Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Babát várok! De a párom nem...

Más lány kérdése:

Babát várok! De a párom nem fogadja el. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
7 hetes terhes vok és a párom nem akarja feldolgozni a tényeket.mikor rákérdezek vagy valamit mondok a babáról mindig elhalgat és nem szól hozzám 3-4 orán keresztül.mikor kérdezem h akkor mi legyen a babával akkor ő mindig azt mondja h se igy sem ugy nem lesz jó.tehát igy is ugy is elveszitem a párom?nehéz neki feldolgoznia?amugy én vagyok neki mindenben az első!félek h elveszitem őt.a babát meg nem akarom elvetetni mert ő bennem növkszik az én vérem.segitsetek kérlek :( 25L
2013. aug. 13. 08:15
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
26%
nem, nem hiszem, hogy el kellene hagynia, hiszen még nem tett semmi rosszat, tehát adni kell egy esélyt neki. A következőt tanácsolnám, kissé elcsépelt, de nagyon idevágó: számíts a legjobbra, de készülj fel a legrosszabbra ! Jó babavárást kívánok!
2013. aug. 13. 09:21
 32/65 A kérdező kommentje:
köszönöm
2013. aug. 13. 09:33
 33/65 anonim ***** válasza:
59%
Kérdező (#22), bocsi, de ez tényleg az. Én férfiként egyébként megértem a párodat, gondolj bele, neki Te vagy az első, ahogy írod - de neked már nem ő - ez tisztán látszik. Ha így folytatod, tényleg az fog történni, hogy lép, és keres valakit, akivel kölcsönös a dolog, akit úgy szerethet, hogy hasonló módon szeretik viszont, hogy kölcsönösen elsők egymásnak. Ennyi.
2013. aug. 13. 09:54
 34/65 anonim ***** válasza:
65%

"van még egy probléma az h ö kint fog dolgozni külföldön kamionnal és mig én babát várok szerintem nem mehetek majd vele."

Nem, kedves naív lány, ez a férfi előled és a terhességed elől menekül külföldre. Nagyot koppansz majd, amikor felfogod a valóságot, de a te életed, úgy rontod el, ahogyan akarod.

2013. aug. 13. 10:26
 35/65 anonim ***** válasza:
50%
A párod le fog lépni, előbb vagy utóbb, és te a gyereket fogod hibáztatni, pedig ő nem tehet semmiről. Mind a ketten ugyanolyan hibásak vagytok, hiszen ha nem akartok gyermeket, védekezni kellett volna.
2013. aug. 13. 10:27
 36/65 anonim ***** válasza:
55%
Mit tervezel kérdező?
2013. aug. 13. 10:55
 37/65 anonim ***** válasza:
89%

Számomra az előzmények homályosak: kapcsolat kora , mélysége, közös tervek megbeszélése.

Ez a férfi szerintem csőbe lett húzva, vagy annak érzi magát. Ezért a tisztessége és az egészséges férfi önzése bírkózik benne.

Egyet tudnod kell: babával férjet nem fogunk. Így csak három szenvedő ember keletkezhet.

2013. aug. 13. 11:01
 38/65 anonim ***** válasza:
88%

Senkire sem lehet rákényszeríteni egy kisbabát. A párod láthatóan még nem akart családot alapítani 26 évesen, Te pedig most beleugrottál ebbe az egészbe.

De egyébként nem is értem...nem beszéltettek soha arról mi lenne, ha terhes lennél?

2013. aug. 13. 11:04
 39/65 anonim ***** válasza:
70%
nem beszéltettek arról, soha*
2013. aug. 13. 11:05
 40/65 anonim ***** válasza:
33%

Elég undorító hogy mindenki feltételezésekbe bonyolódik. Ő csak megkérdezte hogy mit tegyen. Akárhogy is jött össze ez a baba, ha csel volt, ha véletlen, akármi. Nem ez volt a kérdés.Lehet lepontozni, gondoljátok többek lesztek ettől?

Egy dolog. Nem minden gyermek sérült akit egyedül nevelnek fel. Ugyanolyan sérült vagy sérültebb lehet az a gyerek aki családban születik, de a szülei állandóan veszekednek. Egyedül nevelem a 2fiacskámat, és semmi bajuk. Náluk kiegyensúlyozottabb gyereket nem láttam még.Szófogadóak ha komoly dologról van szó, de bennük van a csínytevés állandóan.Semmiben nincsenek lejjebb mint akinek apukája is van.Én ezzel nem azt támogatom hogy vállalja egyedül a gyereket!Nehéz!Ezt meg kell hagyni!Mérlegelni kell hogy fel tudod e adni az eddigi életed, mert minden megváltozik. ha van melletted valaki, ha nincs!A pozitívumokat nem akarom sorolni, mert nyílván tisztában vagy velük, de ott van az aggódás is. Mindent meg tudsz neki adni, olyan életet biztosítani amiről álmodtál.... Megfontolandó minden. Én semmit nem bántam meg!De erről neked kell döntened.

2013. aug. 13. 11:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!