Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Feleségek! Ti mit szólnátok...

Feleségek! Ti mit szólnátok hozzá, hogyha a férjétek minden nap bemenne az anyukájához?

Figyelt kérdés
Éveken keresztül. Az anyukájánál enne, vele beszélné meg a pénzügyi dolgokat, ott ténykedne a ház körül. De még ha ezeket nem is csinálná, csak minden nap bemenne mondjuk 10 percre.

2012. aug. 18. 19:54
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
37%
Örülnék neki. Ezzel mi a bajod? Segít az Anyukájának a ház körül. Végül is majd megörökli, akkor tenni is kell érte.
2012. aug. 18. 19:57
 2/32 anonim ***** válasza:
97%
Ha 10 percre bemegy az teljesen rendben van. Ha a fél napot ott tölti minden nap az már nem igazán.
2012. aug. 18. 19:58
 3/32 anonim ***** válasza:
42%
Hát tényleg szörnyű, ha valaki foglalkozik a saját anyjával...
2012. aug. 18. 19:59
 4/32 poiu ***** válasza:
58%
Gáz! Bizonyos anyukákról nehéz leválni. Részvétem.
2012. aug. 18. 20:00
 5/32 anonim ***** válasza:
100%

Ha benéz minden nap az nem gond. Míg egy városban laktuk az enyém is így tett. De akkor is velem élt házas életet, tehát velem beszélte meg a gondjait, az én főztöm ette javarészt.

Igaz előfordult, hogy fél nap ott volt nála fl éven keresztül, de akkor nagyon beteg volt az anyukája, még leveset sem tudod a szájába kanalazni, akkor én főztem az anyukájára is és a nap nagy részében ott volt az édesanyjával.

Szóval vannak esetek, amikor KELL, hogy a gyerek, a férjünk törődjön a családjával (mert a szülei is azok), de normál esetben nem kell fél napokat ott élni.

2012. aug. 18. 20:02
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
Az én feleségem is állandóan az anyjához megy de csak ha én dolgozok és ő szabad.Eleinte még ez is zavart mert tudtam mindig ellenem uszítják de már megbékéltem a helyzettel mert a velem töltött időből semmit nem vesz el a dolog.Sokan nagyon nehezen válnak el a szüleiktől véglegesen de erre nincs is szükség mert a szülő az szülő.Csak ne helyezze a szüleit a házastársa elé mert az nem természetes szerintem.
2012. aug. 18. 20:09
 7/32 anonim ***** válasza:
96%

Az, hogy minden nap benéz szerintem nem gáz.

Az, hogy vele beszéli meg a pénzügyi dolgokat, az egyéb döntéseket, az igen.

2012. aug. 18. 20:12
 8/32 anonim ***** válasza:
95%

Ha bemenne 10 percre, nem lenne gond.

De te azt írod hogy ott eszik, vele beszéli meg azokat a dolgokat amiket veled kéne.

Az már gond.

A ház körüli ténykedés addig belefér, amíg nem anyuci helyett takarít. Kivéve persze ha valami egészségügyi gondja van, akkor illik segíteni.

Ha anyuci egészséges és a párod így ragaszkodik hozzá, jobb ha hozzászoksz.

Ezek a férfiak egyszerűen nem tudnak leszakadni anyuci szoknyájáról.

2012. aug. 18. 20:36
 9/32 anonim ***** válasza:
34%

Ez miért baj?

Bemegy, beszélgetnek, közben eszik valamit, mi van ebben?

Attól, mert már házas, ne kelljen már megtagadnia az anyját!

Miért fáj neked, hogy a SAJÁT anyját látogatja?

2012. aug. 18. 20:40
 10/32 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a válaszokat. Én is úgy gondolom, hogy ez nem oké.
2012. aug. 18. 21:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!