Babát várok! De a párom nem fogadja el. Mit tegyek?
"van még egy probléma az h ö kint fog dolgozni külföldön kamionnal és mig én babát várok szerintem nem mehetek majd vele."
Nem, kedves naív lány, ez a férfi előled és a terhességed elől menekül külföldre. Nagyot koppansz majd, amikor felfogod a valóságot, de a te életed, úgy rontod el, ahogyan akarod.
Számomra az előzmények homályosak: kapcsolat kora , mélysége, közös tervek megbeszélése.
Ez a férfi szerintem csőbe lett húzva, vagy annak érzi magát. Ezért a tisztessége és az egészséges férfi önzése bírkózik benne.
Egyet tudnod kell: babával férjet nem fogunk. Így csak három szenvedő ember keletkezhet.
Senkire sem lehet rákényszeríteni egy kisbabát. A párod láthatóan még nem akart családot alapítani 26 évesen, Te pedig most beleugrottál ebbe az egészbe.
De egyébként nem is értem...nem beszéltettek soha arról mi lenne, ha terhes lennél?
Elég undorító hogy mindenki feltételezésekbe bonyolódik. Ő csak megkérdezte hogy mit tegyen. Akárhogy is jött össze ez a baba, ha csel volt, ha véletlen, akármi. Nem ez volt a kérdés.Lehet lepontozni, gondoljátok többek lesztek ettől?
Egy dolog. Nem minden gyermek sérült akit egyedül nevelnek fel. Ugyanolyan sérült vagy sérültebb lehet az a gyerek aki családban születik, de a szülei állandóan veszekednek. Egyedül nevelem a 2fiacskámat, és semmi bajuk. Náluk kiegyensúlyozottabb gyereket nem láttam még.Szófogadóak ha komoly dologról van szó, de bennük van a csínytevés állandóan.Semmiben nincsenek lejjebb mint akinek apukája is van.Én ezzel nem azt támogatom hogy vállalja egyedül a gyereket!Nehéz!Ezt meg kell hagyni!Mérlegelni kell hogy fel tudod e adni az eddigi életed, mert minden megváltozik. ha van melletted valaki, ha nincs!A pozitívumokat nem akarom sorolni, mert nyílván tisztában vagy velük, de ott van az aggódás is. Mindent meg tudsz neki adni, olyan életet biztosítani amiről álmodtál.... Megfontolandó minden. Én semmit nem bántam meg!De erről neked kell döntened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!