Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Véleményetek szerint miért...

Véleményetek szerint miért jó/miért rossz szeretőnek lenni?

Figyelt kérdés
Megjegyzem, nincs szeretőm, én sem vagyok az, csak kiváncsi volnék, mi a pro és mi a kontra egy ilyen.." kapcsolatban" :)
2010. nov. 7. 20:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Azért a szeretőket sem kell szentnek beállítani.Alapból ez nem lehet mentség arra senkinek,hogy szar egy házasság,hogy becsatlakozzon harmadiknak. Itt gerinctelen a férfi,a szerető ,a házastárs meg csak simán hülye ha ezt nem veszi észre.Illetve inkább nem akarja észrevenni.

Megéri mindenki a maga pénzét egy ilyen háromszögben,nehéz bárkire azt mondani,hogy nem ludas....

2010. nov. 8. 23:34
 22/26 anonim ***** válasza:
59%
Előzőnél a pont,itt mindenki ludas,ami nem megy bekell fejezni,és nem pocsékolni egymás idejét a langyos fosban. Sajnos többnyire a feleség tudja hogy van szerető már csak nem lép,mert addig is van férje...Csak ha nem csak szex hanem már hanem szerelem akkor már ciki ha a férj gerincesen lép,ő meg még beszélgetne,meg mentené a házasságat,ha csak az egyik fél akarja menteni,a másik meg már rég mással akar lenni,gondolatban vele van,mikor feleséggel...Az már ott veszett fejsze...
2010. nov. 8. 23:45
 23/26 anonim ***** válasza:
59%

Hát igen..ha van gyerek,akkor csak őt tudom sajnálni,senki mást. De ezt magyarázhatod a félrelépőknek,meg a szeretőknek is,ők mind szentek és nem tehetnek semmiről,mindig másra mutogatnak.A szeretők azzal nyugtatják magukat,hogy nekünk kb smemi közük az egészhez,mivel már megromlott a házastársi viszony. A félrelépő mossa kezeit,az asszony csak a gyerekkel foglalkozik,ráadásul hízott 20 kilót,szexelni sem akar,ezért alanyi jogon jár a félrekefélés nekik..

A feleség meg csak siránkozik,de tűri. Miért? a gyerekek miatt (ha-ha),vagy még magának sem ismeri be hogy egyértelműen át van b@szva a feje.

Marha nagy tartása és önbecsülése van az 'asszonynak' meg a szeretőnek is. A férfinak meg jó dolga..van friss hus,szex,de közben van hol lakni,várja a főttkaja a mosott ruha...:)

Most majd lepontoznak 0-ra és jönnek 50en ,hogy én semmit nem tudok az ő életükről,és az ők mások,ők szerelmesek,ők ezér meg azér szeretők,ők ezér meg azér csalják a feleségüket,és ezér meg azér nem b@szták még ki a házastársukat mint macskát szarni,miközben már 50* megcsalta őket,vagy éppen évek óta. Ja és a kedvenc dumám én is kerülhetek szeretői státuszba,vagy csalhatom meg a férjemet. Hát ilyen nagy tudású ,becsületes és tiszteletreméltó emberek szájából még a végén elhiszem)és talán egy két könnycseppet is ejtek ..

Visszamenőleg kívánnám ezeknek az embereknek szivem szerint,hogy éljék meg gyerekként ahogy ilyesféle sz@rkavarások mennek egy családban..:)

2010. nov. 9. 00:17
 24/26 anonim ***** válasza:
Ja és még valami eszembejutott arról a hölgyről,aki ribancozta az "asszonyt" . Bizonyos szempontból ti egy cipőben eveztek,mindkettőtök szerint a másik a ribanc és mindkettőtök cska hitegeti magát és vár a csodára (ami soha nem jön el). A pasitok meg közben jó dolgában azt se tudja mit hazudjon kinek..
2010. nov. 9. 00:20
 25/26 anonim ***** válasza:
egy cipőben eveztek=egy csónakban :-D
2010. nov. 9. 00:22
 26/26 anonim ***** válasza:

Én megértem azt a nőt aki azt írta, h vele csalja az új nőt.

Ha jól emlékszem azt írta több mint 10 évig voltak együtt.

Nekem is volt hasonlóban részem. Vissza, jött hozzám...

Én tudtam a másik nőről ő nem tudott rólam. Szerettem őt és vissza akartam kapni. Várnom kellet de vissza jött.

Ilyen hosszú kapcsolatot nem lehet csak úgy lezárni.

2010. nov. 9. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!