Ha megkérdezed a férjedtől, hogy mikor lesztek végre együtt, és erre azt válaszolja, hogy "fogyj le"?
Ebben az esetben többet nem kellene együtt lennünk.
igen tudom egy kapcsolatot javítani kell nem eldobni, viszont ha valaki ennyire belegázolna az önbecsülésembe, azt én nem tudná megbocsájtani.
Nekem is van ahhoz képest feleslegem, hogy egy pár lettünk, nekem is javasolja a párom, hogy edzek, de soha nem vettem észre, hogy kevésbé kívánna.
A férfi is lesz pocakos, lesz májfoltos, lesz ráncos egyszer, sőt akár kopasz is
A férjed tökéletes?
Nem azzal van baj, hogy jelezte, hogy fogynod kell, hanem az ahogy, hogy zsarol a szexszel, kíváncsi volnék, ő hogy oldja meg, vagy elég-e a kézimunka... ha szeretne és egészséges szexuális igényei vannak, akkor nem utasítana el súlyfelesleg miatt.
Szerintem már az is durva, hogy meg kell kérdezned mikor lesztek együtt...
Gyerek van már?
mert ha nincs akkor hogy mernél vállalni, hiszen akkor általában visszafordíthatatlan változások is állnak be a testen, azt tudná/tudja a férjed kezelni...
Szerintem nem szereti!
A szebbik nem ugye, azért a szebbik nem, csakmert...
A férfiaknak lényegesen több vizuális élmény kell, hogy beinduljon valami, ha már a "szeretett" nőszemély képtelen másképp invitálni férjurát, egy "mikor leszünk végre együtt?" kérdés feltevésén kívül.
Gondolom itt is, mint megannyi gyk-s kérdés feltevésnél volt előzménye a dolgoknak, ennyire bunkó nem lehet egy ember sem, hogy a feleségének csak odabüffenti azt, hogy fogyj le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!