Feleségek! Ti mit szólnátok hozzá, hogyha a férjétek minden nap bemenne az anyukájához?
Ha benéz minden nap az nem gond. Míg egy városban laktuk az enyém is így tett. De akkor is velem élt házas életet, tehát velem beszélte meg a gondjait, az én főztöm ette javarészt.
Igaz előfordult, hogy fél nap ott volt nála fl éven keresztül, de akkor nagyon beteg volt az anyukája, még leveset sem tudod a szájába kanalazni, akkor én főztem az anyukájára is és a nap nagy részében ott volt az édesanyjával.
Szóval vannak esetek, amikor KELL, hogy a gyerek, a férjünk törődjön a családjával (mert a szülei is azok), de normál esetben nem kell fél napokat ott élni.
Az, hogy minden nap benéz szerintem nem gáz.
Az, hogy vele beszéli meg a pénzügyi dolgokat, az egyéb döntéseket, az igen.
Ha bemenne 10 percre, nem lenne gond.
De te azt írod hogy ott eszik, vele beszéli meg azokat a dolgokat amiket veled kéne.
Az már gond.
A ház körüli ténykedés addig belefér, amíg nem anyuci helyett takarít. Kivéve persze ha valami egészségügyi gondja van, akkor illik segíteni.
Ha anyuci egészséges és a párod így ragaszkodik hozzá, jobb ha hozzászoksz.
Ezek a férfiak egyszerűen nem tudnak leszakadni anyuci szoknyájáról.
Ez miért baj?
Bemegy, beszélgetnek, közben eszik valamit, mi van ebben?
Attól, mert már házas, ne kelljen már megtagadnia az anyját!
Miért fáj neked, hogy a SAJÁT anyját látogatja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!