Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Válás határán vagyunk a...

Válás határán vagyunk a férjemmel, de elvárná, hogy odaadjam egy hosszabb utazásra az autómat neki és a barátjának, amit a barátja vezetne?

Figyelt kérdés

Épp elveszítette az állását a férjem, akivel hajszál választ el a válástól nagyon sok ok miatt.

Most lelkileg zsarol, hogy elveszítik a pályázatot, ha nem tudnak vidékre lemenni az autómmal, mert nincs más megoldás, csak az én autóm.

Mondtam, hogy béreljenek. Arra nincs pénz.......

Nem akarom odaadni egy olyan embernek, aki azért kedves napok óta velem, hogy odaadjam, előtte folyamatosan aláz, semmibe néz, félrejár, nem törődik velem.

Most zsarol, hogy miattam nem lesz meg a pályázat.

Ti mit tennétek a helyemben?

Ezzel a barátjával röhögnek rajtam jókat hónapok óta, sőt ez az ember mondta, hogy váljon már el tőlem a férjem. 3 pici gyerekünk van, 5 év alattiak.

2013. aug. 19. 22:18
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 A kérdező kommentje:

És miért gond, hogy családi és az adókedvezmény hozzá van? az a hatályos törvények szerint jár. Lényeg a 170 e ft végösszeg.

MIlyen felelősség? Benne soha nem volt. Tegyük fel elromlik mondjuk az ékszíj vagy bármi, nem értek hozzá. Akkor ki fogják fizetni????

Béreljenek autót. Néztem 10-20 e ft között már kapnak. Oldja meg. Ha milliós szerződésről van szó, akkor vegye elő a józan paraszti eszét és béreljenek autót a haverjával. Fizesse ő. A benzin is pénz. 400km-re azt ki fizeti? én tankoljak?????

A férjem? Jogilag. még.

Egy férj megcsalja a feleségét? soha nincs itthon, ha nem dolgozott, akkor sem? nem tudok róla semmit már vagy egy éve, mert semmit nem mond, nem oszt meg velem. unja a gyerekeit, menekül tőlük, becsapja őket.... aláz, csinosnak tart mindenki, de ő hízott pics ájunak, szoptatós tehénnek tart. Épp ma mondta, hogy áruljam a testem.

És igen, aki akar dolgozni, az kap munkát. Ja, igen, ő nem megy el 80 e ft -ért, annyiért ő fel sem kell-hogy a szavaival éljek....

2013. aug. 19. 23:41
 32/62 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan nem adnam oda neki,ha ennyire gyulolnem,mint te.Ha elviszi,tenyleg jelentsd fel inkabb.
2013. aug. 19. 23:52
 33/62 anonim ***** válasza:
14%

"És miért gond, hogy családi és az adókedvezmény hozzá van? az a hatályos törvények szerint jár. Lényeg a 170 e ft végösszeg. "

Igen de azért nem te dolgozol meg, az nem a te érdemed. Azt a gyerekek kapják az államtól. Ilyen alapon az apa mondhatná ő kap 50ezret te meg 110 ezret.

Nem bántásnak szántam de egy kicsit úgy érzem átestél a ló túloldalára és nem látsz túl a sértődöttségeden. Egy kicsit higgadj le és ne indulatból próbálj mindent megoldani mert az nem vezet előre.

Azt írtad 5 év alattiak a gyereke, így minimum a következő 14 évben láthatáskor találkozni fogtok, és ez a hozzá állás csak neked árt.

2013. aug. 19. 23:53
 34/62 A kérdező kommentje:

De már félek tőle. Már többször megütött, a gyerekeivel sem foglalkozik, a 8 hónapost folyamatos baj éri, ha pár percre rá bízom, míg pl. fürdök.

A bankkártyámról is leszedte a kamatnak rajtahagyott pénzt. elvitte a bankkártyámat.

aranyamat zaciba tette.

most meg ez az autó ügy. mi jöhet még????

aludni sem tudok most.

fordított helyzetben ő odaadná szerintetek a barátnőmnek, aki minden szemétnek elhordta? gondoljátok, hogy ő odaadná?

125 e ft a gyedem, mivel én nevelem a gyerekeket, az én háztartásomban vannak, ezért kapom a családit. ha nem én nevelném, hanem ő, akkor ő kapná. ha dolgozna, keresne, akkor 80 e ft lenne a családi adókedvezmény a 3 gyerekre, nem 20 e ft, mint most. szóval mondhatnám, hogy mivel nem dolgozik, nemcsak kieső munkabére van, hanem megrövidíti a családját, gyerekeit is a családi adókedvezménytől. nem?

2013. aug. 20. 00:00
 35/62 anonim ***** válasza:
85%

3 gyerekes adókedvezményt baromi kevesen tudják igazán kihasználni, az a politikusoknak van kitalálva.

De minek adód oda a bankkártyádat vagy cseréld le a pin kódodat és ne mond el neki.

2013. aug. 20. 00:05
 36/62 A kérdező kommentje:

Kis betekintés a húzásaiba:

egyáltalán nem fizette a diákhiteljét (előtte vette fel, nem is ismertük még egymást), navhoz került a 3 millió ft.....

zárolták a bankkártyáját, mert se pénz nem utalódott rá, se nem fizette a kamatot.

kocsma becsődölt, bentragadt a fizetése egy része, de elhozta, ami mozdítható volt - mindezt értem, értünk-tette hozzá......

a 3. gyerekkel 20 hetes terhes voltam, akkor derült ki az hogy félrejár...

itthon, mint a disznó, zabál, maradékot ott hagyja, főzzek-mossak-takarítsak, ez az én dolgom, ő pedig semmiben sem akar segíteni, a saját mocskát, ruháit, semmit sem pakol el, felrakja a szekrény tetejére a cuccait, frankón, mint egy cigány vagy nem tudom kik élnek így....

és ezek csak hirtelen jutottak az eszembe.

2013. aug. 20. 00:07
 37/62 A kérdező kommentje:
vicces, politológiát tanult (csak kirúgták), ott nyal, jelenleg is politikai pályázatra hajt, amiről most szó van.
2013. aug. 20. 00:08
 38/62 A kérdező kommentje:
miért adom oda? elveszi, mint az aranyat a dobozból. gondolod megkérdezte? a pin kódnál még szerettem.....de az évekkel ezelőtt volt.
2013. aug. 20. 00:09
 39/62 anonim ***** válasza:
92%
Na jó de az nincs köbe vésve, besétálsz a bankba, megmondod, hogy valahol elvesztetted a cetlin amin volt a szám, így félted a pénzed és leszeretnéd cseréltetni a pin kódodat. Simán megcsinálják bankba.
2013. aug. 20. 00:15
 40/62 A kérdező kommentje:

és az már milyen, hogy azt mondta, hogy most mindhárom gyereket én neveljem, amíg egzisztenciálisan helyre jön, akkor elperli tőlem a most 4,5 évest. addig neveljem én, ő nem fizet, csak minimálisat. aztán bebizonyítja, hogy elmebeteg vagyok, aki eltartani sem tudja a gyerekeit, ezért elvisz egyet.

az elsőszülött fiút, mert őt szereti. a másik kettőt szinte egyáltalán nem. a 2. lány, ő csak egy lány, nem gyerek. a 3. fiú, de fia már van, az elsőszülött, így vele ezért nem tud mit kezdeni....

2013. aug. 20. 00:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!