Ez elítélendő, hogy együtt nevelnénk a gyerekeket?
Figyelt kérdés
Sajnos néhány hónapja elhunyt egy autóbalesetben a feleségem és a nővére. A sógorommal nagyon jó, baráti viszonyban vagyunk. Ő szeretne szabadulni a lakásától az emlékek miatt.
Nekem egy, neki két gyereke van. Felvetette, hogy vegyünk egy nagyobb házat (mi éppen eladni készültünk a lakást, hogy nagyobbat vegyünk) és költözzünk be mindketten, a gyerekek úgyis unokatestvérek és a felügyeletüket is jobban meg tudnánk így oldani.
Tartok tőle, hogy később a gyerekeket csúfolni fogják, hogy két férfi neveli őket, ezért tanácstalan vagyok, hogy belemenjek-e.
olyan házat vegyetek amit külön lehet választani, ha esetleg uj pár lenne valakinek ne legyen baj
2013. aug. 25. 18:33
2/26 anonim válasza:
Jó megoldás rövid távra viszont hosszútávon amikor mindkettőtöknek új párja lesz csak gond lesz belőle.
Lakást meg nem rövid távra vesz az ember.
2013. aug. 25. 18:33
3/26 anonim válasza:
Nem mennék bele. Hogy miért? Mert az élet megy tovább, és mi van ha egyszer valamelyikőtök szerelmes lesz, nősülni akar?? Mi van ha mindig a te nyakadba szakad az egész gyereknevelés??
Mi van ha lesz egy barátnőd aki nem fogja jó szemmel nézni hogy még egy férfi van a háznál???Nagy hátrány ez a megoldás.
Én a helyedben inkább csak azt ajánlanám fel, hogy az unokatestvér jöhet bármikor nyaralni vagy csak ha van kedve hozzátok...De összeköltözni.. nem..
2013. aug. 25. 18:35
4/26 anonim válasza:
Szerintem a gyerekeknek is jobb, ha többen vagytok, a Tiéd nem fog unatkozni, lesznek testvérei. Azzal ne foglalkozz, beszólnak-e majd a gyerekeknek emiatt. Jobb, ha ilyennel szekálják, mintha valami olyan dolog miatt, ami valamilyen szintem az ő "hibája", plhogy nagydarab. Csak a hülyék nevetik ki ilyen dologért a másikat, legalább nem ilyenekkel fognak barátkozni. Ha úgy érzed,együtt tudnál élni egy másik férfival, mert annyira jóban vagytok, az esetleges későbbi nőzést is meg tudnátok oldani (mert ha most még nem is, egyszer úgyis lesz még valakitek) és nem zavar, hogy ott van még a többi gyerek, akkor szerintem menj bele.
2013. aug. 25. 18:38
5/26 anonim válasza:
Két egymás melletti házat vegyetek, akkor nem gond, hogy a gyerekeket átvinni a másikakhoz, de összeköltözni semmiképpen sem jó ötlet. Még olyan ház sem, ahol két teljesen külön lakás van, mert idövel, ha valamelyikötöknek lesz új partnere, az mindenképpen saját, külön otthont szeretne és nem két férfivel közöset.
2013. aug. 25. 18:40
6/26 anonim válasza:
A gyermekfelügyelet szempontjából biztos jó lenne.De azt szerintem meg tudnátok oldani külön háznál is.Ha mondjuk egyikőtöknek randija van vagy akármi, munka, akkor átviszi a gyerekeket a másikhoz.
Egy bökkenő a közös házzal tényleg az hogy ha egyikötöknek alakul valami komoly, akkor vagy elköltözik a házból, vagy a másik költözik ki, mert eza megoldás tovább nem fog működni.
2013. aug. 25. 18:40
7/26 anonim válasza:
Hat ez nagy marhaság, ne is haragudj....
2013. aug. 25. 18:42
8/26 anonim válasza:
Vegyetek egy nagyobb házat, amit alkalomadtán át lehet alakítani két külön bejáratú lakássá, ha bármelyikőtök párt találna. Vagy akár vegyetek meg két egymás mellett lévő lakást, és nyissátok egybe. Most nyilván úgy érzitek, hogy más nő nem kell, de az élet hosszú, ki fogjátok heverni a történteket, és újra párkapcsolatra vágytok.
2013. aug. 25. 18:42
9/26 anonim válasza:
Elméletben ez egy jó ötlet, de akkor bejön az emberi tényező, és közös lónak túrós a háta. Ameddig nem álltok készen új kapcsolatra, addig oké, működhet, de a leendő párotok ezt nem biztos, hogy tolerálná, sőt, akkorra már lehet, nektek is terhes lenne a dolog. Ezért meg pár éven belül nem érdemes a gyerekeket húzgálni, mindkettőtöknek érdemesebb hosszú távon a saját életetekre berendezkedni a gyerekekkel. Külön.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!