Szerető voltam 2 éven keresztül. Most, hogy szabad lett az illető már nem kellek neki! Szerintetek miért?
Cicu, zavar, hogy a mindkettőtök s..zar élete van, de a pasid már kilépett a posványból, vagyis segítettek neki kilépni. Te meg ugyanabban a posványban vagy, csak már a kósza numera sem fog feldobni. :-D
Ideje végre a felszín alá nézni és revideálni a posványt...
"És ha a kedves férjem nem érdemli meg a szeretetemet? Minden más fontosabb mint én-mi!"
Akkor talán nem kéne vele lenni, erre még nem gondoltál?
"A kérdező kommentje:
És ha a kedves férjem nem érdemli meg a szeretetemet? Minden más fontosabb mint én-mi!"
Micsoda ostoba megközelítés ez? És ha férjed sokkal jobbat érdemel, mint te? ez nézőpont kérdése!
A szeretődnek nem kellesz, a férjedet meg les.z.arod...érdekes nő vagy te! Futsz azután a szekér után, mai nem vesz fel, ami meg felvett, arról meg minden áron le akarsz ugrani...
A 15 ös nél ott a pont!
Én is hasonlót akartam írni, de ő nagyon jól megfogalmazta.
Annyit hozzátennék,valószínű azért nem rohan hozzád,mert nem szeretett igazán.Ha pedig újra házasodna,olyannal tenné,akivel már nem eleve úgy kezdte,hogy mindkettő csalta a párját,ráadásul még a felesége is őt...
Szép kis kalamajka.
Szerintem kezdj tiszta lappal. Férjednek add meg az esélyt, hogy olyan asszonyt találjon, aki szereti és megbecsüli.
A szeretőd már lelépett. Ott túl sok mindent nem tudsz tenni.
Értékeld a férjed annyira, hogy adj neki esélyt, hogy szerelmet találjon. És értékeld magadat is annyira, hogy ne kelljen hazugságban élned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!