Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Addig kell kostoltatni a...

Addig kell kostoltatni a babat zoldseggel, amig el nem fogadja?

Figyelt kérdés
2011. okt. 1. 16:21
 1/4 anonim ***** válasza:
amíg nem fogadja el addig nem kóstoltatás. próbáld meg pár hét múlva vagy keverd valami mással. egy ízt kóstoltatsz, nem egy kész ételt, tehát nem csak zöldségekkel lehet. lényeg, hogy pár napig kapjon minden de. pár kanállal
2011. okt. 1. 16:26
 2/4 anonim ***** válasza:

hát...

akkor a fiam máig nem enne más csak krumplit

1.5 éves volt mikor elösször megette :-)

addig ha csak egy kicsit is raktam bármibe már köpte is ki

szal szerintem ha 2-3 napig nem eszi akkor keress neki mást és majd később térj vissza arra az ízre

2011. okt. 1. 17:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Mindennel 2-3 napig próbálkoztam. Ha nem ízlett neki, akkor hiába kevertem mással, nem ette meg az egészet! Ilyenkor azt a zöldséget nem kapta 1-2 hétig, aztán próbálkoztam újra. Ilyen volt nálunk a zöldborsó, a fehérrépa például. Azóta sem szereti, de legalább már nem utasítja el azt a főzeléket, amibe tettem ezekből egy keveset (30-40 grammot).

A férjemmel is hiába kóstoltatom a spenótot már 15 éve, nem fogadja el, szóval ez így működik. :D:D

2011. okt. 1. 18:25
 4/4 anonim ***** válasza:
A babát a zöldséggel? Hűha... Ez kissé morbid, nem? :D
2013. aug. 13. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!