Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megkérdezed a férjedtől,...

Ha megkérdezed a férjedtől, hogy mikor lesztek végre együtt, és erre azt válaszolja, hogy "fogyj le"?

Figyelt kérdés
Akkor vajon az a férj szereti a feleségét szerintetek? Egyébként igaza van, és el is kezdtem fogyozni, nem kicsi felesleg van rajtam. A kérdésem arra irányulna, hogy ha igazán szereti a férj a feleségét, akkor a súlytöbblet lehet kizáro oka annak, hogy együtt legyenek? (már honapok ota nem volt semmi)
2013. aug. 11. 07:26
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
63%

3-as, nincs teljesen igazad.

Az igaz, hogy egy pasi sem tökéletes, de nagyon nem mindegy, hogy milyen fokú az a tökéletlenség...

És hát igen, szépen hangzik, hogy ha szeret, úgy szeret ahogy vagy, de azért azt ne feledjük, a pasik vizuális lények...attól, mert szép a lelke a feleségének, neki még nem fog felállni! Egy trampli nőt(kérdező, nem neked szánom!) nem igazán fog egy pasi sem megkívánni...persze attól még szeretheti...

2013. aug. 11. 08:18
 12/41 anonim ***** válasza:
67%
10 kiló azéert nem olyan durva különbség, hogy amiatt ne menne. Ha 30 kilóról lenne szó még megérteném, de 10 az semmi.
2013. aug. 11. 08:19
 13/41 anonim ***** válasza:
39%
A 10 kiló annyira nem sok, mi 6 ève vagyunk együtt ,èn 15-öt híztam õ 10-et együtt szoktunk "elkezdeni" fogyózni, aztán mikor ugrálunk az lesz a vège hogy röhögünk egymáson...túl hamar jött az a gyerek, ez csak kifogàs, ha jól èreznè magát akkor is lenne kifogás ès mèg ha extrèm mèretû az ember akkor se böki oda csak így feltètelekkel a szexet. Biztos nem maradnèk vele, elválnèk, szèpen elküldenèm fizessen magának a szexèrt bár szerintem ezt már megteszi ha csak èpp nem ingyen kapja már....aztán jól lefogynèk ès hagy egye a fene egèsz èletère.
2013. aug. 11. 08:19
 14/41 anonim ***** válasza:
69%
Igen, kizáró ok lehet. Lehet jönni a nagy szavakkal, hogy a belső számít, de igenis vonzónak es szexinek kell találnom a másikat, hogy legyen kedvem a szexhez. Pláne egy férfinél.....
2013. aug. 11. 08:21
 15/41 anonim ***** válasza:
97%
Egy alacsony emberen sok a 10 kg. Ha 160körüli-alatti valaki, akkor már 2-3 kg is látványos, akár pluszban, akár minuszban.
2013. aug. 11. 08:22
 16/41 anonim ***** válasza:
65%

3-as vagyok

tudom, hogy számít....de ha valaki azt mondja nekem, hogy ezért nem szexel velem akkor ár nem is kell, mert akkor törés lenne bennem, hogy tuti soha többé nem tudom elengedni magam szex közben, azon járna az agyam, hogy mit lát...

de 10 kg nem sok...rajtam 8 van, de a legtöbb ember nem mondaná meg, bár tuti a magasságom az ok (174)

elhiszem, hogy ha valaki "zsírdisznóvá" hízik (senkit nem akarok megsérteni), és előtte egy nagyo karcsú nő volt, az nem vonzó egy férfi szemében, de nekem a kérdésből azért nem ez jött le, és igazolódott is.

de akkor sem válaszolok ilyet, hogy majd ha lefogysz...

szerintem is az együtt edzés lenne a megoldás...

2013. aug. 11. 08:27
 17/41 anonim ***** válasza:
57%

duma, duma, duma...

A szerelemnél jobb plasztikai sebész nincs a világon!

Ha valakibe szerelmesek vagyunk, akkor képesek vagyunk szebbnek látni, mint a való.

És ezt a saját szememmel láttam.

A párod meg egy kiskirályfi. Nem azért mert nem lehet igaza, de játssza a szőke herceget, kondás legényként és közben elvárja, hogy te meg legyél hercegnő. Szép.

Lehet jönni a férfiak vizualizációjával meg stb stb. aláírom van ilyen. De szerelem is van. És aki életében csak 1x is volt IGAZÁN szerelmes az tudja, hogy ez az érzés minden szépség hibát felül ír!!!!

2013. aug. 11. 08:51
 18/41 anonim ***** válasza:
54%
Mi igazolódott 16-s? Nem tudjuk a feleség magasságát. 10 kiló 170cm alatt nagyon látványos. Fogd már fel! Ennyit a jó belsődről.
2013. aug. 11. 08:57
 19/41 anonim ***** válasza:
58%
Itt veszettül nem arról kellene, hogy szóljon a beszélgetés hány centi a nő, hanem hogy embertelen a férje viselkedése. Nem szereti már és megalázza, miközben rajta is van felesleg! Továbbra is javaslom a kérdezőnek, hogy a férjével együtt edzenek, így mindkettő egészségesebb lesz, soványabb. Ezen kívül teljes életmódcsere, egészségesebb ételek, semmi körömpörkölt és társai :)
2013. aug. 11. 09:16
 20/41 anonim ***** válasza:
32%
Nő vagy, fogyjál le igen.Nincs igaza, hogy ilyeneket mond, de ne az ő kedvéért hanem magad miatt legyél újyra jó nő.
2013. aug. 11. 09:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!