Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Válás határán vagyunk a...

Válás határán vagyunk a férjemmel, de elvárná, hogy odaadjam egy hosszabb utazásra az autómat neki és a barátjának, amit a barátja vezetne?

Figyelt kérdés

Épp elveszítette az állását a férjem, akivel hajszál választ el a válástól nagyon sok ok miatt.

Most lelkileg zsarol, hogy elveszítik a pályázatot, ha nem tudnak vidékre lemenni az autómmal, mert nincs más megoldás, csak az én autóm.

Mondtam, hogy béreljenek. Arra nincs pénz.......

Nem akarom odaadni egy olyan embernek, aki azért kedves napok óta velem, hogy odaadjam, előtte folyamatosan aláz, semmibe néz, félrejár, nem törődik velem.

Most zsarol, hogy miattam nem lesz meg a pályázat.

Ti mit tennétek a helyemben?

Ezzel a barátjával röhögnek rajtam jókat hónapok óta, sőt ez az ember mondta, hogy váljon már el tőlem a férjem. 3 pici gyerekünk van, 5 év alattiak.

2013. aug. 19. 22:18
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 A kérdező kommentje:

Képzeljétek, ma már nem beszél vele, azt mondta, hogy 1-én tűnjek el a gyerekekkel, mert nem él velem tovább, mert a jövőjét akarom tönkretenni, hogy nem adom oda az autó. Hogy ez jövőre milliós jövedelmet hoz(hat) és én keresztbeteszek neki. mekkora aljadék vagyok.

Mikor mondtam, hogy én is csalódtam amikor félrekefélt és azóta is teszi, amikor elvitte a gyűrűket, amikor hol van munkája, hol nincs, amikor a pénzemet felvette a számláról.

Ez 2 napja volt, hogy lenyúlta, meg nem fordult a fejemben, hogy megteszi.

Azt mondta, hogy mivel hitelre vettük a gyűrűket, méghozzá az ő nevére, amit közösen fizettünk, ettől függetlenül az ő nevén volt a hitel, övé a gyűrű.......

Találtam neki 10-20 e ft között autóbérlést, telitankkal. Nem érdeklil. Tegnap még kedves volt, még át is ölelt, amióta megmondtam, hogy nem adom az autót egy olyan embernek, aki jó féléve azt súgja, hogy váljon el tőlem és milyen csóri már, ha még egy rozoga autója sincs.

10 éves suzukiról van szó, aminek még a fékjét is most kellene kicserélni.

2013. aug. 20. 11:13
 52/62 A kérdező kommentje:
Nem áll velem szóba, aláz, ha megszólal.
2013. aug. 20. 11:15
 53/62 anonim ***** válasza:
100%

De minek vitatkozol vele? Minek próbálod meggyőzni?

Úgyis tagadni fog mindent és játszmázhattok még hetekig.

Add be a válást, ne tangózzatok tovább.

2013. aug. 20. 11:26
 54/62 A kérdező kommentje:

[link]

Ezt találtam neki, de azt mondja, hogy nem bérelnek autót, mert arra nincs pénz.

Nézzétek meg a linket. 3800ft/nap, 1 napra kell. nincs ennyi pénzük rá, azt mondta. kaukcióval jött, itt az sincs.... Ráadásul Csepelen lakunk.....ja, benzin kell az autóba. az az enyémbe is kellene. kifogás, kifogás hátán

mondtam én nektek, csak lenyúl, szemétkedik, aláz, kifogásokat keres.

ez az ember engem semmibe vesz, régóta se nőnek, se anyának, se társnak, de mégcsak embernek sem néz.

itt végeztem vele.

ja, azt mondta, hogy nem fizet gyerektartást, várjam ki a 2-3 évet, amíg a bíróság dönt, addig neveljem őket a pénze nélkül, 2-3 év múlvára meggazdagszik és elperel tőlem mindent....

2013. aug. 20. 13:14
 55/62 A kérdező kommentje:

És holnap mennek. Pont holnap, amikor már 1 hónapja tudja, hogy gyerekek nélkül be kell mennem az oviba, beszélni a vezetőnővel, vár rám. És holnap mennék a bankba és az Önkormányzathoz is-ezt is elvileg megbeszéltük hetekkel ezelőtt.

Erre azt mondta, hogy oldjam meg ahogy tudom. Mint mindig, csak ő van, az ő dolgai, a sajátomat oldjam meg ahogy tudom. nameg az övét is.

