6 éve együtt,1 közös gyermek van. A párom pár napja "leválasztott" a közös bankszámlánkrol?
főtt ételből sem eszik meg akármit. Igényli, hogy minél többet eljárjunk itthonrol, ami már csak az üzemanyagköltség miatt sem 2 forint. Ő keresi a pénzt, és neki vannak -hozzám képest- nagy igényei.
Az unatkozó eltartott háziasszonyok most biztos le fognak pontozni.de olvasod mit írsz?
már nem azért.....
Ő keresi a pénzt,ő dolgozik meg érte,persze hogy vannak igényei,nő létemre,ha én keresnék,nekem is lennének...ez természetes szerintem...
Megpróbálhatja ő beosztani a pénzt, persze. (Ez esetben lényegtelen, ki keresi, mert itt a közös gyerek, és pár vagytok.)
De te olyannak ismered magad, mint aki a megkérdezése nélkül leszednél a kártyájáról, vagy az internetbankon keresztül?
Csak mert ha az a helyzet, hogy mindent megbeszélsz és egyeztetsz vele, hogy mire kell a pénz, akkor, amit csinál, az undorító. Mert ezek szerint simán kinézi belőled, hogy elemelnél összegeket a megkérdezése nélkül... Egyébként se értem hogy lesz ez, ő jár majd bevásárolni munka mellett meg fizeti a számlákat, és innentől egy öt forintost se ad a kezedbe soha, mondván hogy úgyis elvered?
Meredek az egész sztori.
Szia Kérdező,
mi történt veletek, javult a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!