Mit szolnátok anyák és feleségek? Örülnétek neki?
Remélem a moderátorok nem teszik el innen a kérdésemet. Közeledik a feleségem 40. születésnapja és elég bajban vagyok, mert nem tudom, mivel kellene felköszöntenem. 2 gyermeket nevel, dolgozik, háztartás...gondolom sokaknak ismerős. Meglepetés bulit nem szeretne, meg semmilyet sem, műszaki dolgok nem érdeklik.
Arra gondoltam, hogy befizetem egy hétvégére (2 éjszaka) wellness szállodába, had pihenjen, azt amúgy is szereti, ritkán a gyerekekkel is el szoktunk menni. De most egyedűl lenne, nyugalomban, kedvére szaunázhatna, meg maszíroztathatná magát, meg amit akar. Ti örülnétek egy ilyen ajándéknak?
Erre gondoltam: [link]
Vagy valami hasonló, nívós helyre észak-magyarországon. Tudtok esetleg még tippeket adni?
szerintem oldd meg valahogy a 2 gyerkőc elhelyezését, és menjetek kettesben. egyedül -akármilyen szép és jó a hely- megőrülne az unalomtól.
személy szerint akkor tudnék örülni egy ilyen ajándéknak ha a párom is velem jönne.
csak rá lehet bízni a nagyikra a srácokat, 3 napot még én is kibírnék 2 gyerekkel, pedig nincs sajátom, és mindössze 25 éves vagyok :)
Már most így előre leszegezem, hogy egy mintaférj vagy! :)
Minden lány álma egy ilyen férj :)
Azonban tényleg ne egyedül menjen.
Magányos lenne, nem a pihenésen járna az agya, hanem, hogy mit csináltok otthon. Szerintem ez egyedül nem olyan jó, én nagyon magányos lennék, egyedül a hotelszobában, egyedül a masszázson, senkivel nem tudnék beszélgetni.
Ha a gyerkőcök felügyelete nélküled nem lenne megoldott, akkor a barátnőjével szövetkezz össze, és az legyen a meglepetés, hogy ketten mennek :)
Ne egyedül, barátnővel, nővérrel, lányismerőssel, vagy veled.
Egyedül semmi jó nincs benne, csak azon kattogna az agya, mit csináltok, MIÉRT küldted őt el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!