Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megkérdezed a férjedtől,...

Ha megkérdezed a férjedtől, hogy mikor lesztek végre együtt, és erre azt válaszolja, hogy "fogyj le"?

Figyelt kérdés
Akkor vajon az a férj szereti a feleségét szerintetek? Egyébként igaza van, és el is kezdtem fogyozni, nem kicsi felesleg van rajtam. A kérdésem arra irányulna, hogy ha igazán szereti a férj a feleségét, akkor a súlytöbblet lehet kizáro oka annak, hogy együtt legyenek? (már honapok ota nem volt semmi)
2013. aug. 11. 07:26
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
39%
Ez hülyeség! n 160 centi vagyok, voltam már 48 kiló is, 55 is, 60 is és mindenhogy csinos vagyok, csak kicsit másképp. 10 kiló nem sok alacsony nőkön se.
2013. aug. 11. 09:24
 22/41 anonim ***** válasza:
53%
Ha a kérdező bevall 10 kg pluszt, akkor az van 30...
2013. aug. 11. 09:56
 23/41 anonim ***** válasza:
24%
Szóval a férj sem egy nőideál. Ő mennyit hízott. Nem lesz ez jobb, ha lefogysz sem. Javaslom ne a fogyás legyen a központi téma, legyél mindig jókedvű, ne "zargasd" a sex kérdésével. Ha így sem közeledik, vagy kis igényű, vagy már nem érdekled. Különben rengeteg fiatal pár panaszkodik sexhiányra, és nemcsak férfiak.
2013. aug. 11. 10:03
 24/41 anonim ***** válasza:
96%

A 10 kg az nem sok, de írta a kérdező is, hogy sosem volt vékony ezért jobban meglátszik a plusz felesleg egy nőn.

Én azt tanácsolnám neked, hogy beszéljétek meg, hogy együtt fogytok le, eljártok együtt edzeni így ő is lead a pocakjából, de te is a feleslegből és azért ilyenkor mindig van egy kis versengés, hogy én hamarabb lefogom adni stb... és még jól is fog elsülni a dolog!

2013. aug. 11. 10:12
 25/41 anonim ***** válasza:
97%

"Amikor megismerkedtünk, akkor sem voltam vékony, ahhoz képest 10-zel vagyok több"

Szerintem itt a titok nyitja. A férj tolerálta a túlsúlyt, amíg bírta, mert hát a szerelem, meg minden, de amikor az eleve kerekded felesége még tízkilónyi zsírt felszedett, akkor már szóvá tette, hogy ez így nem lesz jó.

Én azt gondolom, hogy ha nem szeretne, akkor nem szólna, csak elmaradna a szex, nem indokolná miért, megcsalna egy csinosabbal, talán el is hagyna érte idővel. Ha őszinte volt veled, holott tudhatta, hogy ezzel micsoda hisztit zúdít a saját fejére, az azért volt, mert javítani akar a kapcsolatotokon. Inkább szóljon a férj, hogy mi a baja, mint szó nélkül lelépjen, te meg csak hápogsz, hogy miért nem beszélte meg, mi a baja.

2013. aug. 11. 10:28
 26/41 anonim ***** válasza:
82%
Egy férfinek sem megy tudtommal gombnyomásra a szex..szidhatjátok hogy embertelen így úgy, de attól még a szexuális együttléthez elengedhetetlen a vonzalom és ha az hiányzik, még nem lesz embertelen az, aki jelzi hogy most nincs meg az a vonzalom ami a szexhez kell... AKik így kommentelnek emberszámba veszik egyáltalán a férfit, vagy csak egy gépnek akinek teljesíteni kell az ágyban bármi van? Pedig ha nem megy, nem megy.Nem gonoszságból nem megy, hanem fizikailag . Ezt is el kell tudni fogadni asszonytársak.
2013. aug. 11. 10:38
 27/41 anonim ***** válasza:
65%
Én mindig szépnek láttam a feleségem, gyerek után, császármetszés hegével, úgy ahogy volt. És egy férfi baromi szex centrikus, hónapokat nem bír ki hacsak nem megy félre. Ha szeretem a párom soha nem mondanék neki olyat hogy fogy le, ez baromi tapintatlan beszólás. Egy fontos tanács az élethez, ne higgy a csodákban, a tényekben higgy.
2013. aug. 11. 10:40
 28/41 anonim ***** válasza:
97%

Nekem is alapból túlsúlyos volt a párom (ő a férfi), amikor megismertem, és igen, a szerelem valóban megszépítette (vagy inkább engem vakított :D). De amikor egy stresszesebb időszakban még ráhízott picit...Na akkor ugyan nem undorodtam tőle, de nem is kívántam annyira, és ne szépítsük, a szex se volt olyan jó vele, szerelem ide vagy oda. Nem is kezdeményeztem egyáltalán. Mondjuk nem utasítottam el, ha kezdeményezett, ennek ellenére sem, főleg nem annyit odavetve, hogy "fogyj le", de felhoztam a témát, és hónapok óta sikeresen tart az életmódváltásunk (fogyókúrának sose láttam értelmét). Sokat fogyott, de még rólam is ment le pár kiló.

Nem tudjuk a hátteret, mennyire vagy kövér, mennyire látszott vagy nem látszott rajtad, hogy zavar, a fogyókúra előtt mennyire ettél sokat stb. Lehet, hogy nem mert időben szólni, és elszakadt nála a cérna, ezért a durva kifakadás. Szépen ülj le vele ezt megbeszélni, de semmiképp se légy most te elutasító vagy sértődött, az nem fog javítani a helyzeten.

2013. aug. 11. 11:11
 29/41 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem nem, vagy csak alapból egy tajparaszt. Ha jobban tetszettél neki vékonyabban, akkor javasolhatná, hogy változtassatok együtt életmódot, mozogjatok, stb. Pláne, hogy ő is pocakos. De amúgy is az egészséges életmód senkinek sem árt.

De az, hogy ez a túlsúlyos úriember ilyen bunkó módon hívja fel a figyelmed a te súlyfeleslegedre, háááát... nekem nem lenne elfogadható.

2013. aug. 11. 12:24
 30/41 anonim ***** válasza:
77%

A kérdező nem azt írta hogy 10 kg. felesleg van rajta, hanem azt, hogy sosem volt vékony és arra jött még a + 10 kg...azért az nem mindegy...

Kérdés, előtte hány kg felesleg volt rajta?

2013. aug. 11. 15:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!