Megcsalt felek! Mit üzennétek, illetve mondanátok most a bizonyos szeretőnek?
Figyelt kérdés
2010. nov. 2. 15:07
11/22 anonim válasza:
ha nem jön és nem kavarja föl, akkor lehet a mai napig együtt lennénk ---> így akartam írni =)
12/22 anonim válasza:
Epp most mondta a "parom", hogy a baratnom(evfolyamtarsnom), tegnap kihivta ot "setalni"... Mindig is nagy eloszeretettel irogatta neki az olyan kulonos sms-et, hogy "ma meg a csillagok is szebben ragyognak" meg ilyenek... Pedig tudja, hogy milyen furcsa kapcsolatunk van(baba szuletik egy honap mulva), am igaz, mi sem vagyunk olyan nagyon egyutt(tavkapcsolat, 2 es fel honapja nem is lattam... eleg szemet ember... meg nekem mondja, hogy "felulnek az elso szembe jovo palinak a farkara...")... uh most ez is kiutotte a biztositekot... Ahh, de vigye a kiscsaj! Remelem Neki is kimutatja a kedves "parom" a foga feherjet! (Mostmar tenyleg, inkabb nojjon fel a gyermekem apa nelkul vagy mostohaapaval, mint olyannal, aki nem tiszteli az anyjat!). Hja, es ha egy varosban lett volna a csajszival a kis kedves elment volna vele "setalni"... Goreny!
13/22 anonim válasza:
pontosan igy van,esendőek vagyunk,igy még ha imádjuk is ajelenlegi párunkat,előfordul,hogy megbotlunk(persze nem mindenki),de elég egy rossz pillanat vagy egy ostromló 3. és annyi
15/22 anonim válasza:
Hogy "megérdemlitek egymást. Gratulálok mindkettőtöknek."
16/22 anonim válasza:
Nézőpont kérdése ki a hibás,a férj mert nem ,bírt uralkodni magán ,és tenni valamit a meglévő kapcsolatáért.A szerető mert ha ő nem jön ,túl léptünk volna a krízisen,Én, mert nem kapcsoltam időben ,hogy többet kell tenni a kapcsolatunkért!Üzenem neki:Tőlem nem kell tartanod, az élet úgyis benyújtja a számlát ,ha nem is értem ,a két fiamért biztos ,akik nem lehetnek az apjukkal annyit, amennyit egy normális családban!
17/22 anonim válasza:
hát első felindulásomban biztos mondanék egy két szép szót, de én igazából azt vallom,hogy ahol rendben vannak a dolgok,oda nem férkőzik be egy harmadik fél. Ráadásul ha a párom meg akar csalni, akkor mindegy,hogy X-el vagy Y-al csal meg, a párom a bűnös meg én - mert ha más után megy,akkor ott valami nincs rendben. Szóval azt mondanám a szeretőnek, hogy legyen több szerencséje,mint nekem
18/22 anonim válasza:
Azt, hogy sose legyen nagyobb öröme, mint akkor volt, amikor megtörténtek bizonyos dolgok, és hogy őt is dobni fogják.
19/22 anonim válasza:
Nem mondok, és nem üzenek semmit neki. Majd rájön magától, hogy miért maradtam csendben.
20/22 anonim válasza:
Ha a szerető tudja, hogy foglalt a másik, nem nyomulhatna a kapcsolat érdekében. Ha megteszi, ő is elítélhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!