Mit tegyek? Csak szeretőnek vagyok jó
Évek óta nincs egy normális kapcsolatom se mert senki nem akar tőlem komolyat, vagyis aki akarna azzal én nem akarok. Csúnya dolog amit most teszek de ez van. Megismerkedtem egy házas nővel és elkezdtünk találkozgatni is, csak beszélgetni de már szexre is használjuk egymást. Idő közben beleszerettem és felajánlottam neki, hogy lehetne közöttünk több is de azt válaszolta, hogy nem akarja. Én tudom, hogy akarja csak nem mer a férje elé állni. Egyszer közölte velem, hogy a férje nem foglalkozik vele, boldogtalan és a szex se jó vele. Mondtam neki, hogy ketten kitaláljuk hogyan mondja el neki vagy majd én, de nem. Hogyan győzzem meg? Mindentől fél.
28/F
amiket írsz (több házas nőnek vagy/voltál szeretője) azokból egy valami rí le, de nagyon!
Az, hogy tipikusan a lelki romjaikban lévő nőkre vagy ráállva. Nincs ezzel gond, csupán annyi, hogy ezek a romjaikban lévő nők melletted csak megvigasztalódnak, és ha a seb begyógyult, tovább állnak, kvázi ugródeszkaként használva téged egy normális kapcsolat kialakításához!
Inkább egy lelkileg stabil nőt kéne keresnek, ha normális kapcsolatot akarsz!
Nézd. Ha ez a lány is így látná a dolgokat, mint te, ki sem kellett volna írnod a kérdést.
Harmadjára vagy szerető és még mindig nem tanultad meg, hogy egy pótlék vagy? Te magad is írod: "Csak szeretőnek vagyok jó". Hát ember. Aki k.rvának áll, ne csodálkozzon, ha megb... .
Látszólag semmi oka nincs annak, hogy vele maradjon, de azért megkérdezem... Nem vagy véletlenül csóró? Már bocsánat, de ha az anyagiakat vette figyelembe ez a csodás hölgy, mikor férjhez ment, akkor nyilvánvaló, hogy azóta sem változtak a preferenciái, így keresett egy kiegészítést. Te vagy a kiegészítés. Csak épp belezúgtál. Így lehet nagyot koppanni.
15. voltam.
Még valami nézd meg ezt a filmet (akár vele:) talán jobban érteni fogod tudom hogy dicaprio meg minden de kb ugyen ez pepitába és figyeld a reakcióit :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!