Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szolnátok anyák és feleség...

Mit szolnátok anyák és feleségek? Örülnétek neki?

Figyelt kérdés

Remélem a moderátorok nem teszik el innen a kérdésemet. Közeledik a feleségem 40. születésnapja és elég bajban vagyok, mert nem tudom, mivel kellene felköszöntenem. 2 gyermeket nevel, dolgozik, háztartás...gondolom sokaknak ismerős. Meglepetés bulit nem szeretne, meg semmilyet sem, műszaki dolgok nem érdeklik.

Arra gondoltam, hogy befizetem egy hétvégére (2 éjszaka) wellness szállodába, had pihenjen, azt amúgy is szereti, ritkán a gyerekekkel is el szoktunk menni. De most egyedűl lenne, nyugalomban, kedvére szaunázhatna, meg maszíroztathatná magát, meg amit akar. Ti örülnétek egy ilyen ajándéknak?

Erre gondoltam: [link]

Vagy valami hasonló, nívós helyre észak-magyarországon. Tudtok esetleg még tippeket adni?

2013. szept. 19. 22:46
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

inkább legyen 1 éjszaka, de veled!

a gyerkőcöket ennyi időre sincs kire bízni? mert akkor csináljatok egy szép családi programot inkább.

vagy fizesd be mondjuk egy masszázsbérletre őt valami közeli szalonba.

2013. szept. 20. 10:53
 22/36 anonim ***** válasza:
Ha nem tudsz gyerekfelvigyázót is fizetni, akkor inkább olyasmit adj, amit egyedül is élvezhet, mert az egyedül wellnessezést nem mindenki csípi. Pl. nagyobb kozmetikai szalonokban van minden: masszázs, kozmetika, pedikűr-manikűr, fodrász stb. Fizesd be egy teljes generálra, jót fog neki tenni.
2013. szept. 20. 11:01
 23/36 anonim ***** válasza:
Annak nem örülnék ha egyedül kellene mennem, akármilyen programok is várnának rám. Viszont egy barátnővel vagy a férjemmel minden további nélkül :)
2013. szept. 20. 11:11
 24/36 anonim ***** válasza:
Egyébként Szilvásvárad, Aggtelek, Egerszalók is jó helyek a közelben, bár nyilván nem ér fel a kastélyszállóval :)
2013. szept. 20. 11:13
 25/36 anonim ***** válasza:

Maga az ötlet jó...csak egyedül kuksolni a hotel szobában, meg egyedül ülni a vacsora asztalnál stb. azért annyira már nem csábító.

Vagy add oda neki időbe,vagy úgy hogy legyen ideje felhasználni. Ha esetleg vinne vkit magával (bnő)akkor legyen idejük átbeszélni.

2013. szept. 20. 11:18
 26/36 anonim ***** válasza:
Az ötlet szuper, de ne egyedül küldd, hanem menj vele te is. Biztos van a családban, baráti körben olyan ismerős, aki megbízható és odamenne hozzátok lakni egy hétvégére. Ha nem is tudtok neki fizetni, valami csereszivességgel egyéb hozzájárulással meg lehet oldani. Ketten menni, romantikázni! Együtt fürdeni, együtt masszázsolni!!! Alap! :)
2013. szept. 20. 11:18
 27/36 anonim ***** válasza:
Nem örülnék, nem szívesen mennék el pihenni egyedül. Egyedül lenni csak otthon szeretek :) Szervezz be egy barátnőt, testvért, bárkit, akivel tudod, hogy szívesen menne. Inkább legyen kevesebb nap, de legyen társasága, hogy tényleg jól érezhesse magát.
2013. szept. 20. 12:45
 28/36 anonim ***** válasza:
Egyébként ez kb olyan, mint ha ő szülinapra befizetne, hogy elmehetsz mondjuk sörözni -egyedül-
2013. szept. 20. 12:46
 29/36 anonim ***** válasza:

Engem is ilyennel lepett meg a férjem,az 50. szülinapomon.

Befizetett egy hétvégére,wellness szállodába.

De nem egyedül,hanem az akkor 25 éves lányunkkal.

Nagyon örültem neki,fantasztikusan jól esett feltöltődni,az egész napos munka,háztartás, gyerek mellett.(3 gyerkőc)

2013. szept. 20. 13:29
 30/36 anonim ***** válasza:

Nem rossz hely.:)

Amúgy én a legjobban annak örülnék, ha a pasimmal mehetnék egy ilyen helyre. De ha az nem jön össze, akkor valamelyik barátnővel. Ha az sem, akkor én elmegyek egyedül is, nem gond, feltalálom magam. De biztos beszélgetnék ott másokkal. Azt neked kell tudnod, hogyha elküldöd a feleséged egyedül, nem fog-e ismerkedni idegen férfiakkal.

2013. szept. 20. 13:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!