Hogyan beszéljem ezt meg a férjemmel? Már nem terveztük, de terhes lettem és ahelyett, hogy megbeszélnénk a dolgot, csak dühöng.
Az orvos semmit nem szúrt el, ilyen ritkán ugyan, de előfordul, erről már a műtét előtt is tudtunk, csak nem gondoltuk, hogy mi is beleesünk a "ritka" kategóriába. 7 évig nem volt semmi probléma.
Nem a kicsi megtartása vagy elvetetése a kérdés, hanem, hogy mit csináljak a férjemmel, hogy hamarabb felülemelkedjen a helyzeten.
Na ya, Kérdező, voltaképp örülni kell, hogy még nem a Kék Hírekben olvasod, hogy a férjed felkereste a beavatkozást elvégző orvost, és...
Egyébként erre Magyarországon nem ítélnek meg - sajnos - kértérítést, mert a Kúria (leánykori nevén Legfelsőbb Bíróság) hozott pár éve egy jogegységi döntést egy olyan eset kapcsán, ahol a nő az orvos mulasztása miatt futott ki minden határidőből, hogy azt mondja "a gyermek születése nem káresemény".
Ha nem akarta, nem akarta. Nem tudsz változtatni.
Te akarod?
14 hét után mit akarsz megbeszélni drágám te hagyod ki a kaját vagy én hogy a 4 gyerek osztálypénzére is jusson....
A női elkötetés egyáltalán nem biztos mért nem védekeztetek, nyilván szóltak erről a mütétnél.
Ez de durva. Te hogy állsz a dologhoz? Amúgy Te örülsz?
Szerintem én sokkot kapnék, ha elkötés után így járnék.
Tuti élnék a 18. hétig tartó határidővel.
Na de esetedben ez nyilván nem kérdés, ahogy látom az sem célravezető tanács, hogy beszéljétek meg. Ha egyszer dühöng, akkor dühöng.
szerintem én úgy viselkednék vele, mint a hisztis gyerekekkel szoktam. Magyarán figyelmem kívül hagynám egy időre.
Majd csak feléri ésszel (valszeg az is van neki, ha egyszer már vhonnan a vér lentebb szállt), hogy ha Te elköttetted magad, akkor ezt Te sem tervezted, neked legalább akkora trauma (ha nem nagyobb, ugyanis bármennyire rinyál a Te tested bánja, a szülést követő első időszakokról ne is beszéljünk), úgyhogy jó lenne, ha felnőttként viselkedne, és nem csak akkor, mikor szexeltek.
Addig meg ne törődj vele, ne vedd fel a kesztyűt, tudd be a terhességi hormonoknak a hangulatváltozós dühöngéseit :)
Fogd meg a férjed kezét, nézz a szemébe és kérdezd meg, pontosan mik az aggodalmai. Szeretettel és türelemmel próbáld meg eloszlatni azokat. Próbálj meg minden segítséget felhajtani, hogy ne érezze azt, egyedül marad a plusz teljesítéssel. Biztosítsd róla, hogy vele együtt szeretnéd végigcsinálni, és mondd el neki a Te szempontjaidat is.
Még rengeteg időtök van a baba születéséig, próbáljatok meg előre tervezni, és mindenre felkészülni, ami az első 3 gyerkőccel szerzett tapasztalatok alapján próbára tehet Benneteket. És legyen B terv is. Bármilyen abszurd is, de keressétek a dologban a lehetőséget, mert szerintem igenis sok van benne. Sok erőt és áldást Nektek!
Akkor most jott el az ideje hogy a ferjed is elkotesse magat amit mar a 3. gyerek utan meg kellett volna tennie ugye 10 perces beavatkozas.
Duhongese nem jogos hiszen o az apa o is ott volt sot o nem vedekezett te vedekeztel.
Majd lenyugszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!