Véleményetek szerint miért jó/miért rossz szeretőnek lenni?
Amúgy sose a szerető a ludas,a jó kapcsolatba senki nem tud belépni,de a szarba pocsolyába a sarki hentes is,mert már szar...Már kidölt az egyik alapillér!
Alappillérek:Jó szex,szerelem,szeretet,tisztelet,
elfogadás,tolerancia,kommunkáció,hűség,bizalom.
Ha egy is kidől a pillérek közül a többi is megrogy és veszett fejsze nyele...Azt hagyni kell és tovább lépni,a kakit mindig lekell húzni,nem ülni a büdösben...Csak hát kényelmesebb ülni a langyos fosban és félrejárni,mint gerincsen továbblépni...
Jó mert nem neked kell foglalkozni a minden napos problémákal. Neked csak a jó dolgok jutnak.
Rossz mert így nem fogsz normális életet élni soha valakivel.
Én most az vagyok az exem szeretője, velem csalja az új nőjét. Így legalább tudom, h azt a kis ribit nem szereti mert ha mindent megkapna ott nem jönne hozzám.
Ezért nyugodtan el lehet ítélni de ez van.
jó: nincs felelősség,nem kell fenőni egy kapcsolathoz és alkalmazkodni sem,érezheted magadnak gyönyörü,cosdálatra méltó királynőnek aki még az ágyban is ezerszer jobb mint a "régi asszony"
rossz: megalázó szerep,és ha a fentebb emlitett mondat igaz lenne,nem szerető lennél. Általában csak egy kis friss hus,egy kis kikapcsolodás ,egy vad szex egy átdolgozott nap után,és addig se kell az asszonyt hallgatni,aki viszont főz és mos a férfira.
Egyszóval az egyedüli aki jól jár az a férfi. Csak ezt sok szerető és feleség nem vallja be magának. A szeretők nyugtatgatják magukat,hogy de igenis jó a függetlenség,és még az a tudat is megvan,hogy jobbak egy másik nőnél (ez fontos a nőknek)
Elnézést,hogy most női szeretővel példálóztam,természetesen férfival is irhattam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!