Nudista családban mit tesztek, ha a gyerek szégyenlős lesz?
Nálunk anyum és apum is néha meztelen. Voltunk strandon (tengerpart, de nem hivatalos nudista) én semmi pénzért le nem vettem volna a fürdőruhám.
Hogy illetlenség? Kit érdekel, szerintem az emberek fürödni megyek oda meg napozni nem meztelenkedni meg másokat lesegetni.
Engem egyébként nem zavar, csak nekem nekem ne kelljen. 17/f
Azta pimasz kölyke! Ha elveszitek a ruháit lehet hogy megszokja a nudistaságot.
Ha nem , akkor inkább ne kényszerítsétek!
Elég sok kérdést felvet ez a dolog.
Ha kényszeríted, az családon belüli erőszak!
De gondolom, hogy ezt is kettős mércével ítélné meg a "független" bíróság, mert ugye kis hazánkban nem mindegy, hogy a kedves mama vetkőzteti pucérra a fiát,
avagy esetleg az apuka a leányát!!
Amúgy gusztustalan és a higiénia teljes hiányára vall, az otthoni pucérkodás.
Az a nő, aki a fehérneműjét naponta cseréli, simán leteszi az alsó felét a bútorokra.
Főleg, amióta a reklámokból köztudott, hogy minden második nőnek elcseppen a vizelete, és 4-ből három pedig hüvelygombás...
Persze. Ha túl szégyenlős lesz akkor elégetik a ruháit és egy hétre kikötözik a kertben felállított kínzócölöphöz...
Szerinted mit csinálnának ? Hagyják ruhában és nem viszik el legközelebb a nudistrandra. És így járt.
nem értem miért kell kétségbe esett szűlőket b@-sztatni?! a pucérkodós családképükbe besettenkedett a szégyenlősség és most hirtelen nem tudják hová tenni a dolgot.Nyilván nem gyermek-pszichologusok,és a ruhában koborló gyerek rájuk hozza a dőgvészt.
ha a "ráhagyom a dolgot" melett még nagyon akarnak tenni valamit akkor nem leöntik higitóval és meggyújtják a rákba,hogy pirosra pörkölt mogyival szaladgáljon,hanem beszélgetnek vele egy sort a férfi testváltozásairól és biztositják,hogy így is szép,és elfogadják ruhástul is.
Köszönöm szépen a (hasznos) válaszokat. Akik csak vagdalkoztak nem értem miért vették a fáradtságot írni.
Szerencsére meg tudtuk beszélni a dolgokat normálisan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!