Mit szolnátok anyák és feleségek? Örülnétek neki?
Remélem a moderátorok nem teszik el innen a kérdésemet. Közeledik a feleségem 40. születésnapja és elég bajban vagyok, mert nem tudom, mivel kellene felköszöntenem. 2 gyermeket nevel, dolgozik, háztartás...gondolom sokaknak ismerős. Meglepetés bulit nem szeretne, meg semmilyet sem, műszaki dolgok nem érdeklik.
Arra gondoltam, hogy befizetem egy hétvégére (2 éjszaka) wellness szállodába, had pihenjen, azt amúgy is szereti, ritkán a gyerekekkel is el szoktunk menni. De most egyedűl lenne, nyugalomban, kedvére szaunázhatna, meg maszíroztathatná magát, meg amit akar. Ti örülnétek egy ilyen ajándéknak?
Erre gondoltam: [link]
Vagy valami hasonló, nívós helyre észak-magyarországon. Tudtok esetleg még tippeket adni?
inkább legyen 1 éjszaka, de veled!
a gyerkőcöket ennyi időre sincs kire bízni? mert akkor csináljatok egy szép családi programot inkább.
vagy fizesd be mondjuk egy masszázsbérletre őt valami közeli szalonba.
Maga az ötlet jó...csak egyedül kuksolni a hotel szobában, meg egyedül ülni a vacsora asztalnál stb. azért annyira már nem csábító.
Vagy add oda neki időbe,vagy úgy hogy legyen ideje felhasználni. Ha esetleg vinne vkit magával (bnő)akkor legyen idejük átbeszélni.
Engem is ilyennel lepett meg a férjem,az 50. szülinapomon.
Befizetett egy hétvégére,wellness szállodába.
De nem egyedül,hanem az akkor 25 éves lányunkkal.
Nagyon örültem neki,fantasztikusan jól esett feltöltődni,az egész napos munka,háztartás, gyerek mellett.(3 gyerkőc)
Nem rossz hely.:)
Amúgy én a legjobban annak örülnék, ha a pasimmal mehetnék egy ilyen helyre. De ha az nem jön össze, akkor valamelyik barátnővel. Ha az sem, akkor én elmegyek egyedül is, nem gond, feltalálom magam. De biztos beszélgetnék ott másokkal. Azt neked kell tudnod, hogyha elküldöd a feleséged egyedül, nem fog-e ismerkedni idegen férfiakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!