Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségek! Ti mivel szoktatok...

Feleségek! Ti mivel szoktatok kedveskedni a férjeteknek? És viszont?

Figyelt kérdés
Értem ezalatt, hogy megcsinálod a kedvenc sütijét, pedig te utálod...stb?
2012. jún. 5. 12:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Olyanokat főzök amit szeret, sokszor magamnak külön csinálok kaját (pl. ha körömpörkölt, hal, vagy belsőségek vannak). Hét közben sosem kell házimunkát végeznie.

Ő minden reggel megfőzi a kávénkat, alkalomtól függetlenül is meglep dolgokkal. Virággal, a kedvenc újságommal (havonta megjelenő főzős újság én meg mindig sokallom az árát), a kedvenc nasimmal.

És próbálunk minden téren kedvesek lenni egymással. Több-kevesebb sikerrel. :)

2012. jún. 5. 14:06
 12/13 anonim ***** válasza:

Nagyon aranyos lehet a férjed ,"SZEJET":))....!

Én azzal kedveskedem, hogy elmegyek vele horgászni, mire felkel lefőzöm a kávét,megpuszilgatom,simogatom, néha viszek neki melóba ebédet,édességet.

Ő pedig szívesen segít nekem ha megkérem,szed nekem friss epret a kertben,pedig ő utálja a gyümölcsöt.Néha hoz nekem virágot,amit ő szedett..

2012. jún. 5. 14:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát nálunk az van hogy én vagyok a finnyásabb, pedig van olyan étel amit imád én meg nem. Ő azzal kedveskedik hogy nekem ezeket nem kell megcsinálnom. :-) Persze azért néha megfőzöm és akkor magamnak külön kaját csinálok. Napi szinten megiszik 5 kávét, abból 3at biztosan én csinálok. Szoktam cirógatni amikor kéri, mert imádja. Ő hoz nekem haza 1-1 csokit amikor jön haza munkából és segít ha megkérem. Vagy pl kiül hozzám a konyhába amikor csinálom a kaját és akkor beszélget velem hogy ne unatkozzak. Én szoktam hagyni neki egy kis üzenetet amikor nem vagyok itthon ő pedig hazaér. Kis apróságok, de nagyon jól esik. :-)
2012. jún. 5. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!