Megcsalt felek! Mit üzennétek, illetve mondanátok most a bizonyos szeretőnek?
Hát ez egy nagyon jó kérdés.
Igazándiból sosem zavart az hogy megcsalnak, mivel én sem vagyok az a hűséges ember, de volt egy szörnyű esetem. A legjobb barátom, akivel kollégiumban ismerkedtünk meg és nőttünk fel, a szó szoros értelmében két napi távollét alatt lepattintotta a kezemről a barátnőm. Na hát neki azért elmondanám a véleményem az élet rejtelmeiről és a wc-kanyarulat belső feléről.
Én azt mondanám vigye csak nyugodtan, nekem már nem kell.
(Egyetértek azzal, hogy nem a szerető a hibás. A hűség döntés kérdése, ha a párom másképp dönt, az az ő hibája vagy kettőnké, de nem a harmadiké.)
10 év után tudtam,meg,hogy párom,mellettem egy másik nővel is viszonyt folytat már lassan 1 éve.
Akkor nagyon haragudtam arra a nőre,meg persze a páromra is.
De utólag megtudtam,hogy az a csaj is abban a hitben volt,hogy csak ő van egyedül a pasimnak,(bár akkor kígyót-békát mondtam neki,ő meg csak hallgatott) igy utólag átgondolva inkább hálás vagyok neki,hogy felnyitotta a szemem,egy ismerősnél látta meg a mi képünket és akkor esett le neki,hogy őt is csalják,felvette velem a kapcsolatot és ennek ma már örülök.
DE azt se felejtsük el,hogy sok olyan 3. fél van aki addig nyomul amig meg nem kapja a foglalt pasit/csajt,tehát ők is hibásak valamilyen szinten.Mert bár a párunknak ill. nekünk kell észnél lenni,de azért megbotolhatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!