2013. aug. 20. 13:32
 56/62 anonim ***** válasza:
90%

Nem hiszem,hogy elvihetne az autot,en ma beszeltem a biztositoval,mert egy kedvezmeny miatt a ferjem neven szerettem volna mindket autot biztositani,mire azt mondtak,hogy akkor en nem vezethetem.Nekunk valoban kozosen szerzett mindketto,csak az egyik az en nevem van,a masik meg az oven.Megis azt mondjak,hogy nem vezethetem a sajat automat,ha nem az en nevemen van biztositva.

Ha ez tenyleg igy igaz,akkor elmeletileg jogilag sem viheti el,feljelentheted erte.Ha nem is lopasert,akkor lopasban valo kozremukodesert(azt mondtad a haverja vezetne),jogtalan hasznalatert.

2013. aug. 20. 19:04
 57/62 A kérdező kommentje:
az én cascom "30 év alatti nem vezetheti", ennyi a kikötés csak.
2013. aug. 20. 19:23
 58/62 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer már írtam a konkrét kérdésre, bocs, de nem tudom megállni, hogy ne szóljak hozzá újra. Mi a jó francért vagy még mindig ezzel az emberrel, ha ennyire gyűlölöd, és ha ez a részéről is - legalábbis az általad leírtak szerint - kölcsönös érzés.

Te is pontosan tudod, hogy most csak zsarol, vagdalkozik, ha nincs melója, nincs pénze, nincs lakása, úgysem tudja a gyerekeket elvenni tőled. Az ilyen kis gyerekeket 99%-ban az anyának ítélik, és nem szokás a testvéreket szétválasztani (nagyobb korban persze más, amikor már megkérdezi a bíró a gyerekeket is, de az 10-12 év fölött fordul csak elő). El tudod tartani a 3 gyereket egyedül is, van hová menned, vannak szüleid (legalábbis anyukádat írtad).

Miért nem lépsz le végre? Teljesen ki fogod magad készíteni, én legalábbis így látom abból, amiket ide írsz. Nyugodj meg, ne maradj a férjeddel egy légtérben. Kezdjetek új életet, ő is, te is. Tényleg nem értem, mire vársz. Amíg együtt vagytok, bármi megtörténhet.

2013. aug. 20. 20:38
 59/62 A kérdező kommentje:

Én itt szeretnék maradni ebben a lakásban a gyerekekkel, de ezt egyedül nem tudom fenntartani, bérletet fizetni, rezsit, megélhetést. Ő nem fog fizetni, megmondta. Évek, hosszú hónapok jobb esetben, amíg a Bíróság dönt valamit. Nem tudom, hogyha nincs munkája, akkor miből fizetne, ilyen esetben mi a helyzet.

Anyuhoz nem szívesen mennék vissza.

Ma azt mondta, hogy 1-én elköltözik. De ha elköltözik még a múlthavi rezsit is a nyakamon hagyja. Hiába szeretnék nélküle élni, ahhoz kellene a gyerektartása.

Anyám 70 éves, a lakás kicsi, éltünk már együtt még gyerekkel is, maga volt a pokol. Nekem ne ossza ő se az észt, nem vagyok már gyerek. Legjobb lenne vidékre költözni, ott találni majd munkát és gondolom száz km-re nem fog utánam jönni a férjem. Új életet kell kezdenem, de ehhez pénz kellene. Igen, én is attól félek, hogy ennek tragédia lesz a vége....

2013. aug. 20. 21:00
 60/62 anonim válasza:
59%

Szia!

Nem olvastam végig az összes adott választ, csak az első oldalt és a teljes kérdésedet. Ezeken alapján én azt szűröm le, hogy a férjed egy álmodozó, felelőtlen tróger. Feleslegesen pályázik meg bármit, ha ahhoz is túl amatőr, hogy el tudjon jutni egy megbeszélésre. Én azt javaslom, hogy ne add oda az autót és állj a sarkadra. Intézd el a válást minél hamarabb, a gyerekeid még fiatalok és azzal teszel értük a legtöbbet, ha nem ilyen apa mellett kell felnőniük. Remélem vannak szüleid, barátaid akikre támaszkodhatsz mer minden bizonnyal kemény idők elébe nézel, de én azt tanácsolom a kicsik érdekeit helyezd előtérbe és ne hátrálj meg. Sok sikert és kitartást!

2013. szept. 4. 18:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!