Építőiparos feleségek! Hogy oldjátok meg az étkezést férjeteknek?
Úgy értem csomagoltok kaját?Meleg vagy hideg ételt?Ha hideget, akkor este azért eszik meleget mikor hazamegy?
Vannak bevált dolgok, amiket szeret, és gazdaságod is?
Sajnálom ha hülyeségeket kérdezek, de nem olyan rég házasodtunk, és kíváncsi lennék tapasztaltabbak "tippjeire".
Meg szeretném valamivel feldobni, hogy ne csak mindig szalámis szendvicset vigyen...Azért szoktam bele zöldséget is tenni.
Előre is köszi!
En hideg kajat szoktam pakolni, pl. Pastetom, padlizsan krem, francia salata, hal krem... Zoldseget en is szoktam rakni.
Este meg termeszetesen meleg kajat esszunk.
De a padlizsán krémet kenyérbe kened?Vagy külön egy kis ételhordóba teszel salit, mellé villát?Csak mert nálunk azt nem nagyon szereti...mármint ha "macerásabb" egy kaja.
De lehet valahogy rá kéne vennem, mert nem szeretném, hogy annyira egyoldalúan táplálkozzon, és mindig csak annyi kenyeret egyen...
Ja, igen,tudom, rá kell szoktatni...köszi:D
Ez lesz,és ez az ő érdeke, majd megmondom neki:D
Az én párom is általában szendvicset visz, és este van mindig főtt kaja. De ha olyasmit csinálok ő szívesen visz belőle, pl lassagna, rakott tészta, itt olyanokra gondolok amit hidegen is meg lehet enni(gondolom ott sincs mikró:()
Meg szokott vinni esetleg péksütit,gyümölcsöt.
köszi,tényleg az lesz, hogy rászoktatom:)
És esetleg költség kímélő tippek?hogy szoktátok?egy hétre előre betáblázzátok mit tesztek be, megveszitek, elkészítitek?Az a baj, hogy anyósoméktól már nagyon el szeretnénk jönni, és igyekszünk spórolni ahol csak tudunk...
Az én párom is reggel 6-tól este 6-ig, 7-ig dolgozik, éltalában szendvicset visz+zöldséget és csümölcsöt, de ha olyan étel volt vacsira, amit nagyon szeret, akkor szivesen elviszi a maradékot.
Este szoktunk "ebédelni", tudom ez nem túl egészséges, de legalább ilyenkor eszik levest+ meleg ételt.
Tavaly egyébként kapott az anyjátó egy termosz szerű ételhordozót, amiben 5-6 óra alatt teljesen megrothad az étel:))))-ennyit a meleg kajáról.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!