított az aerobic órámra, amit tartottam, mielőtt még hazament volna. Csak úgy beugrott, mondván: nem nézheti meg a kis asszonykáját? Olyan kis cuki :)
És persze verbálisan is kedveskedik állandóan. Hogy milyen szép vagyok (tudjátok, kócosan, ébredés után, smink nélkül, pattanásos fejjel, vizes hajjal... :D), ja, és azt is nagyon bírom benne, mikor a legváratlanabb helyzetekben megjelenik (mondjuk főzök, egyszer csak benyit nagy lendülettel a konyhába), és elkiáltja magát, hogy: SZEJET!!! Aztán kimegy :D
Nagyon szerencsés vagyok, azt hiszem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!