Nudista családban mit tesztek, ha a gyerek szégyenlős lesz?
Nem is értem, hogy mi ez a kérdés.
A nudizmus egy hobbi, vagy legjobb esetben is csak egy szubkultúra. Miért erőltetnéd rá a gyerekre? Ha ő nem akarja, akkor nem akarja.
- Én szeretem a rockzenét, ha a gyermekem nem szeretné, akkor szerinted erkölcsös és normális dolog lenne ráerőltetni ezt a szubkultúrát? Persze, hogy nem.
- Én nem szeretem a focit. Ha a gyerekem szeretné, akkor tiltsam el?
- Erőltessem rá a gyerekre a politikai meggyőződésemet is?
Ugye hogy ezek baromságnak hatnak. Amit te írsz, az is az. Másra akarod ráerőltetni a te hobbidat/látásmódodat. Te amit normális keretek közt tehetsz azért, hogy ő is nudista legyen, az annyi, hogy elmondod neki, hogy ez milyen és megmutatod (bár ezen már rég túl vagytok úgy sejtem).
Sajnos általában nem a jó alakú emberekből lesz nudista, hanem leginkább azokból, akiknek -a testi adottságaikat tekintve- igencsak nem kellene már levetkőzniük nyilvánosan.
Ráadásul ezt agresszíven teszik, és ezért sokszor olyan látványra kényszerítik a gyanútlan embereket, hogy igen hosszasan tudnak majd hányni tőle.
Sajnos nem lehet meggyőzni őket arról, hogy senki sem kíváncsi arra, hogy a sörhasú családapa tö kei lógnak-e a térdéig, avagy az elhízott családanya fonnyadt keblei...
Az meg, hogy otthon az összes ülőalkalmatosságon szétkenik egyenletesen a testnedveiket és az egyéb fertőző váladékaikat, már szinte szót sem érdemel, hiszen szerintük ez is teljesen normális.
(Náluk.)
Lehet lepontozni.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!