Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Feleségek! Ti mit szólnátok...

Feleségek! Ti mit szólnátok hozzá, hogyha a férjétek minden nap bemenne az anyukájához?

Figyelt kérdés
Éveken keresztül. Az anyukájánál enne, vele beszélné meg a pénzügyi dolgokat, ott ténykedne a ház körül. De még ha ezeket nem is csinálná, csak minden nap bemenne mondjuk 10 percre.

2012. aug. 18. 19:54
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
12%
A nők felsőbbrendűségi komplexusába nem fér bele hogy egy férfi szereti az anyját. Már az is irritál sok nőt hogy ha valaki jobban szereti saját gyerekét mint a feleségét pedig akárki akármit mond a vérségi kapcsolat a legfontosabb.
2012. aug. 19. 01:12
 22/32 anonim ***** válasza:
67%
Persze,könnyű elítélni azokat,akik furcsának tartják,hogy egy felnőtt férfi mindennap meglátogatja az anyját,amikor ők nincsenek ilyen helyzetben,nem élték át ennek a hátrányait. Mit szólnának ezek a férfiak,ha feleségeik minden nap az apjuknál üldögélnének.
2012. aug. 19. 01:19
 23/32 anonim ***** válasza:
88%
Értem én a felháborodást némely válaszoló részéről, azonban bevallom én ki vagyok attól, hogy az anyósék megsértődnek ha nem megyünk át nap mint nap ! Pusztán azért mert közel lakunk. Nekünk is kell a magánélet, főleg, hogy egész héten dolgozunk !
2012. aug. 19. 05:58
 24/32 anonim ***** válasza:
89%
anyuci pici fiacskája. kiröhögném. mert egy bizonyos szintig tök jó, hogy szeretik egymást és törődik vele meg minden, de azért nem kéne átesni a ló túlsó oldalára. Ha egy férfi megnősül, onnantól kezdve a felesége és a gyerekei vannak az első helyen...utánna jön mindenki más... legalábbis szerintem így kéne lennie... de sajnos vannak, akik nem tudnak elszakadni anyuci szoknyája mellől...
2012. aug. 19. 07:04
 25/32 anonim ***** válasza:
87%

Először közölném vele, hogy döntse el, hol és kivel akar a továbbiakban élni. Ha az anyjával, akkor egyen ott a tovébbiakban, ragadjon szépen a szoknyájára és én távozom. Ugyanis én semmi másra nem kellenék neki, mint ingyencselédnek és egy nevesített luknak a matracon (anyut mégsem dug-hatja meg), esetleg szülőgépnek.

Egyébként én ilyen pasival össze sem jöttem volna, nemhogy hozzámenjek.

Az, hogy valaki szereti az anyját, nem egyenlő azzal, hogy a rabja. Ha felnőtt ember egy ember, akkor otthon eszik, otthon él a feleségével, vele hozz meg a pénzügyi és egyéb családi döntéseket.

A párod nem vált le az anyjáról - valószínűleg nem is fog soha. Anyuka nagyone rős madzagon tartja. Jobb volna, ha eleválnál tőle, és keresnél egy FELNŐTT férfit magad mellé.

2012. aug. 19. 08:54
 26/32 anonim ***** válasza:
75%

21: Felsőbbrendűségi komplexusa BÁRKINEK lehet.

Miért beszélsz olyanról, amiről fogalmad sincsen? A te nőgyűlöleted gyökere is valószínűleg a kedves mamádban keresendő; ha szerencséd van, egy jó pszichiáter még kigyepáljatja belőled - ha te is akarod.

2012. aug. 19. 09:09
 27/32 anonim ***** válasza:
83%

Nálunk is van ilyen.A párom sok mindent megbeszél az anyjával,hogy ez jó lenne e,vagy nem,mi legyen az autóval,mert nem jó...(pénzügyi dolgok vagy hasonló)Nem csinálok belőle problémát,nekem ugyon úgy elmondja a dolgokat.Egy blokban élünk,ő az 1-őn,mi a 3-on,de azért minden nap nem jár be.

Én is járok a szüleimhez,igaz,csak heti 1x.

2012. aug. 19. 10:44
 28/32 anonim ***** válasza:
76%
Engem nagyon zavarna hogy nem tud meglenni anyukája nélkül. Viszont az is zavarna ha csak évente látogatná. Szerintem heti 1-2 elég, mondjuk 1-1 órára.
2012. aug. 19. 11:26
 29/32 anonim ***** válasza:
0%
26. Ebben nincs semmi nő gyűlölet. Úgy látszik analfabéta vagy, vagy nem látod a sorok között az értelmet anyámat meg ne merd a szádra venni. Értelmes érvet nem tudsz felhozni csak személyeskedsz és az ember családját szidod a te fajtád a legalantasabb között van.
2012. aug. 19. 19:22
 30/32 anonim válasza:
78%
Minek mentél hozzá egy ilyen sültbolondhoz?
2012. aug. 20. 04:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!