Feleségek! Ti mit szólnátok hozzá, hogyha a férjétek minden nap bemenne az anyukájához?
Először közölném vele, hogy döntse el, hol és kivel akar a továbbiakban élni. Ha az anyjával, akkor egyen ott a tovébbiakban, ragadjon szépen a szoknyájára és én távozom. Ugyanis én semmi másra nem kellenék neki, mint ingyencselédnek és egy nevesített luknak a matracon (anyut mégsem dug-hatja meg), esetleg szülőgépnek.
Egyébként én ilyen pasival össze sem jöttem volna, nemhogy hozzámenjek.
Az, hogy valaki szereti az anyját, nem egyenlő azzal, hogy a rabja. Ha felnőtt ember egy ember, akkor otthon eszik, otthon él a feleségével, vele hozz meg a pénzügyi és egyéb családi döntéseket.
A párod nem vált le az anyjáról - valószínűleg nem is fog soha. Anyuka nagyone rős madzagon tartja. Jobb volna, ha eleválnál tőle, és keresnél egy FELNŐTT férfit magad mellé.
21: Felsőbbrendűségi komplexusa BÁRKINEK lehet.
Miért beszélsz olyanról, amiről fogalmad sincsen? A te nőgyűlöleted gyökere is valószínűleg a kedves mamádban keresendő; ha szerencséd van, egy jó pszichiáter még kigyepáljatja belőled - ha te is akarod.
Nálunk is van ilyen.A párom sok mindent megbeszél az anyjával,hogy ez jó lenne e,vagy nem,mi legyen az autóval,mert nem jó...(pénzügyi dolgok vagy hasonló)Nem csinálok belőle problémát,nekem ugyon úgy elmondja a dolgokat.Egy blokban élünk,ő az 1-őn,mi a 3-on,de azért minden nap nem jár be.
Én is járok a szüleimhez,igaz,csak heti 1x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!