Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nudista családban mit tesztek,...

Nudista családban mit tesztek, ha a gyerek szégyenlős lesz?

Figyelt kérdés
Mostanàban már nem akar meztelenül mutatkozni a kamasz gyerek, pedig nen szégyenlős vagy gátlàsos! Másoknál volt ilyen? Hogy oldottátok meg? Akár privátban is várom a választ.

2013. aug. 23. 23:37
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
91%
Elfogadnám,hogy attól,hogy az én gyerekem még egy külön,önálló személyiség,saját szokásokkal . Amik esetenként eltérhetnek az enyémtől ,akkor is ha számomra furcsa. Nem kényszeríteném semmire ami számára kellemetlen,legyen az vallás,nudizmus,iskola,párkapcsolat stb
2014. szept. 6. 11:58
 22/40 anonim válasza:
81%

Nálunk anyum és apum is néha meztelen. Voltunk strandon (tengerpart, de nem hivatalos nudista) én semmi pénzért le nem vettem volna a fürdőruhám.

Hogy illetlenség? Kit érdekel, szerintem az emberek fürödni megyek oda meg napozni nem meztelenkedni meg másokat lesegetni.

Engem egyébként nem zavar, csak nekem nekem ne kelljen. 17/f

2014. szept. 16. 15:23
 23/40 anonim ***** válasza:
56%

Azta pimasz kölyke! Ha elveszitek a ruháit lehet hogy megszokja a nudistaságot.

Ha nem , akkor inkább ne kényszerítsétek!

2014. okt. 18. 18:33
 24/40 anonim ***** válasza:
83%
Nálatok télen is kötelező nudistának lenni?
2014. okt. 19. 19:37
 25/40 anonim ***** válasza:
61%

Elég sok kérdést felvet ez a dolog.

Ha kényszeríted, az családon belüli erőszak!

De gondolom, hogy ezt is kettős mércével ítélné meg a "független" bíróság, mert ugye kis hazánkban nem mindegy, hogy a kedves mama vetkőzteti pucérra a fiát,

avagy esetleg az apuka a leányát!!

Amúgy gusztustalan és a higiénia teljes hiányára vall, az otthoni pucérkodás.

Az a nő, aki a fehérneműjét naponta cseréli, simán leteszi az alsó felét a bútorokra.

Főleg, amióta a reklámokból köztudott, hogy minden második nőnek elcseppen a vizelete, és 4-ből három pedig hüvelygombás...

2014. nov. 18. 19:25
 26/40 anonim ***** válasza:
76%

Persze. Ha túl szégyenlős lesz akkor elégetik a ruháit és egy hétre kikötözik a kertben felállított kínzócölöphöz...

Szerinted mit csinálnának ? Hagyják ruhában és nem viszik el legközelebb a nudistrandra. És így járt.

2014. nov. 19. 17:26
 27/40 anonim ***** válasza:
73%

nem értem miért kell kétségbe esett szűlőket b@-sztatni?! a pucérkodós családképükbe besettenkedett a szégyenlősség és most hirtelen nem tudják hová tenni a dolgot.Nyilván nem gyermek-pszichologusok,és a ruhában koborló gyerek rájuk hozza a dőgvészt.

ha a "ráhagyom a dolgot" melett még nagyon akarnak tenni valamit akkor nem leöntik higitóval és meggyújtják a rákba,hogy pirosra pörkölt mogyival szaladgáljon,hanem beszélgetnek vele egy sort a férfi testváltozásairól és biztositják,hogy így is szép,és elfogadják ruhástul is.

2014. nov. 20. 15:05
 28/40 anonim ***** válasza:
93%
ha neki kellemetlen, nem kell erőltetni elötte az ilyesmit.Nem mindenki szert meztelenkedni. El kell fogadni az ő döntését.Elötte öltözzetek fel.
2015. jan. 13. 10:18
 29/40 anonim ***** válasza:
94%
a fiúk szégyenlősebbek, ezért nem kell eröltetni, és hagyi kell hogy ő mit szeretne.
2015. jan. 13. 10:21
 30/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a (hasznos) válaszokat. Akik csak vagdalkoztak nem értem miért vették a fáradtságot írni.

Szerencsére meg tudtuk beszélni a dolgokat normálisan!

2015. jan. 13. 10:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!