Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan beszéljem ezt meg a...

Hogyan beszéljem ezt meg a férjemmel? Már nem terveztük, de terhes lettem és ahelyett, hogy megbeszélnénk a dolgot, csak dühöng.

Figyelt kérdés
4. baba lesz, az első hármat terveztük. Nem tudom mit mondjak a férjemnek, hogy lenyugodjon. Már egy hete tudjuk, azt hittem ennyi idő elég lesz neki, de úgy tűnik mégsem.
2013. júl. 16. 19:03
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

Az orvos semmit nem szúrt el, ilyen ritkán ugyan, de előfordul, erről már a műtét előtt is tudtunk, csak nem gondoltuk, hogy mi is beleesünk a "ritka" kategóriába. 7 évig nem volt semmi probléma.

Nem a kicsi megtartása vagy elvetetése a kérdés, hanem, hogy mit csináljak a férjemmel, hogy hamarabb felülemelkedjen a helyzeten.

2013. júl. 16. 19:36
 12/36 anonim ***** válasza:
89%

Na ya, Kérdező, voltaképp örülni kell, hogy még nem a Kék Hírekben olvasod, hogy a férjed felkereste a beavatkozást elvégző orvost, és...

Egyébként erre Magyarországon nem ítélnek meg - sajnos - kértérítést, mert a Kúria (leánykori nevén Legfelsőbb Bíróság) hozott pár éve egy jogegységi döntést egy olyan eset kapcsán, ahol a nő az orvos mulasztása miatt futott ki minden határidőből, hogy azt mondja "a gyermek születése nem káresemény".

2013. júl. 16. 19:36
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarta, nem akarta. Nem tudsz változtatni.

Te akarod?

2013. júl. 16. 19:38
 14/36 anonim ***** válasza:
92%
"hogy mit csináljak a férjemmel, hogy hamarabb felülemelkedjen a helyzeten." - mint már említettem volt, jó nagy eséllyel SEMMIT sem tudsz csinálni.
2013. júl. 16. 19:39
 15/36 anonim ***** válasza:
49%
Türelem. Kicsit még hagyd tombolni, megemészti, le fog nyugodni.
2013. júl. 16. 21:31
 16/36 anonim ***** válasza:
13%

14 hét után mit akarsz megbeszélni drágám te hagyod ki a kaját vagy én hogy a 4 gyerek osztálypénzére is jusson....

A női elkötetés egyáltalán nem biztos mért nem védekeztetek, nyilván szóltak erről a mütétnél.

2013. júl. 17. 01:04
 17/36 anonim ***** válasza:
38%

Ez de durva. Te hogy állsz a dologhoz? Amúgy Te örülsz?

Szerintem én sokkot kapnék, ha elkötés után így járnék.

Tuti élnék a 18. hétig tartó határidővel.

Na de esetedben ez nyilván nem kérdés, ahogy látom az sem célravezető tanács, hogy beszéljétek meg. Ha egyszer dühöng, akkor dühöng.

szerintem én úgy viselkednék vele, mint a hisztis gyerekekkel szoktam. Magyarán figyelmem kívül hagynám egy időre.

Majd csak feléri ésszel (valszeg az is van neki, ha egyszer már vhonnan a vér lentebb szállt), hogy ha Te elköttetted magad, akkor ezt Te sem tervezted, neked legalább akkora trauma (ha nem nagyobb, ugyanis bármennyire rinyál a Te tested bánja, a szülést követő első időszakokról ne is beszéljünk), úgyhogy jó lenne, ha felnőttként viselkedne, és nem csak akkor, mikor szexeltek.

Addig meg ne törődj vele, ne vedd fel a kesztyűt, tudd be a terhességi hormonoknak a hangulatváltozós dühöngéseit :)

2013. júl. 17. 01:13
 18/36 anonim ***** válasza:
28%
Nyugi,ha a meglevő 3 gyerekkel elboldogultok,és imádja őket,akkor a negyediket is fogja.
2013. júl. 17. 08:58
 19/36 anonim ***** válasza:
36%

Fogd meg a férjed kezét, nézz a szemébe és kérdezd meg, pontosan mik az aggodalmai. Szeretettel és türelemmel próbáld meg eloszlatni azokat. Próbálj meg minden segítséget felhajtani, hogy ne érezze azt, egyedül marad a plusz teljesítéssel. Biztosítsd róla, hogy vele együtt szeretnéd végigcsinálni, és mondd el neki a Te szempontjaidat is.

Még rengeteg időtök van a baba születéséig, próbáljatok meg előre tervezni, és mindenre felkészülni, ami az első 3 gyerkőccel szerzett tapasztalatok alapján próbára tehet Benneteket. És legyen B terv is. Bármilyen abszurd is, de keressétek a dologban a lehetőséget, mert szerintem igenis sok van benne. Sok erőt és áldást Nektek!

2013. júl. 17. 09:12
 20/36 anonim ***** válasza:
72%

Akkor most jott el az ideje hogy a ferjed is elkotesse magat amit mar a 3. gyerek utan meg kellett volna tennie ugye 10 perces beavatkozas.

Duhongese nem jogos hiszen o az apa o is ott volt sot o nem vedekezett te vedekeztel.

Majd lenyugszik

2013. júl. 17. 09:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!