Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Feleségek! Ti mit szólnátok...

Feleségek! Ti mit szólnátok hozzá, hogyha a férjétek minden nap bemenne az anyukájához?

Figyelt kérdés
Éveken keresztül. Az anyukájánál enne, vele beszélné meg a pénzügyi dolgokat, ott ténykedne a ház körül. De még ha ezeket nem is csinálná, csak minden nap bemenne mondjuk 10 percre.

2012. aug. 18. 19:54
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
12%
De miért nem oké, fejtsd ki.
2012. aug. 18. 21:11
 12/32 anonim ***** válasza:
9%

A válaszolók fele amúgy azt mondta, hogy ezzel semmi baj sincs.

Én sem értem, hogy ez miért nem oké?

Mit kéne csinálni a férjnek?

Ülni a szoknyádon?

Nehogy már a saját anyjához ne mehessen el?

2012. aug. 18. 21:18
 13/32 anonim ***** válasza:
10%

Tök jó, hogy te is úgy gondolod, hogy nem oké, de szerintem 1-2 válaszoló írta, hogy nem oké...

Mi többiek mind azt írtuk, hogy ez normális.

Nagy vaólszínűséggel az anyja hamarabb fog meghalni, mint te.

Az anyja a rokona, a legközelebbi hozzátartozója, teljesen normális, hogy ha kötődik hozzá.

Te sosem látogatod meg a saját anyádat?

2012. aug. 18. 21:40
 14/32 anonim ***** válasza:
82%

Nálad a szövegértéssel ekkora gondok vannak? Mindenki megírta, hogy nem lenne baj, ha LÁTOGATNÁ az anyját, de ő már nem azt teszi, hanem szinte vele él. A pénzügyi gondokat nem az anyjával kéne megbeszélni, de legalábis nem elsősorban vele. Az is egy dolog lenne, hogy ha néha ott enne, valamit én sem tudok pont úgy elkészíteni, ahogy az anyósom, ha a férjemnek az ízlik jobban, hát egye azt. DE! ne egyen ott mindig, mert a végén csak magamnak főzök!

Kérdező!

Csatlakozom az előttem szólókhoz, szerintem sem normális, amit csinál, próbálj meg beszélni vele, bár nem akarlak elkeseríteni, de szerintem nem fogsz sokra menni.

2012. aug. 18. 21:40
 15/32 A kérdező kommentje:

Azért nem oké, mert már nem az anyjának kéne lennie a közeli családjának, hanem a feleségének és a gyerekeinek. Még ha bemegy minden nap, megkérdezi mi újság, az rendben van. De hogy a pénzügyi dolgokat is vele beszéli meg, az anyukája tanácsai szerint cselekszik, így kizárva a feleségét gyakorlatilag mindenből, az nem jó. Mert akkor minek van együtt férj és feleség? A feleségnek semmi beleszólása sincs a dolgokba, mert nem is tud sok mindenről. Csak a ti nézőpontotokra is kíváncsi voltam.

21:40-es válaszoló: A nagy többségnek nem tetszik ez az anyuka-fia felállás. Nem tudom, te hogy számoltad a kettőt.

2012. aug. 18. 22:20
 16/32 A kérdező kommentje:
21:40-es válaszoló: A néha és a minden nap között szerintem óriási különbség van. De, én is meglátogatom, kb. heti egyszer. És a kettőnk dolgát nem velük beszélem meg.
2012. aug. 18. 22:24
 17/32 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem nem sem oké....én úgy tudom elképzelni a helyzetet, hogy:

-napközben a férj dolgozik, talán reggel, munka előtt pár szót vált a feleségével

-munka után átmegy az anyjához, ott eszeik, kávézgatnek, eldumálnak, többet között a pénzügyekről

-majd ezek után segít a háztartásban

mindez kb fél napba telik. Majd ezek után hazamegy a férj, ahol kb csak alszik.

Tehát az otthonának még mindig az anyja házát tekinti, aludni meg a feleségéhez megy.

Ez nem normális...szerintem az sem, hogyha mindennap találkozik az anyjával...minek? mikor akarja élni a saját életét.

2012. aug. 18. 22:47
 18/32 anonim ***** válasza:
72%
Meg kell választani, kihez megyünk hozzá. Egy rossz döntés és a fél életed elpocsékolod.
2012. aug. 18. 23:20
 19/32 anonim ***** válasza:
77%
Anyámasszony katonája. Lehet,hogy egy szem fiacskája. A párom anyja is mintha szerelmes lenne a fiacskájába,issza a szavait, csak jót tud elképzelni róla stb. De mi csak kb 2 hetente látogatjuk meg. Engem is zavarna,ha minden nap ott lenne. Lehet,hogy tudat alatt manipulálja az anyja. Az is lehet,hogy féltékeny rád és mindig odacsalogatja, hogy újra úgyérezze,a párod még mindig csak az ő kicsi fia.
2012. aug. 18. 23:44
 20/32 anonim ***** válasza:
21%
Úristen, de örülök, hogy a barátnőm nem ilyen, mint némelyik válaszoló. Meg mint a kérdező...
2012. aug. 18. 23:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!