Véleményetek szerint miért jó/miért rossz szeretőnek lenni?
Jó: Nem tartozol elszámolással senkinek, nem kell szeretned senkit, ahhoz, hogy a biológiai szükségleteid rendben legyenek. Maximális figyelmet kapsz, mert újdonság vagy és valamivel csak jobb vagy, mint az, aki már bizonyított.
Rossz: Megalázó szerep, nincsenek érzelmek, kizárod magad egy normális kapcsolat lehetőségétől, nincs, aki szeret és te viszont szeretnéd, fájdalmat okozhatsz másoknak, akik nem érdemelnék meg, egy idő után te is unalmassá válsz és ez önértékelési problémákat okozhat.
Én sem voltam az sosem és nekem sem volt, de szerintem is elény lehet a kötlezettségnélküliség, a titok misztikuma. Negatívum valóban a másodhegedűs szerepkör, az esetleges szerelem kiteljesedésének frusztráló akadályozottsága.
Összességében szerintem inkább rossz, mint jó.
Jó mert nem kell bajlódni a másikkal ágyon kivül.Nem kell mosni főzni rá stb.
Rossz ha beleszeretsz,vagy érezteti,hogy te csak egy kis rib*nc vagy neki.
Jó, mert: csak a jó dolgok jutnak neked, mint virág, mozi, séta, ajándék, vacsora, szex.Nem kell mosnod, főznöd, veszekedned a számlák, gondok miatt stb.
Rossz, mert: egy senkinek, egy szajhának érzed magad.Megalázó, ha hallgatnod kell amíg beszél az asszonnyal telefonon, ünnepnapok magányosak, de sokszor a hétvégék is és tudod, h olyankor hol van és fáj még akkor is, ha te ezt így bevállaltad.Ha vannak érzelmek, akkor nem sokáig lehet bírni és nem ajánlom senkinek.Sokkal jobb egy olyan kapcsolat, ahol igazán NŐNEK érezheted magad és tudod, h nem ártasz senkinek.
Jó: Független maradsz. Magad kormányozod az életedet. Nem függsz attól a személytől, akivel a szexualitásban osztozol. Bármikor véget vethetsz a kapcsolatnak, újat kereshetsz.
Rossz: Lehet, hogy érzelmileg hiányozni fog valami előbb utóbb... De az is lehet, hogy nem fog hiányozni, mert nem lesz rá igényed.
Bocs, de ki írt erkölcstelen dolgokat? Érveket és ellenérveket kérdeztek, én mindkettőt felsoroltam. Sosem voltam szerető, nem is áll szándékomban.
Első válaszoló 21/N
Hát én erkölcstelen vagyok ezek szerint, mert már voltam szerető.
Jó benne az, hogy nincsenek benne sem érzelmek, sem kötöttségek. Nem kell elszámolni az időddel.
De ugyanez rossz is. Attól függ, mire van az embernek igénye. Nekem akkor arra volt, hogy mindenki hagyjon békén, így ez a státusz tökéletes volt arra, hogy legyen szexuális életem, de a többivel ne kelljen foglalkozni.
Mivel rengeteget dolgoztam abban az időszakban, időm sem lett volna egy normális kapcsolatra.
Rossz viszont, hogy tudod, hogy van egy másik. Esetemben az a helyzet állt fenn, hogy a csaj közölte, hogy ő öngyilkos lesz, ha otthagyja a párja. Így nem merte otthagyni. De arról tudott, hogy én vagyok és azzal nem volt semmi baja.
Ennek ellenére rossz volt a tudat. Főleg emiatt is maradt abba a dolog.
Ma már "normális" kapcsolatban élek és nem tudnám még egyszer megcsinálni, amit akkor.
Én 10 éve párkapcsolatban élek ő se én se járunk félre...
De munkám során családokkal foglalkozom...Sok hzasságban a nők prüdek és nem tudják a párjukat jól kielégiteni elhagyják magukat,és sajnos ha van gyerek képesek belefulladni és elfelejteni hogy nemcsak anyák,hanem nők is...A pasik ezért mennek félre.
A nők meg azért mert sok esetben lábtörlőnek háztartási robotnak vannak tekintve,persze az ilyen férfi már az első randin leteszteli,hogy jó robot lesz a célnő aki mellől lehet félre dugni...Egy jó barátnőm évek óta szerető a kapcsolataiban:Mondása :Inkább ezerszer lesz szerető,mint egyszer lábtörlő feleség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!