Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsalt felek! Mit üzennétek,...

Megcsalt felek! Mit üzennétek, illetve mondanátok most a bizonyos szeretőnek?

Figyelt kérdés
2010. nov. 2. 15:07
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
18%

Hát ez egy nagyon jó kérdés.

Igazándiból sosem zavart az hogy megcsalnak, mivel én sem vagyok az a hűséges ember, de volt egy szörnyű esetem. A legjobb barátom, akivel kollégiumban ismerkedtünk meg és nőttünk fel, a szó szoros értelmében két napi távollét alatt lepattintotta a kezemről a barátnőm. Na hát neki azért elmondanám a véleményem az élet rejtelmeiről és a wc-kanyarulat belső feléről.

2010. nov. 2. 15:14
 2/22 anonim ***** válasza:
91%
Csak annyit mondanék neki,hogy a sorstól mindent visszakap szép lassan........
2010. nov. 2. 15:20
 3/22 anonim ***** válasza:
57%
Nem a szeretőre kell haragudni, hanem a férje/feleségre és saját magatokra. Persze könnyű egy 3. felet hibáztatni.
2010. nov. 2. 15:30
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem üzennék a szeretőnek. Viszont aki megcsalt az takarodhat az életemből, mert elvileg ő szeretett, tőle vártam hűséget, nem a harmadik félben bíztam meg...
2010. nov. 2. 15:36
 5/22 anonim ***** válasza:
77%

Én azt mondanám vigye csak nyugodtan, nekem már nem kell.

(Egyetértek azzal, hogy nem a szerető a hibás. A hűség döntés kérdése, ha a párom másképp dönt, az az ő hibája vagy kettőnké, de nem a harmadiké.)

2010. nov. 2. 15:37
 6/22 anonim ***** válasza:
65%
Ne haragudjál a szeretőre, sőt, legalább megtudtad milyen csapodár a párod. Mert idővel őt is megfogja csalni! Inkább egy új kapcsolaton járjon az eszed, ez a faszi felejtős.
2010. nov. 2. 15:37
 7/22 anonim ***** válasza:
67%
Nem a szeretőre kell haragudni, nem ő tartozott hűséggel Ha nem akarok enni a másik csokijából, mert van nekem sajátom otthon, akkor eshetnek kis zöld lények is az égből, akkor sem fogok.
2010. nov. 2. 15:38
 8/22 anonim ***** válasza:
50%
Ha meg nyerte(d) had vigye(d) !
2010. nov. 2. 15:40
 9/22 anonim ***** válasza:
93%

10 év után tudtam,meg,hogy párom,mellettem egy másik nővel is viszonyt folytat már lassan 1 éve.

Akkor nagyon haragudtam arra a nőre,meg persze a páromra is.

De utólag megtudtam,hogy az a csaj is abban a hitben volt,hogy csak ő van egyedül a pasimnak,(bár akkor kígyót-békát mondtam neki,ő meg csak hallgatott) igy utólag átgondolva inkább hálás vagyok neki,hogy felnyitotta a szemem,egy ismerősnél látta meg a mi képünket és akkor esett le neki,hogy őt is csalják,felvette velem a kapcsolatot és ennek ma már örülök.

DE azt se felejtsük el,hogy sok olyan 3. fél van aki addig nyomul amig meg nem kapja a foglalt pasit/csajt,tehát ők is hibásak valamilyen szinten.Mert bár a párunknak ill. nekünk kell észnél lenni,de azért megbotolhatunk.

2010. nov. 2. 15:45
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Valóban nem a "szerető" a hibás, de nekem van egy elég kellemetlen élményem. Egyik volt páromat ezerrel fűzte az exe és 5 hónap alatt elérte, hogy nekem viszlát, Ő pedig újra a barátnője lehetett. Nem tudom mi a helyes megfogalmazás, de mégis bennem van azóta is ez a rossz érzés, hogy ha nem jön akkor nem kavarja föl és együtt lennénk, de ezt már sosem tudom meg =)
2010. nov. 2. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!