Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Válás határán vagyunk a...

Válás határán vagyunk a férjemmel, de elvárná, hogy odaadjam egy hosszabb utazásra az autómat neki és a barátjának, amit a barátja vezetne?

Figyelt kérdés

Épp elveszítette az állását a férjem, akivel hajszál választ el a válástól nagyon sok ok miatt.

Most lelkileg zsarol, hogy elveszítik a pályázatot, ha nem tudnak vidékre lemenni az autómmal, mert nincs más megoldás, csak az én autóm.

Mondtam, hogy béreljenek. Arra nincs pénz.......

Nem akarom odaadni egy olyan embernek, aki azért kedves napok óta velem, hogy odaadjam, előtte folyamatosan aláz, semmibe néz, félrejár, nem törődik velem.

Most zsarol, hogy miattam nem lesz meg a pályázat.

Ti mit tennétek a helyemben?

Ezzel a barátjával röhögnek rajtam jókat hónapok óta, sőt ez az ember mondta, hogy váljon már el tőlem a férjem. 3 pici gyerekünk van, 5 év alattiak.

2013. aug. 19. 22:18
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező, mi történt azóta?
2013. szept. 5. 07:19
 62/62 anonim ***** válasza:
90%
Hogy vagytok, sikerült elindítanod a válást? Anyukádnál éltek, vagy találtatok más megoldást?
2013. szept. 16. 15:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!