Szeretőnek vagy feleségnek jobb lenni?
Figyelt kérdés
Komolyan kérdezem.2010. máj. 4. 23:45
1/24 anonim válasza:
attól függ, hogy neked mire van szükséged. milyen párkapcsolatra..
2/24 anonim válasza:
Szerintem feleségnek
Mert a férj szinte mindig vele van
A szeretővel ritkábban találkozik
És a szerető fél a lebukástól
3/24 anonim válasza:
szeretőnek lenni nem biztos szerintem hogy megcsalással jár, csak egy szexuális alapokon működő viszony, ami nem komoly kapcsolat, nem jár kötelezettségekkel, stb.
4/24 anonim válasza:
Sztem szeretőnek. Mert így nem téged néznek hülyének :D
5/24 anonim válasza:
Egyiknek sem. Mindkettő megalázott helyzet. Ez kizárólag a hímringyónak kellemes helyzet.
6/24 anonim válasza:
Én feleség vagyok és nem vágyom szeretőre!Kettős életet élni fárasztó és egyben megalázó!
7/24 anonim válasza:
Egy bizonyos háromszögben? Egyiknek sem.
8/24 anonim válasza:
mind a kettő ugyanolyan szar
feleségtől is elválhat a férfi,
és a szeretőt is megúnhatja bármikor
az ilyen ffi senkinek nem tud biztonságot nyújtani
a feleség félhet, h elkap vmi nemi bajt, meg hogy már nem elég jó a férjének
a szerető meg félhet, h lebukik, és ha meg tényleg szerelmes lesz a férfiba, akkor meg attól is félhet, hogy a férfi sosem hagyja ott a nejét, csak hitegeti őt.
9/24 anonim válasza:
Végülis mindkét nő attól félhet, hogy nem elég jó a férfinak, mert ha elég jó lenne, akkor választana, és csak őt szeretné.
Kinek jó az, ha csak egy fél pasit kap?
10/24 anonim válasza:
szerető feleségnek a legjobb lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!