Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szolnátok anyák és feleség...

Mit szolnátok anyák és feleségek? Örülnétek neki?

Figyelt kérdés

Remélem a moderátorok nem teszik el innen a kérdésemet. Közeledik a feleségem 40. születésnapja és elég bajban vagyok, mert nem tudom, mivel kellene felköszöntenem. 2 gyermeket nevel, dolgozik, háztartás...gondolom sokaknak ismerős. Meglepetés bulit nem szeretne, meg semmilyet sem, műszaki dolgok nem érdeklik.

Arra gondoltam, hogy befizetem egy hétvégére (2 éjszaka) wellness szállodába, had pihenjen, azt amúgy is szereti, ritkán a gyerekekkel is el szoktunk menni. De most egyedűl lenne, nyugalomban, kedvére szaunázhatna, meg maszíroztathatná magát, meg amit akar. Ti örülnétek egy ilyen ajándéknak?

Erre gondoltam: [link]

Vagy valami hasonló, nívós helyre észak-magyarországon. Tudtok esetleg még tippeket adni?

2013. szept. 19. 22:46
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

szerintem oldd meg valahogy a 2 gyerkőc elhelyezését, és menjetek kettesben. egyedül -akármilyen szép és jó a hely- megőrülne az unalomtól.

személy szerint akkor tudnék örülni egy ilyen ajándéknak ha a párom is velem jönne.

csak rá lehet bízni a nagyikra a srácokat, 3 napot még én is kibírnék 2 gyerekkel, pedig nincs sajátom, és mindössze 25 éves vagyok :)

2013. szept. 20. 00:15
 12/36 anonim ***** válasza:

Már most így előre leszegezem, hogy egy mintaférj vagy! :)

Minden lány álma egy ilyen férj :)

Azonban tényleg ne egyedül menjen.

Magányos lenne, nem a pihenésen járna az agya, hanem, hogy mit csináltok otthon. Szerintem ez egyedül nem olyan jó, én nagyon magányos lennék, egyedül a hotelszobában, egyedül a masszázson, senkivel nem tudnék beszélgetni.

Ha a gyerkőcök felügyelete nélküled nem lenne megoldott, akkor a barátnőjével szövetkezz össze, és az legyen a meglepetés, hogy ketten mennek :)

2013. szept. 20. 05:55
 13/36 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább vidd el egy romantikus vacsira, programra. Én biztos nem örülnék, ha egyedül kéne töltsek 3 napot és ez lenne a szülinapi ajándékom a férjemtől.
2013. szept. 20. 08:05
 14/36 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon rossz ötlet, ennyi meló után még a pihenés alatt is nélkülözzön téged? Tényleg olyan, mintha nem akarnál vele lenni :) Próbáld megoldani a gyerekfelügyeletet, vagy találj ki mást.
2013. szept. 20. 09:01
 15/36 anonim ***** válasza:
Kizárt, hogy egyedül elmennék. Személy szerint én barátnővel sem, de te tudod, hogy van-e olyan barátnője, akivel szívesen menne.
2013. szept. 20. 09:17
 16/36 anonim ***** válasza:
Én örülnék, de csak akkor, ha kettesben a férjemmel mehetnék.... Egyedül nem. :(
2013. szept. 20. 09:53
 17/36 anonim ***** válasza:

Ne egyedül, barátnővel, nővérrel, lányismerőssel, vagy veled.

Egyedül semmi jó nincs benne, csak azon kattogna az agya, mit csináltok, MIÉRT küldted őt el...

2013. szept. 20. 10:07
 18/36 anonim ***** válasza:
Eszedbe ne jusson befizetni egyedül! Az lenne a meglepi, ha találnál valakit aki vigyázna a gyerekekre és kettesben menjetek!
2013. szept. 20. 10:48
 19/36 anonim ***** válasza:
Én is arra szavazok hogy kettesben valakivel. leginkább veled, de ha nagyon nem megy, akkor egy jó barátnőjével szövetkezz, hogy menne-e. De te ismered a feleségedet, lehet hogy szeret egyedül lenni. Ezt megtudhatod úgy is, hogy az életében ment-e egyedül bármiféle kirándulásra. Mert ha régen nyakába vette a világot és egyedül ment, akkor jó ötlet. De ha nem ment egyedül sehova, akkor nem jó.
2013. szept. 20. 10:49
 20/36 anonim ***** válasza:
Férfiak... a párom nemrég hívott, hogy beszervezne engem egy közvéleménykutatós délutánra, kikapcsolódásképpen... Köszi, nem kérek belőle.
2013. szept. 20. 10:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!