Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 6 éve együtt,1 közös gyermek...

6 éve együtt,1 közös gyermek van. A párom pár napja "leválasztott" a közös bankszámlánkrol?

Figyelt kérdés
Szerintetek ez mennyire volt indokolt? A párom jol keres, mondjuk 2x a magyar átlagfizetés. Én nem dolgozom. Eddig én osztottam be a pénzt, közös volt a bankszámlánk, nekem is volt kártyám. Sajnos van 2 kölcsönünk, plusz rezsi, kaja, egyebek a gyereknek, lényeg, hogy soha semmiben nem szenvedtünk hiányt, de ho végére mindig elfogyott a pénzünk. Majd kitalálta, hogy átveszi a pénz felett az irányítást. Bementünk a bankba, én le lettem "tiltva" a számlájárol, még a netes jelszavát is titkolja előlem. Most be akarja bizonyítani, hogy ennyiből bőven lehet sporolni is. Az érdekelne, hogy ez mennyire korrekt eljárás szerintetek? Ez nektek megalázo lenne? A ti számlátok közös a párotokkal, úgy, hogy ti jelenleg nem dolgoztok?
2013. aug. 30. 22:54
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
36%

főtt ételből sem eszik meg akármit. Igényli, hogy minél többet eljárjunk itthonrol, ami már csak az üzemanyagköltség miatt sem 2 forint. Ő keresi a pénzt, és neki vannak -hozzám képest- nagy igényei.

Az unatkozó eltartott háziasszonyok most biztos le fognak pontozni.de olvasod mit írsz?

már nem azért.....

Ő keresi a pénzt,ő dolgozik meg érte,persze hogy vannak igényei,nő létemre,ha én keresnék,nekem is lennének...ez természetes szerintem...

2013. szept. 10. 19:41
 42/44 anonim ***** válasza:
80%

Megpróbálhatja ő beosztani a pénzt, persze. (Ez esetben lényegtelen, ki keresi, mert itt a közös gyerek, és pár vagytok.)

De te olyannak ismered magad, mint aki a megkérdezése nélkül leszednél a kártyájáról, vagy az internetbankon keresztül?

Csak mert ha az a helyzet, hogy mindent megbeszélsz és egyeztetsz vele, hogy mire kell a pénz, akkor, amit csinál, az undorító. Mert ezek szerint simán kinézi belőled, hogy elemelnél összegeket a megkérdezése nélkül... Egyébként se értem hogy lesz ez, ő jár majd bevásárolni munka mellett meg fizeti a számlákat, és innentől egy öt forintost se ad a kezedbe soha, mondván hogy úgyis elvered?

Meredek az egész sztori.

2013. szept. 10. 21:15
 43/44 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező,

mi történt veletek, javult a helyzet?

2013. szept. 11. 10:02
 44/44 anonim ***** válasza:
6%
szopj neki pénzért és lesz neked is kereseted
2013. szept. 22. 18:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!