Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nudista családban mit tesztek,...

Nudista családban mit tesztek, ha a gyerek szégyenlős lesz?

Figyelt kérdés
Mostanàban már nem akar meztelenül mutatkozni a kamasz gyerek, pedig nen szégyenlős vagy gátlàsos! Másoknál volt ilyen? Hogy oldottátok meg? Akár privátban is várom a választ.

2013. aug. 23. 23:37
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
57%

Kulturalt csalad otthon sem meztelenkedik. Teljesen normalis, hogy egy kamaszgyerek nem erzi jol magat meztelenul a szuleivel, az nem lenne egeszseges, ha meg elvezne is.

Mar az osember is aggatott magara allatboroket....

2014. máj. 6. 11:08
 12/40 anonim ***** válasza:
63%
Tőlem /tőlünk távol áll a nudizmus ! A gyermeketek elfogadja a ti életviteleteket ,nektek is el kellene fogadni ,hogy ő dönt ,nem kényszeríthetitek rá a saját nézeteiteket . Valószínűleg ő nem akarja a későbbiekben ezt a fajta életmódot .
2014. máj. 6. 13:24
 13/40 anonim ***** válasza:
86%

egy bizonyos korban a tinik szégyenlősek,mert: kicsi,nagy,lóg,stb a bármije.és nem akarja,hogy bárki lássa,nem csak előttetek,hanem bárki előtt.

ez majd elmullik.

2014. júl. 11. 11:19
 14/40 anonim ***** válasza:
37%
Adnak neki külön szobát és ha strandra mennek otthon hagyják ? Vagy tényleg, mit csinálnak olyankor ?
2014. júl. 11. 18:21
 15/40 anonim ***** válasza:
96%

A testi változásai szégyellőssé teszik. Ez természetes, hiszen eddig olyan dolgok történnek a testével, amik eddig nem. Ezt tiszteletben kell tartani és nem zrikálni emiatt.

Remélem, nem teszitek kötelezővé neki a meztelenkedést...

Lehet, hogy 1-2 éven belül ez elmúlik, de ha nem, akkor is tiszteletben kell tartanotok.

2014. júl. 30. 09:17
 16/40 piroska és a farkas ***** válasza:
85%
Èn tovàbb mennék : HA a csalàdunk nudista lenne, a gyerekem pedig szégyenlős, akkor nemcsak azzal tartanàm tiszteletben őt, h nem szólnék, ha ruhàban van, hanem én magam is felöltöznék. Szerintem első a gyerek szemérme, minden màs - e téren - utàna jön.
2014. aug. 7. 12:29
 17/40 anonim ***** válasza:
79%

piroska és a farka: akkor te nem lennél naturista. Amit írsz, az önellentmondás.

Amúgy mi nudisták vagyunk, rendszeresen járunk ilyen strandra, gyerekekkel is. Mi levetkőzünk, a gyerekek meg azt csinálnak amit akarnak, de mostanában nem vetkőznek le, ők fürdőruhában vannak. Otthon meg többnyire vegyes a dolog, nem csinálunk ügyet abból, ha meglát a gyerek, de nem meztelenkedünk állandóan. Tudják, hogy ezen nincs mit szégyellni, azt is, hogy ennek nincs köze a szexhez, és hogy sokan másként gondolkodnak, de ők abban a korban vannak, hogy most nekik ciki, és ezt mi tiszteletben tartjuk, a saját döntésük, hogy mikor vetkőznek le.

2014. aug. 8. 06:54
 18/40 piroska és a farkas ***** válasza:
81%
Én nem értem, h mi ebben az önellentmondás. Aki nudista, vagy naturista, vagy mi, az minden nyilvnos helyen félre tudja tenni ezt az életstílust. - kivéve a nudista strand. Akkor miért ne tehetné félre a saját gyerekééért? Ezzel nem ellentmond önmagának, hanem valaki mást helyez ideiglenesen önmaga elé.
2014. aug. 8. 14:19
 19/40 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező, miért zavar, hogy a gyerek nem akar pucér lenni? Miért kell ezt "megoldani"?
2014. szept. 5. 17:12
 20/40 anonim ***** válasza:
90%
Miért kell az akaratodat rákényszeriteni a gyerekre? Nem értem az ilyen szülöket a gyereket egy külön érző lény és attól , hogy te tök normálisnak tartod a meztelenkedést lehet a fiad másképp gondolkozik ,amit tiszteletbe kéne tartani.Emlékszem kb 8 éves lehettem ,amikor a család+ ismerösökkel mentünk a balatonra és ott arra kényszeritettek,hogy legyek csak fürdö ruha felső nélkül.... iszonyú rosszul éreztem magam ,megalázva azóta fürdő ruhába se szeretek lenni ,pedig az alakommal nincs semmi gond.Hagydkibontakozni a gyereked és hagyd ,hogy saját kis világa kialakuljon.Én tudom milyen frusztráló ,amikor a szülők a saját akaratukat kényszeriti a gyerekre meg sem hallva ,hogy mit akar valójába a gyerek.
2014. szept. 5. 20:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!