Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Babát várok! De a párom nem...

Más lány kérdése:

Babát várok! De a párom nem fogadja el. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
7 hetes terhes vok és a párom nem akarja feldolgozni a tényeket.mikor rákérdezek vagy valamit mondok a babáról mindig elhalgat és nem szól hozzám 3-4 orán keresztül.mikor kérdezem h akkor mi legyen a babával akkor ő mindig azt mondja h se igy sem ugy nem lesz jó.tehát igy is ugy is elveszitem a párom?nehéz neki feldolgoznia?amugy én vagyok neki mindenben az első!félek h elveszitem őt.a babát meg nem akarom elvetetni mert ő bennem növkszik az én vérem.segitsetek kérlek :( 25L
2013. aug. 13. 08:15
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
81%

Ok. De tegyük fel, ha otthagy titeket, akkor fel tudod nevelni egyedül? Anyagilag egyrészt, meg van segítséged?

Egy barátnőmet a kórházban hagyta ott a palija. Az elején náluk is ez volt, aztán látszólag elfogadta, úgy a 20. hétre. De a szülés után fogta magát, benyögte, hogy neki ez nem megy, és lelépett. A barátnőm ugyanígy kapaszkodott belé, pedig mindenki, aki ismerte a párját és a helyzetet mondta, hogy legalább készüljön B tervre. Persze nem, mert majd megbékél... Még jó, hogy a szülei

nagyon rendesek voltak. Hozzájuk mentek haza a babával (nem közös volt a lakás, hanem a srácé) és igazából az első 2-3 hónapban a nagymama foglalkozott a gyerekkel, mert a lány teljesen padlón volt. Utólag ő is tudja, hogy ez borítékolva volt, csak a hormonok, meg az, hogy nagyon akarta, elnyomták benne. (ha készül rá, annyiból lett volna jobb, hogy nem lesz tiszta depi az elhagyás miatt, és nem marad ki a lánya első hónapjaiból ennyire :( )

2013. aug. 13. 08:53
 22/65 A kérdező kommentje:
ő fél minden ujjtól de elmagyaráztam neki h mérlegeljen.mondtam neki h csukja be a szemét és gondoljon arra mikor megszületik és a karjába tartja a vérszerinti gyermekét amikor előszőr felnevet rá mjad mikor az első lépéseket teszi.erre azt mondta nekem h ez lelki terror amit csinálok vele.
2013. aug. 13. 08:54
 23/65 anonim ***** válasza:
8%
Gondolkozz el azon hogy egyedül képes lennél e felnevelni. Ha igen a válasz akkor mindenképp tartsd meg. Oka van hogy ez a baba megfogant! És szerintem kezdeti pánik a pasinál, ami azért érthető (én nő vagyok,egyedülálló anya, mégis megértem). A pasikban főleg a fiatalabbaknál, mikor még nincs házasság...stb, akkor tudatosul az egész ha megvan a baba, és meglátják, kezükbe veszik. Akkor vagy megmozdul bennük valami, vagy nem. Tudom hogy ez nem fer!És lehet addig egyedül kell csinálnod a dolgokat, de érdemes kivárni hogy a későbbiekben hogy reagál. Mert ha szeret, szeretni fogja azt a kicsit is. Neki nehezebb ezt megérteni hisz nem benne növekszik a kicsi. Neki ez távolibb. És neki nincsenek anyai érzései, ő csak azt látja hogy megváltozik az életetek.
2013. aug. 13. 08:55
 24/65 A kérdező kommentje:
köszönöm a kommenteket mindenkinek
2013. aug. 13. 08:57
 25/65 anonim ***** válasza:
72%

Ha megtartod miből akarod felnevelni? Kisbabával nem fogsz munkát találni! Ezzel a gyereknek teszed a legrosszabbat!

Ésszel kell dönteni, éppen a gyerek érdekében. Ne az abortusz ellenzőkre halgass, mert ők nem fognak segíteni a baba felnevelésében! Tönkre teheted mindkettőtök életét.

2013. aug. 13. 09:00
 26/65 anonim ***** válasza:
41%

Mikor az en parom megtudta, hogy terhes vagyok rendesen "lemeredt" velem egyutt

:-) 1ev sikertelen probalkozas utan azert mind a ketten meglepodtunk,megijedtunk pedig annyira akartuk mar ot.Par napig tartott ez, azotais boldogan "simogatjuk" a pocakomba es beszelunk hozza :-)

Mas mikor szembesul az ember (plane az apuka) azzal, hogy a pozitiv teszt utan minden megvaltozik...keszulhet akar evekig ra.Oriasi felelosseg van az apukan is,lehet emiatt fel.

Este az agyban tegyetek a kezeteket a pocakodra es dontsetek el ki mit szeretne.

Hany eves a parod ha megkerdezhetem?)

2013. aug. 13. 09:02
 27/65 anonim ***** válasza:
100%
Ő még nem akar gyereket, ennyire egyszerű a történet, nem kell itt túlcifrázni az egészet. Azét mondta, hogy sehogy sem lenne jó, mert ha elveteted, ő annak örülne, te nem, ha megtartod, az neki nem pálya, csak neked.
2013. aug. 13. 09:06
 28/65 A kérdező kommentje:
ő 26 éves
2013. aug. 13. 09:13
 29/65 anonim ***** válasza:
70%
Nem értem miért nem jöhet szóba nálad az,hogy elhagyod.Nem veszed észre,hogy ő nem akarja?Annyira tiltakozik ellene,hogy 100%-ra biztos vagyok benne,hogy nem fog megváltozni,ha a baba megszületik,hanem szépen elhagy.Gondolkozz már egy kicsit.Azt mondod,hogy azért nem hagynád el,mert lelki beteg lennél.Akkor nem lennél az,ha minden nap úgy kelsz fel mellette,hogy nem akarja a kisbabánkat,aki egyre nagyobb és nagyobb.Azt meg felejtsd el,hogy vele mész,mert nem szállíthatnak utasokat.Neked most 2 lehetőséged van.Vagy elhagyod,mielőtt ő hagy el téged,vagy behódolsz neki,és abortuszra mész.Nem vagy már kislány.Gondolkozz reálisan.
2013. aug. 13. 09:14
 30/65 anonim ***** válasza:
66%

Gondolom tudtad, hogy gyereked lehet, ha olyat játszol... A párod szintén... Ha értelmes emberek vagytok, akkor beszéltetek arról, hogy mi lesz, ha összejön a baba...

Ha a párod eleve nem akarta, de te úgy intézted, hogy összejöjjön, hát az elég aljas dolog, de ugyanilyen szinten viszont felelőtlen a párod, hogy nem védekezett ő maga, szóval 1-1, egyformán benne vagytok. Mindkettőtöknek kötelessége a gyereket felnevelni, és nyugodt családi légkört biztosítani neki. Apára és anyára is JOGA van a gyereknek, szóval nem képzeletbeli apukára és pótapukára vadászó frusztrált anyucira...

Úgyhogy javaslom beszéld meg a pároddal. És ha nem akarja a gyereket, akkor inkább ne vállald egyedül! Elég sok szomorú csonka családból származó gyerek/vagy mára már felnőtt ember küzd a világban... Ne kényszeríts te is egyet a szomorú gyerekkorra...

2013. aug. 13. 09:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!