Ha megkérdezed a férjedtől, hogy mikor lesztek végre együtt, és erre azt válaszolja, hogy "fogyj le"?
Othagynám a francba ha hónapok óta ezt műveli,aztán fogyókúra,és csorogjon a nyála utánad,bánja meg milliószor hogy ilyen volt.
Egyébként a szex jó fogyókúra.Pár éve télen nagyon elengedtük magunkat,mindkettőnkre felment 10-12 kiló.szexelni is lusták voltunk.Aztán jött a tavasz,nem tartható állapot,megbeszéltük,tornázni lusták vagyunk,de napi szex kell.3 hónap alatt lementek a felszedett kilók,a szexuális életünk pedig jobb lett mint valaha.(a nap mint nap muszáj szex ráveszi az embert,hogy izgalmat vigyen bele,csak a kezdet nehéz)
Ja! Fogyjon le, aztán még legyen hajlandó szexelni a kövér férjével! :D
Fogyj le és keress egy izmos, jó alakú pasit a nagyszájú pocakmatyid helyett! :D
"Mielőtt még bárki cáfolni kezdené a kijelentésemet gondoljunk bele ki is lett a párunk a helyesebb, vagy az aki őszintén szeretett de letojtuk mert csúnyácska volt."
Nem akarok vitatkozni, de én pl. nem azt választottam végül, aki elsőre a legjobban tetszett, neki végül is nem sikerült meghódítania. Talán ezért is nem számít, hogy a páromat vékonynak ismertem meg és most vagy 20 kg-val több. Talán még jobban is vonzódok hozzá. Minden téren, még testileg is, ahogy egyre jobban szeretem.
De azért van igazság abban, amit írsz. Csak nem minden esetben. Első látásra, ismerkedésnél a külsőhöz vonzódunk... hogy mi lesz később, az már egy más kérdés. Kinek-kinek hogy.
36. vagyok, még egy pár szót mesélnék az előző barátomról is: alacsony volt, idősödő, kopaszodó, kövér, csúnyácska, ráadásul szegény. Nem akarom magam fényezni, de mindig szép lánynak tartottak, a férfiak közül a helyesebbek, a legjóképűbbek próbálkoztak nálam és évekig mindenkit visszautasítottam. Na, ez a csúnyácska, jelentéktelennek tűnő pasi meg (akit egy idő után már sem csúnyának, sem jelentéktelennek nem láttam), teljesen magába bolondított. Hogy ez az ész választása lett volna? Jaj, dehogy! :D Ha az eszemre hallgatok, menekülnöm kellett volna előle, voltak erre utaló jelek. De akkor halálosan szerelmes voltam.
Nekem akkoriban a saját bevallásom szerint is fontos volt a külső, mégis már kétszer, egymás után nem ez alapján szerettem bele valakibe. Egyikőjüknél sem számított aztán, hogy kövér, vagy sovány. Igazából én sem nagyon értettem, de gondolom, változik az ember. Most már nem is tudnék olyan kapcsolatban élni, ahol ennyire számít nekem az, hogy a páromnak idővel változik az alakja. A férjemet akkor is szeretném és kívánnám, ha 150 kilós lenne, csak akkor már aggódnék az egészségéért.
Másfelől viszont nem vagyunk egyformák és megértem, ha pl. egy alapból sportos pár egyike idővel elhagyja magát és a másik szóváteszi.
De a kérdésben szereplő párnál a szintén duci férfi ilyen gonosz beszólásával nem értek egyet. Ha változást akar, ne egyoldalú legyen: tegye meg ő is a párjának, hogy vonzóbb lesz és együtt térjenek át egy egészségesebb életmódra.
Hát,anyám,én nem értem,hogy nem törtél teljesen össze. De komolyan.
Nekem már az halálosan rosszul esik,amikor az utóbbi hónapokban a férjem mindenáron szobabiciklit akar nekem. Nyilván van jelzésértéke,mert se biciklizni nem szeretek,sem időm nincs rá nagyon. Úgyhogy egyértelműen a saját hasznát keresi vele.
ÉS amúgy jogos,amit mindenki mond,neki kellene tükröt tartani először...
Bár,ezek szerint Te még kívánod,és van egy olyan érzésem,te még +20 kilóval is kívánnád...
Ebben különbözünk a férfiaktól.
"fogyj le"
- Én fogyok, de te mikor növesztesz nagyobb farkat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!