Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Babát várok! De a párom nem...

Más lány kérdése:

Babát várok! De a párom nem fogadja el. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
7 hetes terhes vok és a párom nem akarja feldolgozni a tényeket.mikor rákérdezek vagy valamit mondok a babáról mindig elhalgat és nem szól hozzám 3-4 orán keresztül.mikor kérdezem h akkor mi legyen a babával akkor ő mindig azt mondja h se igy sem ugy nem lesz jó.tehát igy is ugy is elveszitem a párom?nehéz neki feldolgoznia?amugy én vagyok neki mindenben az első!félek h elveszitem őt.a babát meg nem akarom elvetetni mert ő bennem növkszik az én vérem.segitsetek kérlek :( 25L
2013. aug. 13. 08:15
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező miért nem válaszol azokra a kérdésekre, hogy tervezték-e a babát, a férje vagy ő védekezett-e, házasok-e meg ilyesmi. Mert ezek fontos részei azért egy gyerekvállalásnak.
2013. aug. 13. 12:49
 52/65 anonim ***** válasza:
51%
18 "Áldozat" aki átkozza a másik embert?:D Érdekes.Felettébb érdekes. Nem vagy te áldozat, csak egy számító egyed, nem több.
2013. aug. 13. 13:02
 53/65 anonim ***** válasza:
57%

51-es, erre én is kíváncsi lennék. Nagyon nem mindegy. Bár itt általában akkor is a nőt sajnálják és a férfit tartják rossznak, ha a nő csak fogott egy palimadarat, mert gyereket akart és felcsináltatta magát annak ellenére, hogy tudta, a férfi nem akar apa lenni, aztán meg kész tények elé állítja a párját, hogy hurrá, gyerekünk lesz... és a bizonytalanságát látva megállapítja: micsoda szemét egy alak.

Nem mondom, hogy a kérdező ilyen, mert nem tudtam kivenni eddig, hogy mik az előzmények.

2013. aug. 13. 13:14
 54/65 anonim ***** válasza:
100%

Amit a kérdező írt, én abból nem érzem azt, hogy a párja már végérvényesen eldöntötte, hogy lelép, nincs szó arról, hogy a kérdezőnek választania kellene, hogy vagy a baba, vagy a párja. Itt csak az van, hogy a párja nem lelkesedik a babáért, a kérdező pedig emiatt aggódik, szeretné is a babát, de a párját sem szeretné elveszíteni.

Az biztos, hogy nagyon gyorsan dönteni kell, nagyon komolyan meg kell fontolni, hogy mi legyen egyik esetben, másik esetben, de ezt mi kívülállók nem fogjuk tudni eldönteni!

Kedves Kérdező!

- ülj le a pároddal, és nagyon komolyan kérdezz rá nála, hogy ő valójában hogyan érez, mit szeretne, vagy mit akar (a kettő nem ugyanaz!) és valójában hogyan dönt a jövőtöket illetően

- miután elmondta a véleményét, annak ismeretében te is gondold végig, de azt is, ha esetleg a baba mellett döntöl és egyedül maradsz, lakás, megélhetés, rokoni, családi segítség terén hogyan állsz, tudod-e majd párod nélkül is úgy ellátni a gyermekedet, ahogyan szeretnéd, ahogyan kell!

Mert az egy dolog, hogy te a babát szeretnéd, de ha esetleg az jön ki, hogy a "nincsre" szülöd, az esetben nagyon-nagyon rosszul döntöl.

Mert ez már akkor egyenesen felelőtlenség egy kis emberkével szemben.

2013. aug. 13. 14:32
 55/65 anonim ***** válasza:
25%

Ugyan már...beijedt, a férfiak ilyenek. Hiszen még mi magunk is be vagyunk tojva amikor babát várunk, tele vagyunk kételyekkel, bizonytalansággal. Ez egy pasinál fokozottabban így van. Nem hiszem, hogy nem akarja a babát, hanem meg van ijedve, ennyire egyszerű. Az én párom is ennyi idős volt, az elején ordított velem amikor közöltem, hogy terhes vagyok, abortuszra akart küldeni, mondtam hogy azt felejtse el. utána ahogy látta az uh képeket, végigbőgte a vizsgálatokat és a szülésnél is potyogtak a könnyei, a lányát meg egyenesen imádja, ő a mindene.

Nem is kell elvetetni, legyél türelmes a pároddal, valahol ez neki is új szerep lesz. :) Kitartás!

2013. aug. 13. 16:43
 56/65 anonim ***** válasza:
82%
Utolsó, tehát a te érvelésed az, hogy mivel a te férjed bőg, mióta gyereke van, más férje is így fog reagálni?
2013. aug. 13. 17:38
 57/65 anonim ***** válasza:
59%
Kérdezőnek ebben a helyzetben azért sem lehet tuti tanácsot adni, mert NINCS tuti tanács, ebben a helyzetben akármit is tesz vagy nem tesz, az sülhet el végül jól is, meg rosszul is.
2013. aug. 13. 17:55
 58/65 anonim ***** válasza:
49%
Igen, valószínűleg így fog reagálni. :)
2013. aug. 13. 18:41
 59/65 anonim ***** válasza:

Vagy így, vagy teljesen másként... csak a Kérdező ismerheti itt annyira a saját párját, hogy hogy ezt valamennyire be tudja jósolni, senki más...

(bár a tapasztalat szerint ez a fajta jóslás nem erőssége a nőknek, mondhatni nagyon rossz megfigyelők tudnak lenni ebben a tekintetben... ha nem így lenne, nem lenne kb minden 3. nő külön a párjától, mire a gyerek 3 éves lesz...)

2013. aug. 14. 00:16
 60/65 A kérdező kommentje:
kedves kommenrelők!a baba tervezve volt! de igy h megtudta h babát várok megváltozott!mondtam neki ha elvetetjük akkor ott lesz egész végig mellettem minden pillanatban az UH on bent a szobába csak azért h lássa min mennék keresztül azért h neki jó legyen.
2013. aug. 14. 08:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!