Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 15 éves vagyok, és 3 éve...

15 éves vagyok, és 3 éve vagyunk együtt a párommal. Szerintetek még így is elítélendö ilyen korban a szüzesség elveszítése?

Figyelt kérdés
Tudom, nem mások véleménye fog dönteni, hanem a miénk, közösen, csak kíváncsi vagyok. Nagyon szeretjük és tiszteljük egymást,természetesen a védekezésre is ügyelnénk. Köszönöm az értelmes válaszokat. :))
2012. okt. 8. 01:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Hogy elítélendő-e vagy sem,azt döntse el mindenki maga.

De az biztos hogy még korai.

2012. okt. 8. 01:31
 2/13 anonim válasza:
60%
ezekszerint 12eves kezted:O:D tyuuu:O:D szerintem még korai lenne a szex:) de pettingelni nemhiszem sőt..esetleg az oralozast is bevalahatnd;) enis csinaltam a te korodban:D lerszelehethogymar reg csinaltatok:D akkorbocsi:D de szerintem a szex még korai;)
2012. okt. 8. 01:37
 3/13 anonim ***** válasza:
És most mennyi idős vagy 2. válaszoló?:P
2012. okt. 8. 01:40
 4/13 anonim válasza:
Neked kell érezned hogy eljött-e az ideje. Szerintem sokkal fontosabb az hogy kinek adod oda magad, semmint hogy hány éves vagy (nyilván a kor is számít, de 15 évesen már belefér sztem). Ha úgy érzed hogy ő az akivel el szeretnéd veszíteni, hát hajrá, élvezzétek. :)
2012. okt. 8. 02:36
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hogy normálisan válaszoltatok és tapasztalatokat is :DD
2012. okt. 8. 02:51
 6/13 anonim válasza:
14%

Szerintem 15 éves korban még a tanulás lenne a fő cél és nem az, hogy együtt legyél a pároddal. Főleg, hogy állítólag már 3 éve "együtt" vagytok. Fel ötlik bennem, hogy ez az együttélés vajon mit is foglalhat magában, mert ugyebár még 12 évesen, de meg 15 évesen is a szüleiddel élsz együtt!!!!

Bármennyire is gyorsan változik ez a világ, és nem olyan már mint 30-30 évvel ezelőtt, mégis úgy gondolom, hogy egy 12 éves kislánynak még játékbabával kéne játszania és nem pedig a szüzessége elvesztésén gondolkodni. Mert bizony ilyen esetben a szülők erkölcsi útmutatásával is komoly bajok vannak!!!!

/Két gyermekes Anyuka/

2012. okt. 8. 03:19
 7/13 anonim ***** válasza:
80%
Egyet értek az előttem szólóval, egyébként 12 évesen kicsit vicces az "együtt vagyok a párommal" kifejezés. Egy gyerek (mert még 15 évesen is az vagy, főleg ilyen gondolkodással) ne akarjon úgy viselkedni mint aki érett egy normális, teljes értékű párkapcsolatra.
2012. okt. 8. 05:12
 8/13 anonim ***** válasza:
28%
En mar szeretkeztem 14 eves lannyal es nem ereztem tevedesnek. Kejes, fincsi pillanat volt ahol is mindketten csak jol ereztuk magunkat. Szoval ha 3 eve vagy egyutt valakivel szerintem nem veszes ez a dontes.
2012. okt. 8. 07:43
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) Kedves 6 és 7 :) én örülök, hogy öszinte véleményt mondtatok a dologról. :) De nem értem, hogy miért kell ennyire lázadni. :) Igen, a tanulásra koncentrálok, az összes jegyem ötös. A szüleim normális értékrendben neveltek, és mindent meg tudok velük beszélni! ( Mert bizony ilyen esetben a szülők erkölcsi útmutatásával is komoly bajok vannak!!!! ). Ezt föként ez a válasz végett mondtam! És attól még, hogy felmerül bennem a kérdés, nem elenti azt, hogy 15 évesen felnöttnek, tapasztaltnak és érettnek szeretném mutatni magam. :)
2012. okt. 8. 10:03
 10/13 anonim ***** válasza:

Szerintem 15évesen nagyon korai,már az is,hogy 12 évesen "komoly" kapcsolatod volt.Ahelyett,hogy élveznéd a gyerekkorod játszod a felnőttet.

Anyukáddal kéne elbeszélgetned szerintem,és nem ártana még 2-3 évet várnod a "pároddal".

15 évesen a tanulásra,sportolásra,hobbira barátnőkre kéne koncentrálni nem pedig a szexre,meg a komoly kapcsolatra.

2012. okt. 8. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!