Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Babát várok! De a párom nem...

Más lány kérdése:

Babát várok! De a párom nem fogadja el. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
7 hetes terhes vok és a párom nem akarja feldolgozni a tényeket.mikor rákérdezek vagy valamit mondok a babáról mindig elhalgat és nem szól hozzám 3-4 orán keresztül.mikor kérdezem h akkor mi legyen a babával akkor ő mindig azt mondja h se igy sem ugy nem lesz jó.tehát igy is ugy is elveszitem a párom?nehéz neki feldolgoznia?amugy én vagyok neki mindenben az első!félek h elveszitem őt.a babát meg nem akarom elvetetni mert ő bennem növkszik az én vérem.segitsetek kérlek :( 25L
2013. aug. 13. 08:15
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
100%

Nézd Kérdező, az első terhesség az egy kapcsolatban mindig egy jó nagy lutri, mert igazándiból akkor látja meg MINDKÉT fél, hogy önmagára, a másikra, meg a kapcsolatra hogyan hat ez a dolog, azt előre kitalálni nem nagyon lehet.

Az meg egy kapcsolatban szerintem alapértelmezett, hogy az ember a másikat elkíséri egy ilyen helyzetben, a nőgyógyászati rendelőben készülő 7 hetes UH-hoz meg ne fűzz vérmes reményeket, azt ugyancsak az elfogult kismamák képesek a "világ legcukibb foltjának" látni, egy laikusnak simán eladod a "Holdra szállás távcsővel fényképezve" címmel akár...

Viszont, ha az eredeti kérdésedre akarsz választ, akkor indulj ki onnan, hogy neked nem egy másik kismamát kell meggyőznöd hanem egy férfit. Szóval szerintem férfiakat kérdezz a dologról, ne kismamákat:)

2013. aug. 14. 09:11
 62/65 anonim ***** válasza:
ha tervezve volt, akkor meg végképp nem értem miért visszakozik! Ő sem tudja mit akar valójában?? Ha a párod megtudja, hogy csupán pár vizsgálat, meg adminisztrációs feladat függvénye, hogy elvetesd a gyereket, akkor mindjárt szimpibb lesz neki a dolog! Terhesgondozásra sokkal több macera járni, az abortusz meg számára épp olyan semmitmondó dolog, mint ahogy azt egy kívülálló meg tudja ítélni. Este befekszel, felhelyezik a tágítót, reggel altatás, 20 perc alatt leszívják, és voilá! Volt-nincs gyerek! Valójában tényleg elég rutin dolog a gyerek elvetetés, aki nem volt még benne pofon egyszerűnek gondolná! Szóval sztem abba ne higgy, hogy az abortusz meg fogja hatni, mert azt fogja gondolni, hogy ez a legegyszerűbb, végül is csak 1 nap a kórházban... Nem neki kéne azt se végigcsinálni.
2013. aug. 14. 09:21
 63/65 anonim ***** válasza:
Tudom,hogy minden férfi más,de azért lássuk be,ha igazán akarná a férfi a babát,akkor most nem lenne kiakadva,hogy gyereke lesz.Nekem ez inkább úgy hangzik,hogy a kérdező nagyon szerette volna,a párja,meg mivel látta mennyire fontos neki belement.Most,hogy kész,így meg már nem akarja.
2013. aug. 14. 09:50
 64/65 anonim ***** válasza:
62%
#63, valóban, az nagyon nem mindegy, hogy egy férfi azért bólint rá a gyerekvállalásra, mert gyereket akar, vagy azért, mert ezzel a párjának akar örömet szerezni, a kétféle helyzet valójában ég és föld. Az első esetben ugyanis el fogja tudni fogadni, ha a gyerekvállalás megváltoztatja kettejük kapcsolatát is, a második esetben meg NEM.
2013. aug. 14. 10:06
 65/65 anonim ***** válasza:
Talán tényleg akart gyereket, de remélte, hogy később jön össze és most betojt.
2013. aug. 14. 23:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!