Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Babát várok! De a párom nem...

Más lány kérdése:

Babát várok! De a párom nem fogadja el. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
7 hetes terhes vok és a párom nem akarja feldolgozni a tényeket.mikor rákérdezek vagy valamit mondok a babáról mindig elhalgat és nem szól hozzám 3-4 orán keresztül.mikor kérdezem h akkor mi legyen a babával akkor ő mindig azt mondja h se igy sem ugy nem lesz jó.tehát igy is ugy is elveszitem a párom?nehéz neki feldolgoznia?amugy én vagyok neki mindenben az első!félek h elveszitem őt.a babát meg nem akarom elvetetni mert ő bennem növkszik az én vérem.segitsetek kérlek :( 25L
2013. aug. 13. 08:15
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
49%

Nézz magadba!

Ha a babát akkor is vállalod, ha a párod elhagy titeket, akkor készülj fel lélekben erre a variációra is, de:

beszélgetések alkalmával bátorítsd, lelkesítsd, próbáld meg neki a dolgok szép és jó oldalát előre-vetíteni. A sok örömet, boldogságot, amit egy gyermek nyújtani tud, nyújtani fog.

Szerintem is most hirtelen megijedt, de ahogy növekedni fog, majd amikor már érezni lehet a mozgását a pocidban, és ő ott "kapcsolatot teremt vele", elbeszélgettek vele, egyre inkább ő is kötődni fog hozzá.

Ha pedig mégsem, és inkább valóban úgy dönt, hogy elmenekül, nem lesz könnyű, de meg fogod tudni oldani!

2013. aug. 13. 08:33
 12/65 anonim ***** válasza:
75%

8 Készülj fel, hogy ha te nem lépsz és nem hagyod el, ő fog téged, és az sokkal rosszabb.

Ne kapaszkodj, és ne számíts olyan emberre akinek te nem számítasz. Ez a férfi téged nem szeret, még gyáva ahhoz hogy megmondja, de az irásod alapján egyértelműen látszik hogy a kapcsolatotoknak vége. Akár van, akár nincs gyermek. Ne fuss olyan szekér után ami nem vesz fel, szokták mondani az öregek, és nekik van igazuk.

2013. aug. 13. 08:34
 13/65 anonim ***** válasza:
43%
Az a férfi aki szereti a másik embert, az egy babaérkezés hírére kiugrik a bőréből örömébe, és azt sem tudja hogy óvjon, szeretgessen téged és még ha akarnád se, akkor sem mozdul mellőled.
2013. aug. 13. 08:35
 14/65 anonim ***** válasza:
0%
Lehet,de az élet nem mindig sėtagalopp.Vagy kiálssz a gyerekedért és küzdesz,akkor is ha neked nem jó,vagy választasz egy könnyebb utat.A te erőd a párodnak is segíthet.
2013. aug. 13. 08:36
 15/65 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.de ha én hagyom el őt félek h olyan lelki állapotba kerülök h a baba megérzi majd rajtam és később ő rajta is megjelennek azok a dolgok amiken én most keresztül megyek
2013. aug. 13. 08:37
 16/65 anonim ***** válasza:
37%

15 Ugyan. Légy már őszinte, hiszen a válaszodból egyértelműen látszik, hogy össze vissza kamuzol. Választottad a kapaszkodást, a te életed, csak később ne siránkozz itt, hogy milyen a pasid.Ha valóban őszintén szeretnéd, és nem csak egoista birtoklás lenne nálad nulla érzelemmel, akkor lépnél, emelt fővel, egyenesen. De érzés nálad sincs, hiszen ez a gyerek csak eszköz neked.

Ennyi a történeted.

2013. aug. 13. 08:39
 17/65 anonim ***** válasza:
35%
Nem tudom,miėrt szavaznak egyesek az elhagyásra,csak mert nem viselkedett mintaszerű férfiként,aki újjong a gondolom nem várt örömre.Ettől még lehet rendes ember,csak időt kell neki hagyni,nem pedig rögtön elásni,az anyát meg abortuszra küldeni.Egy párkapcsolat nem bukkanómentes diadalmenet,vannak nehéz időszakok is.Bizz a pasidban és bízz magadban is,kedves Kérdező!
2013. aug. 13. 08:41
 18/65 A kérdező kommentje:
kedves 16.kommentelő sajnos nem érzed át az én helyzetem de kívánom h te is essél ebbe bele és tudd meg min megyek éppen keresztül.
2013. aug. 13. 08:42
 19/65 anonim ***** válasza:
41%
kérdező....én 5hónapos terhesen maradtam egyedül....a kislányom gyönyörű,és számomra sokkal de sokkal többet jelent mint egy férfi....ha menni akar menjen,emelt fővel teszem a dolgom az erőm megsokszorozodott....gondold át...."gyermeked csak egy van"akit egy férfi miatt sosem dobnék el magamtól
2013. aug. 13. 08:48
 20/65 anonim ***** válasza:
9%
Párod miért gondolja, hogy így se-meg úgy se lenne jó? Ha így viselkedik, akkor gondolom neki az lenne a jobb, ha elvetetnéd. Lehet, hogy éretlen, és tényleg nem készült még fel erre... AMikor anno megkérdeztem anyámat, mert sokat olvastam a témában, hogy apám felnőtt e a gyerekvállaláshoz még a 80-as években, azt felelte nem, erre sohasem lehet igazán felkészülni, aki ezt mondja, annak nyilvánvalóan nincs még gyereke, mert olyan is adódhat, amit egyetlen nevelési könyv sem ír le. Szóval lehet azt hiszi, hogy ez még túl sok neki. De azért 3-4 óráig nem beszélni veled...rosszul eshet. Ő mikor akart családot alapítani? Akart egyáltalán? Ha te vagy neki az első, akkor ebben miért nem vagytok egy véleményed? Mert a baba, meg te, az mostantól ugyanaz. Tehát a babának is elsőnek KÉNE lennie. Gyanús nekem ez a pasas, hogy vagy a lelkiismerete nem tiszta, vagy te nem mérted fel jól a jellemét, mert ilyet nem csinál az, aki szívből szeret. Lehet nem is családcentrikus, de ezt előtte meg kell volna beszélnetek, másfél év alatt szóba kerülnek azért a jövőre vonatkozó tervek..
2013. aug. 13. 08:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!