Mindenki ennyire odafigyel a spórolásra?
Nekem enyhén szólva túlzásnak tűnik sok minden innen.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Kirándulni azért tudunk helyijárattal, mert keletről nyugatra költöztünk, szóval nekem a nyuli hegyek épp olyan élményt nyújtanak egy buszjegyért, mintha 150 km-t autóznék. Ugyan olyan élmény!
Magyarázkodnom kell . Előző-előző.
Köszi a választ! Az iróniáról.
A bambusz keleti mintás, s épp illik a fürdőbe. 250ft/2db s nagyon hangulatos. Kifogtam :)
A mamáékat azért egy évben egyszer meglátogatjuk. De ők idősek, s ingyen utaznak a vonaton, szívesen meglátogatnak, sőt anyám így hívott tavaly: " ne gyertek el karácsonyra, pihenjetek otthon!" Tudom, hogy
nekem akar spórolni. Nagyon drága az út egy családnak.
A pizzát imádjuk, és 400 ft-ból jóllakik a család, a kenyér meg ugye csak kenyér még.A kelt süti, pl kakaós, az is megvan ennyiből, sőt!
Bocs, hogy leírtam! Amúgy nem áll távol tőlem az irónia, szóval azért kérdem, hogy csiszolódjon a stílusom, és köszi mégegyszer!
"Na pont a németek gondolnak a környezetvédelemre amikor bálaszámra hordják be a szemetet meg az osztrákok szemétégetőt építtenek a fertő-tó mellé !!!! "
Ezt nem a németek csinálják, hanem a politikusok - az azért két teljesen különbözö dolog. Én a normális emberekröl beszélek, lyanokol, akik a fizetésböl kell hogy megéljenek. Egyébként te szégyelled, hogy Magyarországon kell élned?! Mert ha itt néhány hzzászólást elolvasol (akik csalnak meg lopnak és ezt spórolßasnak minösitik), akkor lenne rá okod.
Egyébként az egyáltalán nem tartzik ide, hogy miért itt élek (de nem a nagy pénz miatt jöttem ide, hanem családi okokból)
Szégyenlem hogy képmutató magyarok közt kell élnem!!
A Fábry erre azt mondaná a kommunizmus 7 csodája
SZÉGYENLEM EZT A KOCSOG ÁLLAMOT!!!
Mert itt nem volt rendszerváltás csak lecserélték a zászlókat meg kifestettek!!
A fejek többségében ugyanaz a besugó egymás zsebében turkáló, egymás háta mögött kidumáló na azért is megmutatom hogy kivagyok és még sorolhatnám mentalitás maradt..
Az én felfogásom csak alkalmazkodik ehhez a helyzethez, s én azt mondom amit gondolok nem pedig csak szépítek nagyokat!! Ugyanúgy lop mindenki ha van rá lehetősége!!!
A hellyel nincs semmi bajom, és a történelmünkkel sem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!