Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nudista családban mit tesztek,...

Nudista családban mit tesztek, ha a gyerek szégyenlős lesz?

Figyelt kérdés
Mostanàban már nem akar meztelenül mutatkozni a kamasz gyerek, pedig nen szégyenlős vagy gátlàsos! Másoknál volt ilyen? Hogy oldottátok meg? Akár privátban is várom a választ.

2013. aug. 23. 23:37
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
61%
Újra lóbálja?
2015. jan. 13. 12:16
 32/40 anonim válasza:
79%
Úgy tűnik igen :)
2015. jan. 13. 14:53
 33/40 anonim ***** válasza:
79%
Ha megoldódott, miért emelted ki? Visszavette a gatyáját? Csak azért sem pucérkodik a szemtelen kölke?
2015. jan. 27. 16:50
 34/40 anonim ***** válasza:
73%
Szuper! Remélhetőleg benőtt a feje lágya a gyereknek ! Ez az .. Álljon csak ki magáért .. Valószínűleg ő sem értékeli túl nagyra a meztelenkedést , meg ha az nudista strandon történik is .. Így van ez jól , igaza van !
2015. jan. 27. 17:03
 35/40 anonim ***** válasza:
82%
Miota a nagyanyam meztelenul fogott neki az oszi kompot eltevesnek azota en nem dijazom az otthoni naturizmust.
2015. aug. 11. 20:46
 36/40 anonim ***** válasza:
76%
Ugyanez a kérdés ki van emelve gyerekvállalás, kamaszok témakörön belül is, úgyhogy bizonyára régóta fennálló égető kérdés lehet.
2016. ápr. 16. 04:53
 37/40 anonim ***** válasza:
Van egy korosztály, ahol ez valamiért ciki nekik, mert megváltozik a testük és nehezen fogadják el. Ha kimész a nudira ott is látod, hogy a 12-25 éves korosztály nem igazán vetkőzik le, vagy nincs is jelen. Nálunk is ez volt, nem erőltettünk semmit. A lényeg, hogy ne kényszerítsétek semmire, az ő társasága előtt ne vetkőzzetek le, de ha csak a család van a régi körben, akkor nyugodtan meztelenkedjetek úgy mint régen.
2016. ápr. 16. 11:16
 38/40 anonim ***** válasza:
88%

Nem is értem, hogy mi ez a kérdés.

A nudizmus egy hobbi, vagy legjobb esetben is csak egy szubkultúra. Miért erőltetnéd rá a gyerekre? Ha ő nem akarja, akkor nem akarja.

- Én szeretem a rockzenét, ha a gyermekem nem szeretné, akkor szerinted erkölcsös és normális dolog lenne ráerőltetni ezt a szubkultúrát? Persze, hogy nem.

- Én nem szeretem a focit. Ha a gyerekem szeretné, akkor tiltsam el?

- Erőltessem rá a gyerekre a politikai meggyőződésemet is?

Ugye hogy ezek baromságnak hatnak. Amit te írsz, az is az. Másra akarod ráerőltetni a te hobbidat/látásmódodat. Te amit normális keretek közt tehetsz azért, hogy ő is nudista legyen, az annyi, hogy elmondod neki, hogy ez milyen és megmutatod (bár ezen már rég túl vagytok úgy sejtem).

2016. ápr. 16. 13:10
 39/40 anonim válasza:
54%
ez mind rejtett szexualitásra utal
2016. ápr. 16. 13:27
 40/40 anonim ***** válasza:
20%

Sajnos általában nem a jó alakú emberekből lesz nudista, hanem leginkább azokból, akiknek -a testi adottságaikat tekintve- igencsak nem kellene már levetkőzniük nyilvánosan.

Ráadásul ezt agresszíven teszik, és ezért sokszor olyan látványra kényszerítik a gyanútlan embereket, hogy igen hosszasan tudnak majd hányni tőle.

Sajnos nem lehet meggyőzni őket arról, hogy senki sem kíváncsi arra, hogy a sörhasú családapa tö kei lógnak-e a térdéig, avagy az elhízott családanya fonnyadt keblei...

Az meg, hogy otthon az összes ülőalkalmatosságon szétkenik egyenletesen a testnedveiket és az egyéb fertőző váladékaikat, már szinte szót sem érdemel, hiszen szerintük ez is teljesen normális.

(Náluk.)

Lehet lepontozni.

:)

2016. ápr. 16. 21:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!