Hogyan beszéljem ezt meg a férjemmel? Már nem terveztük, de terhes lettem és ahelyett, hogy megbeszélnénk a dolgot, csak dühöng.
ezt a csatát Nektek kettőtöknek kell megvivni.
férfi ember könnyen beszél. betesz, élevezkedik, kivesz. (bocsánat minden férfi embertől!!!) a nő meg (most ne forszirozzuk, hogy védekeztek vagy nem) "magára" van "hagyatva" a gonddal, ami ugye van kinek édes, van kinek keserü.
De gondold végig annak a babának a helyzetét. Legyél kicsit a helyébe. Hogy esne Neked, ha már megvagy utálnának, és inkább megszabadulnának Tőled?
Ha korban még benne vagytok, és egészséges is vagy, én biztosan megszülném, ÉS SZERETETTEL!!!!! NEM UTÁLATTAL,VÁRNÁM.
Dühöngéssel semmire sem lehet menni :-( Lehet, hogy ez lesz a legszebb, legaranyosabb, legokosabb gyereketek!!!(tudom nem szabad különbséget tenni testvérek között!!!)
Kivánom Neked, hogy a számotokra leghelyesebb döntést tudjátok meghozni. üdv. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!