Hogy ismerkedtél meg a szeretőddel? Otthon mi volt a alibi mikor elkezdődött a viszony?
Nekem nem volt, de közvetlen környezetemben igen és jó rálátásom van.
Régi beteljesületlen szerelme bukkant fel, akinek szétment épp a kapcsolata és megkereste. Először csak beszélgettek, egyre sűrűbebn találkoztak, először rövidebb időkre...fellángolt a valójában véglegesen soha el nem temetett érzés és így. Jól esett neki, hogy tetszik valakinek, udvarolnak neki..az olyan más, mint a megszokott családi szeretet. :)
Ebből lett hamarosan a szeretői viszony.
Indok?
ott alszik munkatársánál, vagy később jön haza, mert van egy kis lemaradása...persze, csak ha családtagjainak nem okoz problémát, hogy néha, de ilyen módon lefedetten távol marad. :D
Nekem egy régi ismerősöm tűnt fel a láthatáron. Hivatalosan a szüleim látogattam meg, a párom utálta őket, nem is beszélt velük, meglátogatni meg maximum karácsonykor egy fél napra.
Nem buktam le, viszont később a szeretőmért elhagytam.
Az egyik barátom munkatársnője volt. Összeismertetett vele, aztán ment minden a maga útján, a kölcsönös szimpátia okán.
Alibi? Akkoriban olyan munkakörben dolgoztam, hogy sokszor, és sokat jártam vidékre, külföldre, 2 naptól 3 hétig terjedő időszakokra, így megszokott volt, ha nem otthon alszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!