Szerető voltam 2 éven keresztül. Most, hogy szabad lett az illető már nem kellek neki! Szerintetek miért?
A helyedben a következőket tenném:
-Megpróbálnám helyrehozni a házasságomat ...
-Leülnék a férjemmel átbeszélni(akár sokadjára is a dolgokat ) ,nem csak benne keresném a hibát ,hanem magamba néznék ,vajon én is mindent megtettem-e a házasságunkért ...
-Ha végképp nem működik a dolog,elválnék
-Keresnék egy SZINGLI társat magamnak !
A jelenlegi helyzetben pedig az (ex)szeretővel végérvényesen lezártnak tekinteném az elmúlt két évet !
Mennyi álszent ember....és mennyi kárörvendő...
Csak nehogy egyszer veletek is történjen ilyen. Még ha akaratotokon kívül is.
Kérdező te meg felejtsd el az a pasit! Ha szeretet nehéz lesz de muszály vagy megtenni. Vagy tedd rendbe a házasságod vagy válj el .
Hogy vállaljon fel, ha férjnél vagy és együtt is vagytok a férjeddel?
Lehet, ha elválnál együtt lehetnétek a "szeretőddel" vagy kivel.
Nem tudlak sajnálni, sőt...egy korábbi kommentelővel értek egyet, miszerint "bearanyoztad a napomat"
Pont olyan vagy, mint az a "nő" aki miatt elhagyott engem és a három kicsi gyerekét a férjem.
Remélem Ő is úgy jár majd mint te, jól kihancúrozza magát, aztán dobja. Azzal a különbséggel, hogy nekem nem kellene már a férjem. Sok szerencsét, ebből tanulsz most.
"de egy idő elteltével keres megint.És tudom,hogy bánja,hogy nem veszem fel a telefont!"
Ez nem jelent többet, mint ami: te vagy a könnyebben elérhető. Nem kell körülkakaskodni, udvarolgatni, elvinni ide-oda, dürrögni, násztáncot lejteni. Magyarul kéznél vagy.
Amikor nem veszed fel a telefont, persze, hogy bánja.
Legalább annyira, mintha nem tudna hirtelen venni egy kávét, vagy meginni egy pofa sört.
De könnyen túlteszi magát rajta: ha nem, hát nem. Ennyi.
37/37 vagyok.
Még annyit tennék hozzá, hogy te magad fogalmaztad meg a státuszodat az ő életében: "szerető voltam".
Tehát: nem szerelem.
Óriási különbség!
Zárd le magadban, ha tudod.
Lépj tovább.
Felejtsd el.
Utolsó, igen vak vagy...
24-nél van, amit keresel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!