Válás határán vagyunk a férjemmel, de elvárná, hogy odaadjam egy hosszabb utazásra az autómat neki és a barátjának, amit a barátja vezetne?
Épp elveszítette az állását a férjem, akivel hajszál választ el a válástól nagyon sok ok miatt.
Most lelkileg zsarol, hogy elveszítik a pályázatot, ha nem tudnak vidékre lemenni az autómmal, mert nincs más megoldás, csak az én autóm.
Mondtam, hogy béreljenek. Arra nincs pénz.......
Nem akarom odaadni egy olyan embernek, aki azért kedves napok óta velem, hogy odaadjam, előtte folyamatosan aláz, semmibe néz, félrejár, nem törődik velem.
Most zsarol, hogy miattam nem lesz meg a pályázat.
Ti mit tennétek a helyemben?
Ezzel a barátjával röhögnek rajtam jókat hónapok óta, sőt ez az ember mondta, hogy váljon már el tőlem a férjem. 3 pici gyerekünk van, 5 év alattiak.
Az én kötelességem a gyereknevelés, az otthoni házimunkák, a max gyedemet ezért kapom.
Nekem nem hiszem, hogy kötelességem a férjemet is, aki az elmúlt egy évben többször félrjárt, nem is tudok róla már semmit, aláz, letehenez és társai - eltartanom, segítenem.
Az ő kötelessége a 3 gyerekét felelősségteljesen eltartani, ugyanúgy, mint nekem.
Nehogymár én legyek a hibás, hogy nem bízom bennük és nem szeretem, ha hülyének néznek....
MÉg nincs beadva, mert 30 e ft és egy csomó papírmunka, amit írogatok, de még nem teljes. Ráadásul, hogy kirúgták, a bérelt lakásból is el kell költöznünk, én a gyerekekkel anyámhoz, őmeg lelép. Ez a terve......
Én egy felszámolási eljárás eredményéből kaptam, ami 4 éve húzódik a pénzt.
egy élősdi sza rházi, még én vagyok a hibás?????
egy idegen nem fogja az autómat vezetni.
Ha felsír a pici, nem jön át, nem érdekli.
Beteg vagyok 2 hete, nem válthattam ki a gyógyszert, még azt a pénzt is sajnálta tőlem. Anyu adott antibiotikumra pénzt.
Az összes ingóság az enyém, ő csak a 3 milliós diákhitel tartozását hozta, meg a folyószámlahitel-keretemet növelte 350 e ft-ra. Évente eljátsza, hogy kirúgják. Már rég el kellett volna tőle válnom. HIttem, bíztam benne. hiba volt. Ha összetöri a haverja a kocsit vagy ellopják vagy elromlik vagy bármi, azt ki fizeti meg? ha mégcsak 20 e ft-juk sincs autóbérlésre????
Könyvelő vagy?
A munkahelyed szűnt meg?
A férjed kocsmáros volt?
Persze gyógyszerre nincs pénz de autóra volt 2 hónapja, miközben munkanélküli lett a párod.
Az lényegtelen mit hozott a házasságba, az autót házasság alatt vettétek így vagyonmegosztáskor jár neki a fele, ha nem tudod az árát kifizetni akkor bíróságon kérheti a kényszer értékesítését.
Bár szerintem ez is egy KAMU kérdés
Látom kedves utolsó, követed az életünket. :(
egyre jobb, mi?
74%-os
Mit nem értesz?
2 hónapja kaptam egy végkielégítést, abból vettem az autót.
A férjem ma volt utoljára dolgozni, csődbevitte a rábízott kocsmát.
A gyedemből kifizettem a bérlést, rezsit, gyerekeket, kaját, amíg tartott a gyed és családi. Utána jön elvileg az ő pénze. És ekkor mondta, hogy majd magamtól gyógyuljak meg, nem ad gyógyszerre.
Ez van......
Bár kedves 74%-os, gondolom, te is egy kedves hímsoviniszta vagy, akit csak a puszta anyagi érdek vezérel.
Azt nem is látod, hogy 3 gyereket én nevelek, én foglalkozom, én maximális ellátást kapok, míg a férjem, hol dolgozik, hol nem?
Én vagyok a hibás, hogy én építek, őmeg rombol, felél, elherdál. Vicc ez a mai világ.
Biztos én nem illek bele ebbe a szemét világba.
MOstmár nincs választás, az lesz. Csak szerettem volna, ha a megszokott környezetben maradnak a gyerekek és ez sokkal jobb környék, mint anyué, valamint anyu beszerzett egy nagy kutyát, és igazán ő sem szeretné, ha 3 gyerekkel odamennék.
Gyerektartást nem is remélhetek, mert megint nem dolgozik, de itt is pitiáner pénzen volt bejelentve, direkt.
Nem is értem.
Te mit gondolsz a mostani szituról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!