Véleményetek szerint miért jó/miért rossz szeretőnek lenni?
Azért a szeretőket sem kell szentnek beállítani.Alapból ez nem lehet mentség arra senkinek,hogy szar egy házasság,hogy becsatlakozzon harmadiknak. Itt gerinctelen a férfi,a szerető ,a házastárs meg csak simán hülye ha ezt nem veszi észre.Illetve inkább nem akarja észrevenni.
Megéri mindenki a maga pénzét egy ilyen háromszögben,nehéz bárkire azt mondani,hogy nem ludas....
Hát igen..ha van gyerek,akkor csak őt tudom sajnálni,senki mást. De ezt magyarázhatod a félrelépőknek,meg a szeretőknek is,ők mind szentek és nem tehetnek semmiről,mindig másra mutogatnak.A szeretők azzal nyugtatják magukat,hogy nekünk kb smemi közük az egészhez,mivel már megromlott a házastársi viszony. A félrelépő mossa kezeit,az asszony csak a gyerekkel foglalkozik,ráadásul hízott 20 kilót,szexelni sem akar,ezért alanyi jogon jár a félrekefélés nekik..
A feleség meg csak siránkozik,de tűri. Miért? a gyerekek miatt (ha-ha),vagy még magának sem ismeri be hogy egyértelműen át van b@szva a feje.
Marha nagy tartása és önbecsülése van az 'asszonynak' meg a szeretőnek is. A férfinak meg jó dolga..van friss hus,szex,de közben van hol lakni,várja a főttkaja a mosott ruha...:)
Most majd lepontoznak 0-ra és jönnek 50en ,hogy én semmit nem tudok az ő életükről,és az ők mások,ők szerelmesek,ők ezér meg azér szeretők,ők ezér meg azér csalják a feleségüket,és ezér meg azér nem b@szták még ki a házastársukat mint macskát szarni,miközben már 50* megcsalta őket,vagy éppen évek óta. Ja és a kedvenc dumám én is kerülhetek szeretői státuszba,vagy csalhatom meg a férjemet. Hát ilyen nagy tudású ,becsületes és tiszteletreméltó emberek szájából még a végén elhiszem)és talán egy két könnycseppet is ejtek ..
Visszamenőleg kívánnám ezeknek az embereknek szivem szerint,hogy éljék meg gyerekként ahogy ilyesféle sz@rkavarások mennek egy családban..:)
Én megértem azt a nőt aki azt írta, h vele csalja az új nőt.
Ha jól emlékszem azt írta több mint 10 évig voltak együtt.
Nekem is volt hasonlóban részem. Vissza, jött hozzám...
Én tudtam a másik nőről ő nem tudott rólam. Szerettem őt és vissza akartam kapni. Várnom kellet de vissza jött.
Ilyen hosszú kapcsolatot nem lehet csak úgy lezárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!